فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کافه_گلاسه
شیر .....۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد.....۲قاشق
شکر....۲قاشق
بستنی....۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه:
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالادفتوچینی🧑🍳
فتوچینی پخته شده
سیب زمینی پخته شده خورد شده
هویج نگینی خورد شده
نخودفرنگی
ذرت
خیار شور
فلفل دلمه ای
روغن زیتون
سوسیس
آب لیمو ترش تازه
سس مایونز
ماست
فلفل سیاه و نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
.
🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
.
نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
آب: زیاااد 😃
شیر: ۲ لیوان
.
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
.
از تاپینگهای زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید:
.
روغن حیوانی (یا گیاهی)
کره
کنجد
دارچین
شکر
نمک
شیرهخرما
شیره انگور
گوشت قیمه
سینه مرغ ریشریش شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۳
آشپزی ایرانی🍔
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۳
مراحل تهیه ژامبون مرغ دستساز و خونگی😊 • .
اینم از مراحل تهیه یه کالباس مرغ خونگی سالم و البته خوشمزه😍
.
💥مواد لازم👇
مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر خشک ۷۰ گرم
آرد سفید ۴ ق.س
سیر ۵ حبه درشت
یخ پوره شده ۵ تکه
سس خردل ۱ ق.س
روغن مایع ۲ ق.س
آب ۱/۳ لیوان
فلفل سیاه ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ
پودر هل ۱/۴ ق.چ
پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ
زنجبیل ۱/۲ ق.چ
نمک ۱ ق.م
آویشن ۱/۲ ق.چ
پودر تخم کرفس ۱ ق.چ
هویج نیم پز ۱عدد
پسته به مقدار دلخواه
قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم
.
ابتدا سینه و ران مرغ را بدون استخوان کرده و همراه سیر ۳بار چرخ میکنیم😊
زرده های تخم مرغ رو همراه ادویه ها و سس خردل به مرغ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد نوبت اضافه کردن یخ پوره شده و شیر خشک و آرد هست(از شیر خشکی که بچه ها مصرف میکنن هم میتونین استفاده کنید) و بعد هم میزنیم، حالا آب و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و ۵ الی۱۰ دقیقه خوب ورز میدیم تا موادمون حالت خمیری پیدا کنه(میتونید بعد از چرخ کردن همه این مراحل رو داخل غذا ساز انجام بدید👌)
حالا بهش قارچ بلانچ شده و هویج نیم پز و پسته رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(این مواد قابل حذف هم هست چون تاثیری تو طعمش نداره و دلبخواهی هست)
.
رو سطح کارمون سلفون میندازیم و موادمون رو میریزیم روش و به دستمون آب میزنیم و به مواد شکل میدیم بعد هم با سلفون رولش میکنیم دو سر اونو گره میزنیم و با فویل میپیچیمش،دو سرشو محکم میکنیم تا موقع پخت آب واردش نشه😎
.
داخل قابلمه بذارید و آب بریزید تا جایی که روی موادو بگیره و به مدت دو ساعت بپزید.بعد داخل کاسه اب و یخ ۱۵ دقیقه بزارید بمونه و بعدش به مدت ۱۲الی۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه و موقع برش ریش ریش نشه😉
.
کالباس خونگی سالمو خوشمزمون آمادست😍😍
درست کنیدو ار خوردنش لذت ببرین♥️🌹
استانبولي پلو (دمي گوجه )
يه غذاي راحت و خوشمزه 😍
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج: ۳ پیمانه، ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری شده
گوجهفرنگی متوسط: ۲ تا ۳ عدد، رندهشده
سیبزمینی متوسط: ۲ عدد نگینی
رب گوجهفرنگی: ١ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن مایع: ٤ قاشق غذاخوری
كره : مقداري
طرز تهیه:
۴ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید.
برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آبجوش اضافه کنید، به اندازهای که تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
هنگامی که آب پلو بخار شد و روی آن سوراخهای ریزی ایجاد شد، شعله را کم کرده و درِ قابلمه را ببندید تا دم بکشد. پس از اینکه پلو پخت، كره آب كرده رو روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از ۳ تا ۴ دقیقه آن را بکشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بچه_ترشی 🍆🧄🌶🧂
اسمش به خاطر سادگیش انتخاب شده
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم:
مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفلدلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما میتونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید.
توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید.
🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اونهارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم)
🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری) .
میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید.
.
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
.
سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان. نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه).
.
بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری خوشمزه با سس مخصوص😋
۲ عدد سینه ی مرغ
۱ ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک
۱ حبه سیر
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان اب معدنی گازدار
۵ ق غ آرد
۱ ق غ بکینگ پودر
سینه ی مرغ هارو به ضخامت کم خورد میکنیم و تخم مرغ و آب معدنی گازدارو آرد و بکینگ پودر و فلفل قرمز و سیاه و نمک و حبه سیر رنده شده رو مخلوط
کرده و سینه های مرغ رو داخل مواد میریزیم و نیم ساعت میذاریم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خونگی سالم و آسون درست کنیم
فقط با یک موز
یه بسته خامه ۲۰۰ گرمی
۱۰۰ سی سی شیر 😍👋🏼
باورت میشد انقدر آسون؟
اگه دوست داشتی میتونی به روش بن ماری شکلات سکه ای رو آب کنی (توی یه ظرف روی بخار کتری) و برای چند ثانیه سریع بستنی رو توی ظرف شکلات آب شده ببری ودر بیاری، دیگه لازم نیست بعدش بره توی فریزر میتونی سریع بخوری، چون بستنیمون سرده وشکلات سریع میبنده😍👋🏼
بادوم خلال شده بریز تو شکلات بستنیت بشه مگنوم😋
راستی من فقط واسه ۳ ساعت گذاشتم توی فریزر بمونه😍🍦
اگه ازین قالبا نداری، پیشنهاد میدم توی لیوان یک بار مصرف، پلاستیکی شفاف نازک درست کنی (مثل اسکمو) آخه اونجوری خیلی راحت از قالبش جدا میشه💜
(پیشنهادم اینه توی قالب اسکمو (مثل خرگوشیای من) درست نشه👋🏼 سیلیکونی راحت تره👋🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#چیکن برگر 🌷
.
.
مواد لازم برای ۶ عدد
۲ عدد ران مرغ
۲ عدد سینه مرغ
نان برگر ۷ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پیاز قرمز ۱ عدد
ادویه ها شامل
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و پودر سیر و اورگانو که از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
این قطعا ابدار ترین برگر مرغی هست که تا الان امتحان میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه لقمه سالم و خوشمزه و معرکه🌯😋
#کتلت_نان
مواد لازم:
نان تست کهنه 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 1/2 لیوان
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نعنا
آویشن
زیره
جعفری
شوید
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
نان تست کهنه را خرد کرده مقدار کمی روی آن آب بریزید تا حالت خمیری پیدا کنید سپس همه مواد را اضافه کرده و خوب ورز بدید. درون تابه نچسب روغن ریخته وقتی داغ شد کوفته ها را در دست شکل بدید و درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید و روغن اضافی آن را بگیرد.
نوشجان 🌹
#فلافل_مرغ 🌯 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رز
مواد لازم
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
نوش جان! ️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#دسر_کادایف🧑🏻🍳
كادايف تفت داده شده ٢٠٠ گرم(يعني وقتي ميخريد بسته تفت داده شده رو انتخاب كنيد روش مي نويسه)
كره :٥٠ گرم
شكر :٤قاشق
گردو :يك پياله كوچك
شير:١ليتر
آرد گندم:٤ قاشق سر پر
نشاسته پودري:٣ قاشق غذا خوري سر پر
شكر:يك ليوان(مقدار شكر به خودتون بستگي داره مي تونيد كم و زياد كنيد كمي كمتر از يك ليوان بنظر من عالي ميشه)
خام:يك پاكت كوچك
وانيل:يك قاشق مربا خوري