eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅 👉🏽 گل کلم: ۱عدد تقریبا بزرگ خیار: ۱ کیلو هویج: ۱ کیلو گوجه: حدودا ۵ کیلو فلفل تند و شیرین سیر: ۶ بوته سرکه نمک 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نوش جان 💞
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری من عاشق همه ترشیامم لیته هم که دیگه جای خودشو داره😋😋 👉🏽 موادلازم و طرزتهیه: نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
طرز تهیه: در ابتدا بروکلی های خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید. سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود (مثل باز کردن نان ساندویچی) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک،فلفل، پاپریکا و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط بروکلی و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید). قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید. 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
سینی صبحانه شامل نان‌تست، پنیر، کره، بیسکوییت، ژامبون و هر چی دلتون بخواد 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
ترفند کپک نزدن ۲: بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آنها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند . برای این کار می توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود. استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است. بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود. قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.
با فلفل‌دلمه‌ای برای دورچین و سالاد درست کنین 👉🏽 نوش جان 💞
موادلازم: سینه‌ی مرغ: ۳ الی ۴ عدد کلم برکلی: ۳ پیمانه پنیر: ۱ پیمانه (مخلوط پنیرخامه ای ، و موزارلا) کره: ۲ ق غ نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 _۴ قاشق غذاخوری آرد _ ۴ قاشق غذاخوری ماست _ ۴ قاشق غذاخوری آب _ ١ قاشق چایخوری نمک _یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر _نیم کیلو قارچ _پودر سوخاری
🥙 😋 ۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین ۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید ۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید ۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید ۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
لبخندخدادرنفس صبح عیان است🌸 بگذارخدادست به قلبت بگذارد امروزبرایش پر لبخندوامیداست هرکس که خودش رابه خدایش بسپارد🌸