فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_جامبوشلز🧑🍳
1 بسته پاستا صدفی سایز بزرگ(جامبو شلز)
مواد گوشتی:
300 گرم گوشت چرخ شده
1 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2 فلفل دلمه ای رنگی
2 عدد ساقه کرفس
2 لیوان پوره گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری سس سویا
1 قاشق غذا خوری سس ورستر شایر(اختیاری)
ادویه ها(فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، ریحان و نمک)
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد سس گوجه فرنگی برای کف قالب
4_5 گوجه فرنگی پوره شده
2 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذا خوری روغن
سبزی معطر
مواد سس بشامل:
2 قاشق غذا خوری آرد
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 لیوان شیر
نمک،فلفل سیاه و جوز هندی
🌮
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته نخود سر آشپز👨🍳
فلافل خونگی خودمون☺
مواد لازم:
3 لیوان نخود پخته شده
2 عدد تخم مرغ
6 قاشق غذا خوری بلغور جو دو سر(یا آرد سوخاری یا آرد نخودچی)
1 قاشق چایخوری(زیره ، فلفل قرمز، فلفل سیاه ، نمک)از هر کدام یا مقدار طبق ذائقه
4_5 ساقه پیازچه
1 مشت جعفری تازه خرد شده
3 قاشق غذا خوری روغن
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون گوشت ,ولی خوشمزه😍
ایده #ناهار😋
#کتلت_برنجی 🍘 😋
🔸من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم.گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه
✅ ژله بستنی انار 😋
دو بسته پودر ژله انار را با سه ليوان آبجوش مخلوط مى كنيم مى گذاريم كاملا خنك بشه نصف بسته پودر ژله آلوورا با دو سوم ليوان اب جوش مخلوط مى كنم كاملاً كه سرد شد با دو سه قاشق بستنى كه در دماى محيط آب شده مخلوط مى كنيم همه جاى قالب انار را مقداركمى چرب مى كنيم مقدارى از ژله انار را توى قالب انار مى ريزيم تا جايى كه شيارهاى دانه هاى انار پر شود درون يخچال مى گذاريم نيم بند كه شد ژله سفيدمان را درون قالب مى ريزيم دوباره درون يخچال مى گذاريم وقتى كه نيم بند شد مابقى ژله انار را هم با چند قاشق بستنى اب شده مات مى كنيم وقالب را پر مى كنيم براى چند ساعت درون يخچال مى گذاريم وقتى ژله سفت شد به راحتى از قالب جدا مى شود.💜
#کیک_شیر
مواد لازم:
▫️شیر یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر ۲ ق م
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود)
و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪#نان_خرمایی
آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شیر ولرم ۱/۲لیوان
روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه)
شکر ۲ق غ سرپر
شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه)
تخم مرغ کوچک ۱عدد
مواد لازم برای بین خمیر:
خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم
گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم
کره ۱ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🌸🍁
در این صبح دل انگیز پاییزی🍂
اميد و تندرستی مهمان وجودتون
عزيزانتون سلامت
نان سفره ها تون پر برکت وگسترده🥖
روزی تون افزون🍞
و دلتون گرم
بحضور حضرت دوست
که هرچه داريم ازاوست
#سیخ_رول_کباب
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
نان پیتا یا لواش
پنیر گودا
جعفری و سیر و پودر گشنیز و نمک و فلفل
سس کچاب یا خردل
گوشت چرخ کرده و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و آن را به شکل لوله ای در بیاورید روی تابه چدنی که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید . گوشت های سرخ شده را به همراه پنیر رنده شده و سس کچاپ روی نون بمالید و آن را بپیچید و به صورت رول شده برش دهید داخل سیخ چوبی قرار دهید سر سیخ ها گوجه گیلاسی بزارید و مجددا سیخ ها را روی تابه چدنی یا ساندویچ ساز که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی
برای ته دیگ ته قابلمه رو مقداری روغن ریختم و کمی داغ کردم توی ظرفی کنجد ریختم و یه طرف سیب زمینی رو که حلقه کردم توی کنجد غلطوندم و در قابلمه چیدم مقداری نمک پاشیدم و روی ان را برنج ریختم و در قابلمه را گذاشتم و با حرارت کم اجازه دادم به مدت 45دقیقه دم بکشه.
#ڪباب_سوماڪیا
طرز تهیه:
فیله یا سینه مرغ نوارے را با آب پیاز و سیر له شده ،نمک، فلفل قرمز و سیاه ،سماق قهوه اے تازه پودر شده و پودر سماق قرمز ،عصاره تمبرهندی و روغن زیتون یا مایع مخلوط ڪنید به مدت شش ساعت سپس به سیخ بڪشید و ڪباب ڪنید
#مرغ_خوراك_خوشمزه
مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه. آب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم.
#مرغ_سوخاری_برشته🍗🍗
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه.
بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم.
اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
👈چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر.
#مربای_گلابی
مواد لازم:
گلابی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب سه لیوان
آب لیمو ترش دو ق غ بستگی به ذائقه تون میتونیدکم وزیادش کنید
زعفران به میزان کافی
طرز تهیه:آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندازه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
#_سوپ_هویج_وزنجبیل
🔻مواد لازم : 📝
▫️هویج: 4 عدد 500گرم
▫️پودرزنجبیل 1 قاشق چایخوری
▫️جعفری و پیازچه : 2فنجان
▫️پیاز خرد شده: 1عدد
▫️روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
▫️آب مرغ و یا عصاره مرغ
▫️سیب زمینی خرد شده : 1عدد
▫️نمک وفلفل: به میزان لازم
✍ابتدا پیاز - سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم بریزیم و کمی تفت دهیم. سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را بیفزاییم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنیم. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه کرده و درب ضرف را بزاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدن به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در میاریم وحالا سوپ آماده سرو رو داخل ظرف مورد نظر میل می کنیم.
🍽#پنیرخانگی 🧀🧀
🧂من همیشه از این روش برای تهیه پنیر استفاده میکنم ابتدا ۳ کیلو شیر را در ظرف بزرگی به مدت ۱ ساعت با شعله متوسط میجوشونم. بعد ۲ لیوان ماست پر چرب را بهش اضافه میکنم و مرتب هم میزنم وقتی که ۱۰ دقیقه جوشید و حالت بریده بریده به خودش گرفت ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنم و هم میزنم بعد از ۱ دقیقه روی تنظیف ریختم و سریع جمعش کردم که شکل گلوله به خودش بگیره میتونید یه کیسه با پارچه نخی درست کنید و داخلش بریزید .زیرش سبد و لگن گذاشتم یه مقدار از آبش رو نگه داشتم که بعد از برش پنیرها رو داخلش قرار بدم بعد از اینکه پنیر آبش رو از دست داد و خودشو گرفت و سفت شد میتونید دراین مرحله یه جسم سنگین یا یه قابلمه آب پر کنید بزارید روش که زودتر سفت بشه پنیر رو برش زدم و در آبی که نگه داشته بودم و داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_شام_متفاوت
مواد لازم
کلم
2 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
پیادینا
ژامبون پخته
پنیر رنده شده
پنیر خلال شده
آماده سازی
کلم را خرد کرده و با تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مخلوط کلم را درست کنید. پیادینا را در بالا قرار دهید.
املت را بپزید و زیر و رو کنید. پنیر را بپاشید و ژامبون و برش های پنیر را روی آن قرار دهید.
املت را تا کرده و سرو کنید
نوش جان 💖
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_بدون_گوشتی
عناصر
1 قوطی ماهی تن
2 عدد سیب زمینی
1 پیاز
2 حبه سیر
1 تخم مرغ
جعفری
20 گرم کره
روغن
نمک
فلفل
پودرهای سوخاری
آماده سازی
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. آنها را در آب حدود 30 دقیقه بجوشانید.
سیب زمینی ها را با کره له کنید.
ماهی تن را با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر و تخم مرغ مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
مقداری کوفته گوشت درست کنید و آنها را در روغن در حال جوش سرخ کنید
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_عجله_ای
سوسیس
گوجه فرنگی 1 عدد
پنیر -100 گرم
تخم مرغ -4 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
شوید مقداری
نمک و فلفل
عزیزای دلم توضیحات به صورت ویس هست
#سس_آلفردو
✏مواد لازم
🚩0.25 پیمانه کره
🚩1 پیمانه خامه
🚩1 حبه سیر
🚩1.5 پیمانه پنیر پارمسان
🚩0.25 پیمانه جعفری تازه
♨طرز تهیه:
🔹کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
💡از این سس برای روی پاستا میتونید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#سیب_زمینی_کریسپی🧑🏻🍳
سیب زمینی متوسط 5عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1/4 لیوان
کره 1 قاشق غذا خوری
رزماری و آویشن
سیر رنده شده 4_5 حبه(دلبخواهی)
نمک
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
مواد لازم شیرینی کشمشی بدون فر
آرد۱/۳ پیمانه
روغن مایع۲/۳ پیمانه
پودر قند۱/۱/۳ پیمانه
کشمش۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه
روغن و پودر قند را خوب با هم میزنیم و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن برقی خوب مخلوط کرده تا پف کنه و کاملا سبک بشه بعد وانیل را افزوده و مخلوط کرده، بعد آرد و کشمش را قاطی کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.
بعد مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله کف قابلمه بچینید میتونید یا با قاشق به اندازه گردوی کوچیک بردارید و داخل قابلمه بافاصله بچینید. بعد دمکنی و شعله پخش کن بذارید باحرارت کم بمدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید. داخل کیک پز هم با زمان ۱۵-۲۰ دقیقه پخته میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_مرغ
این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش .
حالا بریم سراغ طرز تهیه .
سینه مرغ نصف عدد
سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ
ماست چکیده یک لیوان
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم .
اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه .
بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست.
#کیک_سبزیجات 🥪
1 لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1 لیوان شیر 1 /5 پیمانه آرد 2 عدد تخم مرغ 1بسته بیکینگ پودر 3 عددسیب زمینی متوسط 1 فلفل قرمز و 1 سبز نعناع ، فلفل قرمز ، نمک برای رویه پنیر پیتزا
مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. ادویه و نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر متوسط خود را با کاغذ روغنی بپوشانید، در دمای 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با چک کردن 40 دقیقه طول می کشد) ، سپس آن را از فر بیرون بیاورید و رویش پنیر پیتزا بریزید و دوباره تو فر بزارید (تا زمانی که ذوب شوند)