eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷 بستنی🌷🌷 ژله تمشک ۱ بسته ژله لیمو ۲ بسته ژله آلوئه ورا ۱ بسته انگور ۲۵ حبه تخم شربتی ۲ قاشق پسته برای تزیین بستنی ۱۰۰ گرم وانیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون خمیر و بدون خستگی به راحت ترین و خوشمزه ترین روش مواد لازم: یک عدد سیب کره ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق چایخوری دارچین نان تست 🍞 تخم مرغ ⠀ شیر جایگزین تخم مرغ مقدار یک سیب: 5 قطعه نان تست 🍞 فر از زیر 180 درجه و 15 دقیقه کار می کند و اگر دوست دارید بیشتر آن را طلایی کنید ، آتش را از بالا روشن کنید.
33.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :👇 گوشت چرخکرده : ۴۰۰ گرم سیب زمینی خام : ۲ عدد متوسط پیاز خام : ۱ عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد ارد نخودچی : ۲ ق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره سبز : به مقدار لازم دوستان من همیشه کتلت‌ هام و داخل دیگ سرخ میکنم، اخه خیلی موقع سرخ شدن روغن میپاشه رو اجاق گاز ... یه وقتایی داخل کتلت گوشت، یدونه سیب زمینی خام و یدونه سیب زمینی پخته میریزم، اونطوری هم خیلی خوشمزه میشه. برای خوشرنگ تر شدن یه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده هم بریزیم عالی میشه. یه وقتایی هم جعفری تازه خرد شده میریزم. خلاصه کتلت هرجوری درست بشه محشره، امااا خداییش کتلت مامانا یه چیز دیگه ست، مگه نه ؟😋 •
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 ۳ عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم کره ۳ ورق ژامبون یک بسته پنیر گودا دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل یک کاسه آرد سفید یک کاسه آرد سوخاری 📝 ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دو‌طرف با شعله کم سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو ذرت: پانصد گرم قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم سس مایونز: یک پیمانه نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز پودر گل پر : یک ق چ آویشن: یک ق چ پودر کاری: نصف ق چ پودر سیر: نصف ق چ پنیر پیتزا: دویست گرم لیمو ترش تازه: یک دوم عدد کره: بیست و پنج گرم روغن مایع: سه ق غ اول قارچ رو بلانچ میکنیم:آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید. ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید. کره و روغن مایع رو اضافه کنید. ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید. نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه. در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید. ⛰نکته:طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیاااااار مهمه ⛰نکته: اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره ⛰نکته: وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ترشی به🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت مواد لازم . فیله مرغ ۱کیلو آب پرتقال شرکتی۱لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون طرزتهیه فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🥒 گوجه یک کیلو 👈سبزیجات باید کامل خشک باشن👉 گل کلم دو لیوان (160 گرم) خیار، کرفس، بادمجان، هویج، از هر کدوم یک لیوان ( هر کدوم 120 گرم) سیر 3 الی 4 حبه فلفل سبز تند به دلخواه 3 الی 4 عدد سرکه سه لیوان ادویه‌: نمک و زردچوبه از هر کدوم دو قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز سیاه دونه(به صورت دونه، پودر نشه) فلفل سیاه و قرمز کِسِرک (زِنیان هم بهش میگن) (پودر) پودرزیره پودر گلپر از هر کدوم یک قاشق چایخوری
صبح را بخوانیم🌞 بر باور طلوع مهربانی ها ♡ و نفس بکشیم 🤗 طراوت عاشقانه‌ی دل را♥️ بر هوای بی‌هوای دوست داشتن‌ها
کوکو_لپه_و_مرغ 🌯سینه مرغ500 گرم 🌯لپه‎ پخته1 پیمانه 🌯تخم مرغ3-4 عدد 🌯پیاز رنده شده1 عدد 🌯ترخون خردشده1 پیمانه 🌯عصاره مرغ1 عدد 🌯دارچین1/2 قاشق چای خوری 🌯نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🌯روغن به مقدار لازم 🧆ابتدا لپه های پخته شده و سینه مرغ را درون چرخ گوشت ریخته وچرخ میکنیم سپس پیاز رنده شده را به مرغ و لپه اضافه کرده سپس تخم مرغ ها را به موادمان اضافه کرده تقریبا دوتا تخم مرغ برای چنین موادی کافیه سپس ترخان و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و عصاره مرغ را به موادمون اضافه میکنیم کاملا مواد را هم میزنیم که حالت چسبندگی داشته باشه و در روغن سرخ کرده و در ظرف چیده و نوش جان کنید
مرغ_سوخاری ساق مرغ: 8 عدد پیاز: 1 عدد فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم پودرسوخاری: 1.5 پیمانه آرد سفید: 1.5 پیمانه تخم مرغ: 3 عدد پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم. ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود 10 دقیقه سرخ می کنیم.نوش جان 💜
مرغ_پفکی ابتدا سینه مرغ رو به صورت قطعات کوچیک خرد میکنیم وبا نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم نیم ساعت استراحت کنه،بعد دو لیوان آرد با ۴ قاشق ماست و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر کمی پودر سیر و آویشن همه رو مخلوط کرده یه لیوان آب اضافه میکنیم و خوب هم زده تا حالت خمیری در بیاد در صورت نیاز باز میتونید کمی آب اضافه کنید،روغن رو داخل یه ظرف کوچیک داغ میکنیم تکه های مرغ رو اول تو آرد میزنیم وبعد داخل خمیر میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم اگه با حرارت پایین بذاریم سرخ بشه خمیر دورش حالت ترد چیپسی میشه.
