eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌶🥒 یه بوته سیر ۲تا فلفل قلمی تند ۲تا هویج کوچیک ۳تا بادمجون بزرگ یه گوجه یه فلفل دلمه ای یا میتونین مثل من از ۲تا نصفه ی دو رنگ استفاده کنین ش جعفری و مرزه و نعنا خشک سیاه دونه گلپر تخم گشنیز به مقدار لازم فلفل سیاه و ادویه ترشی سرکه هم انقدری باشه ک ترشی نه خیلی رقیق شه و نه غلیظ 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍅 از گوجه_فرنگي به عنوان تزيين در كنار غذا تون استفاده كنيد يك به علاوه اي شكل روي گوجه فرنگي با چاقو ببريد،فقط حتما مراقب باشيد تا انتها برش نزنيد.بعد يك برش وسط به علاوه بزنيد كاهو ها رو ريز خرد كند و وسط گوجه بزيزيد سس مورد علاقتون رو روش ريخته و سرو كنيد 🙂 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍂 روی همبرگر ورق‌پنیر‌پیتزایی رو که به شکل کدو تنبل کردین بزارید و یه ایده‌ی عالی برای دیزاین پاییزی و هالوین 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧅 ٤-٥ عدد پياز بنفش ١ قاشق مرباخوري شكر ١ قاشق غذاخوري نمك ١ استكان سركه انگور ٧-٨ دانه فلفل سياه اب جوش 👇🏽👇🏽 ابتدا پيازها را برش داده (طبق ويديو) و داخل شيشه تميز و خشك ميريزيم و نمك و شكر و فلفل سياه و سركه را ريخته و تا اخر شيشه اب جوش پر ميكنيم و درب ان وا بسته و بعد از ٨ ساعت ميتونين استفاده كنين. نوش جان! 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
ترفند کپک نزدن ۲: بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آنها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند . برای این کار می توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود. استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است. بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود. قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: 👉🏽 ✔️ بادمجان متوسط ۱۰ عدد ✔️ هویج متوسط ۳ تا ✔️ فلفل قرمز تند ۲ تا ✔️ سبزی معطر مثل ترخون مرزه نعنا شوید ✔️ سبزی خشک از سبزیهای معطر یک ق غ سر پر(میتونید حذفش کنید یا جایگزین سبزی تازه کنید ولی سبزی تازه یه چیز دیگه‌ست) ✔️ سیاه دانه یک ق م (برای اینکه گرمیه) ✔️ یک بوته سیر ✔️ تخم گشنیز نصف ق چ ✔️ گلپر کمی ✔️ فلفل سیاه کمی ✔️نمک کمی ✔️ پودر گوجه یک ق غ(من بخاطر رنگ وطعمش استفاده کردم) ✔️ من سبزی معطر شمال هم داشتم که معرکه ست خلاصه ترشی لیته‌ست هرچی عشقت میکشه دیگه - اگر طعم کبابی رو دوست ندارید بادمجانها رو به صورت مربع خرد کنید با کمی سرکه بپزید به کل موادمون اضافه کنید طرزتهیه: 👇🏽👇🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
با برگ‌های گل‌محمدی و نعناع و خیار شیک دیزاین کن 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
داخل نان‌تست رو خالی کنید و با مایع کوکو پر کنید و سرخ کرده و متفاوت باشین 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅 👉🏽 گل کلم: ۱عدد تقریبا بزرگ خیار: ۱ کیلو هویج: ۱ کیلو گوجه: حدودا ۵ کیلو فلفل تند و شیرین سیر: ۶ بوته سرکه نمک 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نوش جان 💞
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری من عاشق همه ترشیامم لیته هم که دیگه جای خودشو داره😋😋 👉🏽 موادلازم و طرزتهیه: نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
طرز تهیه: در ابتدا بروکلی های خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید. سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود (مثل باز کردن نان ساندویچی) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک،فلفل، پاپریکا و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط بروکلی و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید). قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید. 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