eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 کیک شکلاتی آماده:۲ بسته خامه برای کیک:۴ ق غ شیر:۱/۵ لیوان شکر:۵ ق غ پر وانیل:نوک قاشق آرد گندم:۶ ق غ موز:۱عدد گردو خرد شده:۳ ق غ خامه:۴ ق غ
مواد لازم: شكر يك پيمانه سرخالي شير يك پيمانه روغن مايع يك پيمانه سر خالي پودر كرم كارامل يك عدد تخم مرغ سه عدد وانيل نصف ق چ آرد يك و نيم پيمانه بكينگ پودر يك ق غ طرز تهيه: ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل) بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید. هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده پنیرگودا4ورق نان باگت فرانسوی 2عدد فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده سس مایونز5_4 ق غ پر سس فرانسوی 2_1 ق غ پر شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمد و🌸 وقت روشنائی آمد🍃 شبخیزان را🌸 دم جدائی آمد🍃 آن چشم چو پاسبان🌸 فروبست بخواب🍃 وقت هوس🌸 شکر ربائی آمد🍃 سلام صبح بخیر امروزتون مملو از آرامش و شادی و مهر🌸🍃 ____🍃🌸🍃____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 موادلازم: پودر کاکائو: دو ق.غ آرد: تقریبا دو لیوان بکینگ پودر: یک ق.غ وانیل: ۱/۴ ق.چ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پودر قند: نصف لیوان تخم مرغ: دو عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اول مرغ رو خوب سرخ میکنم ،بعد پیاز رو میزارم تا طلایی و سبک بشه، زرچوبه فلفل پودر سیر وپاپریکا رو به پیاز اضافه میکنم و حالا مرغارو به پیاز اضافه میکنم رب و هویج رو هم میریزم یه کم که تفت خورد و رب رنگش باز شد اب جوشیده رو میریزم و در قابلمه رو میزارم تا کاملا بخارپز بشه،بعد از حدود یک ساعت / یک ساعت و نیم سیب زمینی رو اضافه میکنم و بیست دقیقه بعپ که سیب زمینی ام بخار پز شد ابلیمو قارچ نمک و زنجبیل بهش اضافه میکنم و ده دقیقه اخر فلفل دلمه برا عطرش میریزم و حالا خوراک خوشمزه و خوش عطر قارچمون امادس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با آموزش یه جذاب اومدم و قشنگ تند شده از اونایی که من خودم عاشقشم 😍 . بادمجون : یک کیلو هویج : ۲ عدد فلفل تند : ۳ عدد ریحان : ۲۵۰ گرم سرکه : سه لیوان نمک: یک ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 سیب زمینی ۶ عدد بزرگ روغن زیتون به میزان لازم ژامبون خرد شده ۱ پیمانه پنیر خامه‌ای رامک نصف پیمانه پیازچه نصف پیمانه نمک فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه سس بشامل کره محلی رامک ۲۵ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲ پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم ‌ ‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ تکه سس مایونز ۱ ق سس کچاپ ۱ ق نمک به مقدار لازم شوید ۱ مشت سیر درشت ۱ حبه پاپریکا ۱ ق چ نان لواش یا تافتون به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر برنج ۴ پیمانه اسفناج نیم کیلو پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب یک قاشق روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم ⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم ⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم ⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم ⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم ⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد ⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فیله سوخاری مرغ 2عدد خمیر پیراشکی 3عدد پنیر پیتزا 200گرم نوش جان 💖
🍎سالادی به طعم سیب😋 🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم. 🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم می‌شود و هم رنگش تیره نمی‌شود. کرفس‌ها را (که اگر با برگ‌های کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید.
مواد لازم ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه کراکر پنیری ۱ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید. با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید. کراکرهای پنیری را درون کیسه های زیپ کیپ ریخته و بکوبید تا کاملا پودر شوند. سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند نوش جان 💖
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید. که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه. قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین‌ نوش جان 💖
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. مواد لازم:  مرغ 1 تکه سینه پخته شده مایونز ½ فنجان کرفس خرد شده ⅓ فنجان ماست ساده یونانی ¼فنجان ترخون تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ½قاشق چایخوری کاهو 4 برگ بزرگ نان تست سبوس دار 8 قطعه گوجه فرنگی 8 برش طرز تهیه : 7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب هم بزنید. برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست قرار بدهید، ساندویچ شما آماده است. نوش جان