کرپ‌رنگی مواد لازم:👇 3 عدد تخم مرغ 1.5 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 6 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان 3.5 لیوان (200 میلی لیتر) شیر 2.5 لیوان (200 میلی لیتر) آرد 1 ق چ بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پوره چغندر آب پز (قرمز) 1 قاشق غذاخوری اسفناج له شده (سبز) 1 قاشق چایخوری زردچوبه (زرد) 1 قاشق چایخوری کاکائو (شکلات) ‌ طرز تهیه:👇 برای خمیر ، نیمی از شیر و سایر مواد را در یک کاسه عمیق بریزید و آنها را با همزن دستی هم بزنید. وقتی خمیر یکدست شد ، شیر باقیمانده را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ های طبیعی آماده شده اضافه کنید ، یک قسمت بدون رنگ می ماند. اگر خمیر کمی غلیظ است ، می توانید چند قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید. ‌
پیتزا_باگت نان باگت ۲ عدد پنیر موزارلا رنده شده ۱ لیوان سوجوک یا سوسیس حلقه شده۱۰-۱۵ عدد فلفل قرمز ۱ عدد گوجه گیلاسی ۴-۵ عدد رب گوجه یا سس کچاپ کره طرز تهیه:نان باگت رو از وسط نصف کنید.روی نونها رب گوجه یا سس بزنید(یک لایه نازک).روی نونها کره هم دمای محیط بزنید.پنیر رنده شده هم بریزید.روی پنیر،سوجوک،گوجه گیلاسی و فلفل حلقه شده بریزید.نونها رو روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل تستر بزارید،چند دقیقه بعد آمادست(تا پنیر آب و برشته شه).داخل فر هم در دمای ۲۰۰ درجه.نوش جان 💜
خورش مرغ و بادمجان بادمجان : 6 عدد متوسط مرغ : ران ها و یک سینه پیاز: یک عدد بزرگ رب : یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده: به مقدار لازم روغن زیتون: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم غوره: 50 گرم زردچوبه: به مقدار لازم 👈ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده به همراه کمی روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و بعد از کمی تفت خوردن، مرغ را اضافه و به همراه پیاز و زردچوبه کمی سرخ کنید. یک قاشق رب را با یک لیوان آب خوب مخلوط کنید و بر روی مخلوط مرغ بریزید و اجازه دهید این مواد نیم ساعت پخته شوند. بعد از نیم ساعت، دم کرده زعفران را به مرغ اضافه کنید. در تابه دیگری بادمجان ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید، سرخ و غوره را نیز به آن اضافه و مجددا کمی سرخ کنید. این مخلوط را هم به مخلوط اولیه اضافه کرده و اجازه دهید نیم ساعت دیگر، پخته شوند تا خورش جا بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و سبزیجات😋 یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید. . مواد مورد نیاز 500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 1 استکان چای ترکی روغن زیتون نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 2 تکه کدو تنبل 2 عدد سیب زمینی متوسط 500 گرم قارچ 3-4 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر 1 فنجان آب طرز تهیه ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید. همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید. 1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید. من روی اون رو هم فویل گذاشتم 1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید. قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه... ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎
ترشی_مخلوط_زیتون 🍈 😋 ▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو ▫️هویج حدود 800 گرم ▫️سیر یه بوته بزرگ ▫️آب 1.5 لیوان ▫️سرکه دو لیوان ▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) ▫️نمک مقدار لازم ▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه ▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین 🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه
ژله_جذاب برای درست کردن طرح لیوان از شکلات سفید که بن ماریش کرده بودم استفاده کردم و به کمک قلم مو ، روی دیواره لیوان خطهای کج و موج کشیدم و صبر کردم تا شکلات سفت بشه بعد ژله ی سیب که سبز رنگ بود و از قبل درستش کرده بودم که در دمای محیط کاملا خنک بشه داخل لیوانهامو پر کردم،و وقتی ژله ها بست ، توپکهایی از خربزه روش قرار دادم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا