فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدایی که
مهر او قوت قلب ما،
و یاد او راحتی روح ماست،
آباد آن زبان
که بر آن ذکر اوست،
آزاد آن کس
که وی دربند اوست!
🌻 بسم الله الرحمن الرحیم 🌻
#صبحانه🌻
بوی صبحانه می آید
عطر چایی صفای سفره صبح
چند لقمه زندگی کافیست
تا انرژی جاودانگی
در وجودمان شکوفا شود
صبحتون بخیر
روزتون شاد❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🌻
#پنکیک_کدو_حلوایی🏵️
مواد لازم :
آرد سفید یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
پوره کدو حلوایی نصف لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول پوست کدو را جدا می کنیم و بخارپز یا با کمی آب می پزیم و بعد پوره می کنیم و تخم مرغ را کمی هم می زنیم،شیر، پوره کدو شکر و روغن را اضافه و مواد را با همزن دستی خوب میزنیم .آرد ،بکینگ پودر ،دارچین و نمک را باهم الک می کنیم و به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
تابه نچسب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود نیاز به چربکردن تابه نیست و به اندازه ۱ ملاقه کوچک از مواد را میریزیم وقتی روی مواد حباب زد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
روی این پنکیک خوشمزه میتوانید شکلات آب شده یا عسل و کنجد بریزید .
نوش جان😊
#دونات_کیک_وانیلی_ماکروفری
#کیک
#شیرینی
#پذیرایی
ورژن جديد دونات سرخ كردني دونات كيكه 👌
مواد لازم
تخم مرغ ٣عدد
شكر ي پيمانه
روغن مايع ٢/٣پيمانه
ماست٢/٣پيمانه
ارد٢پيمانه
پكينگ پودر٢قاشق چايخوري
وانيل١قاشق چايخوري
نمك نوك قاشق چايخوري
تخم مرغ هارو با وانيل حسابي ميزنيم تا پف كنه سپس شكر رو اضافه ميكنيم و به زدن ادامه ميديم تا مايع كش دارو غليظ شده و به ترتيب ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و در اخر اردمون رو كه قبلا با پگينگ پودر ونمك سه بار الك كرديم رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و در قالب چرب شده ميريزيم من از قالب دونات استفاده كردم شما ميتونين تو قالب كاپ كيك يا ي قالب بيست و سه سانتي بريزين من سولاردوم رو با كانوكشن صدو هشتاد درجه گرم كردم و دوباره با كانوكشن صدو هشتاد درجه به مدت بيست وچهار دقيقه پختم البته زمان تقريبي هستش و فرهاي مختلف با هم فرق دارن اگه تو قالب بزرگ ريختين سي دقيقه تا سي و پنج دقيقه زمان ميخواد
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
#پیتزا_تن_ماهی_بدون_فر
#پیتزا_ساده
🥮مواد لازم برای ۱ نفر🥠
🔸تن ماهی ۱ عدد
🔸قارچ ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🔸نان پیتزا ۱ عدد
🥣طرز تهیه:🧂
ابتدا تن ماهی را ۱۵ الی ۲۰دقیقه در آب جوش بگذارید تا آماده شود در حین این فرایند قارچ ها را خورد کرده و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیاندازد و سپس آب قارچ گرفته شود ، زمانی که آب قارچ گرفته شد کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم و سپس از روی شعله بر میداریم.
برای اینکه نان پیتزا از حالت خمیری در بیاید ، آن را درون ماهیتابه با مقدار خیلی کمی روغن با حرارت کم روی شعله قرار میدهیم و هر دو طرف آن را برشته میکنیم.
سپس روی نان برشته شده کمی سس قرمز میمالیم سپس یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و روی آن را با تن ماهی و قارچ پرمیکنیم و دوباره پنیر پیتزا را روی سطح آن میپاشیم. فقط مانده پنیر پیتزا آب شود که به دو صورت امکان پذیر هست، یا آنرا داخل مایکروویو گذاشته و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه حرارت دهید یا درون ناهیتابه با حرارت بسیار کم قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود
🍀🍀🍀🍀
🥯نان هویچ 🥕🥕
🥐مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده: 5 عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: 2 عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.
🍞مواد لازم برای تهیه خمیر نان:
آرد گندم: 2 پیمانه
آب: یک پیمانه
روغن: 4 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
🥣🍴طرز تهیه:🍴🥣
کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت 6 دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.
🥙دلمه سیب زمینی با لوبیا🥙
✅مواد لازم:
◽️سیب زمینی: شش عدد.
◽️روغن : چهار قاشق غذاخوری.
◽️پیاز بزرگ: یک عدد.
◽️ سیر: دو حبه.
◽️ زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
◽️زیره: یک قاشق چایخوری.
◽️سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
◽️کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
◽️آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
◽️ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
◽️ آب: یک چهارم پیمانه.
◽️گشنیز: مقداری برای تزیین.
◽️ نمک و فلفل: به میزان لازم.
🥪طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید. سپس آنها را در فری که از قبل با حرارت 180 سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب میپذیم. حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده میکنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت میدهیم. سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت 10دقیقه روی حرارت قرار میدهیم، بعد از پختن سیب زمینیها روی آنها دو برش ضربدری میزنیم و مواد را داخل سیب زمینیها میریزیم.
🧆ماهی کنجدی🧆
🫕مواد اولیه:
🍴فیله ماهی (شیر، قباد، و...) 300 گرم
🍴کنجدخام - دو قاشق غذاخوری
🍴 سس خردل - دو قاشق غذاخوری
🍴 شیر - دو قاشق غذاخوری.
🥣طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل 220درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
🥬سالاد تابستانی😋
🍈مواد لازم: 🍈
🍉طالبی پوستکنده و تکهتکه شده: یک لیوان
🍇سیب قرمز خرد شده: دو عدد
🍉انگور قرمز دانه شده : یک پیمان
🍇 آب پرتقال: یک پیمانه
🍉 پودر نارگیل:یک قاشق سوپ خوری
🍍🍍طرز تهیه: 🍍🍍
برای درست کردن این سالاد میوه حدود نیمی از طالبیها را که در قطعات مکعب شکل خرد کردهاید، ته ظرف گودی بریزید. حالا نیمی از سیبهای برش داده شده را روی طالبیها ریخته و پس از آن هم نصف انگورها را به آن اضافه کنید. نیمی از آب پرتقال را روی میوهها بریزید. سپس یک بار دیگر همین مراحل را تکرار کنید و میوهها را به همین ترتیب روی هم بچینید تا تمام شود. اگر از طعم نارگیل خوشتان میآید، میتوانید با توجه به ذائقه خود مقداری پودر نارگیل هم روی سالاد میوه بریزید و آن را میل کنید.
🍗بریانی گوشت بوقلمون🍗
✅مواد لازم (برای 4 نفر):
• 680 گرم سیب زمینی شیرین
• 2 حبه سیر رنده شده
• 1/4 پیمانه شیر کم چرب
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخکرده)
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• 1 و 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• نصف پیمانه ذرت کنسروی
• 1/4 پیمانه آب
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• دو قاشق غذاخوری سس فلفل
• دو قاشق چایخوری مریم گلی
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🧆طرز تهیه🧆
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.
2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.