eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا دارن من خیلی دوسش دارم‌طعمش بافتش‌ عاااالیه اونم از نوع سوخاریش کالریشم خیلی پایینه😄🤩 مواد لازم: 4 عدد کدو سبز 1 تخم مرغ 1 آب گازدار 1 فنجان کوچک شیر نصف فنجان روغن 8 قاشق غذاخوری آرد نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، 1 بسته پودر بیکینگ روغن برای سرخ کردن آماده سازی: کدوها را خرد می کنیم. تخم مرغ و آب معدنی را درون یک کاسه عمیق مخلوط کنیم. شیر ، روغن و ادویه ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کدو سبز خرد شده را به سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می توانید بلافاصله آنها را سرخ کنید. 👌🏻 نوووش جان 🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئو براتون طرز تهیه یه دسر جالب و جذاب رو داریم که خیلی راحت و آسون میتونید درستش کنید. خوب شما باید به نیم لیتر شیر دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا مواد با هم ترکیب بشن و نشاسته ذرت توی شیر حل بشه. نصف لیوان شکر رو روی حرارت بزارید تا کاراملی بشه. به شکر کاراملی شده یه قاشق کره اضافه کنید مواد رو هم بزنید تا کره کاملا داخل شکر باز بشه. حالا بتدریج ترکیب شیر و نشاسته ذرت را به شکر کاراملی شده اضافه کنید و هم بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد شیر ۲ لیوان نشاسته ۱ لیوان شکر ۳ چهارم لیوان گلاب ۱ چهارم لیوان ۲۵ گرم 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر ۲ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم ۱ ق غ پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ و نیم ق چ نمک آرد شیر ولرم و آب ولرم و پودر خمیر فوری و نمک و شکر رو با هم مخلوط و به آرد الک‌شده اضافه میکنیم و‌ ورز میدیم و و سطح خمیرو با روغن چرب و درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، و بعد سطح کارم با روغن چرب و خمیرمون رو به چانه های مساوی تقسیم و برش میزنیم و دوباره ده دقیقه استراحت میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم🤩😍❤️ 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۱ لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزئین کنین😋😘 ‏ 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 آرد ===۲ پیمانه شکر ===۱ پیمانه تخم مرغ=== ۳ عدد شیر ===نصف پیمانه روغن ===نصف پیمانه بکینگ پودر== ۱ ق چ وانیل=== نوک ق چ مواد مغز شکلاتی : نشاسته ذرت ===۲ ق غ پودر کاکائو=== ۲ ق غ آرد ===۳ ق غ شکر ===دو سوم پیمانه شیر ===۲ پیمانه وانیل ===نوک ق چ موز ===۲ عدد 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا دارن من خیلی دوسش دارم‌طعمش بافتش‌ عاااالیه اونم از نوع سوخاریش کالریشم خیلی پایینه😄🤩 مواد لازم: 4 عدد کدو سبز 1 تخم مرغ 1 آب گازدار 1 فنجان کوچک شیر نصف فنجان روغن 8 قاشق غذاخوری آرد نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، 1 بسته پودر بیکینگ روغن برای سرخ کردن آماده سازی: کدوها را خرد می کنیم. تخم مرغ و آب معدنی را درون یک کاسه عمیق مخلوط کنیم. شیر ، روغن و ادویه ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کدو سبز خرد شده را به سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می توانید بلافاصله آنها را سرخ کنید. 👌🏻 نوووش جان 🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوبم😍 وقتی میشه یه سس اسون راحت تو خونه تهیه کرد چرا اماده از بیرون میخرید😍 ✅مواد لازم 🖊🖊 خیارشور ۲ عددکوچک سیر یک حبه قابل تعویض با پودر سیر پیاز یک عدد کوچک ماست چکیده یا خامه ترش ۳ ق غ سس کچاپ دو ق غ سس خردل دو ق غ سس مایونز نصف لیوان که میشه ۳ ق غ سرکه دو ق غ ادویه ها شمامل پودر جعفری یا اویشن یک ق م ادویه کاری نصف ق م پاپریکا یک ق م پودر سیر نصف ق م نمک به دلخواه اگه میخواهید سالم رژیمی باشه بجای سس مایونز ،۳ ق غ روغن زیتون بریزید ،من سس مایونز زدم که عامه پسند باشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
خدایا🙏 شیرین ترین لحظه ها قشنگترین لبخندها زیباترین سرنوشت ها بهترین عاقبت هاو حلالترین روزی ها🌹🍃 رابرای دوستانم مقدر بفرما
الویه ۴تخم مرغ،۱/۳پ شیر،۱/۲پ فلفل دلمه رنگی،۱/۲پ آرد، نمک،زردچوبه،فلفل مخلوط و داخل ماهیتابه چرب بریز با حرارت ملایم بپزه.خمیر سرد بشه.روش الویه بریز.رل کن بزار ۱ساعت بمونه یخچال بعد برش بزن
💕💕 مواد لازم سینه مرغ 500گرم پیاز متوسط 1عدد سیر 3حبه تخم مرغ 2عدد آرد معمولی 1/2پیمانه آرد سوخاری 1/2پیمانه پنیر پیتزا 1پیمانه سرخالی پودر سوخاری نارنجی روغن سرخ کردنی سس خردل 1تا2قاشق نمک وفلفل وپودر پاپریکا مرغ ها رو کمی تیکه کرده وداخل غذاساز ریخته ،پیاز رو هم خرد کرده به همراه سیر اضافه کرده ومواد رو خوب میکس کرده ودر نهایت ادویه ها وسس اضافه کرده ومخلوط میکنیم ودر آخر پنیر را هم به موادمون افزوده ومخلوط میکنیم من با دست به موادم شکل دادم کمی از مواد حدود35گرم برداشتم و کمی آرد معمولی زدم وتوی دست فرم دادم داخل سینی چیدم وبعد از اینکه همه ی ناگت ها آماده شد سه تا ظرف برداشتم ،توی یکی اردسوخاری،یکی دیگه تخم مرغ زده شده ودر آخر پودر سوخاری نارنجی تابه را روی حرارت گذاشته وروغن اضافه کرده وناگت ها را اول داخل سوخاری بعد تخم مرغ ودر آخر داخل پودر سوخاری نارنجی میزنیم وداخل تابه با حرارت ملایم میپزیم چند بار ناگت ها رو پست ورو میکنیم تا دوطرف طلایی بشه از مخلوط سینه وران مرغ هم میتونید
مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز 4 عدد سیب زمینی آبپز 10 عدد خیارشور 2 حبه سیر اگه دوست داشتید بریزید نصف لیوان ماست نصف لیوان مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری برای تزیین طرز تهیه: هویج و سیب زمینی بگذارید بپزد بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور هویج و سیب زمینی را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم 2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود .
سلام دوستان شبتون به خیر و شادی اینم از دمی ما همراه گوشت قلقلی برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و چهار عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه من دویست گرم گوشت رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی پنیرو گوشت همراه با طرز تهیه ادویه تاکو🌮 تاکو یه فینگرفود معروف مکزیکیه که که مواد گوشتی و دلخواهشونو داخل نون ترتیلای تا شده و معمولا کریسپی قرار میدن.. حالا اینجا یه مدل خیلی خفن از تاکو داریم که توی نونش پنیر استفاده میشه و خیلی هیجان انگیزش میکنه و نتیجه کار به شدت خوشمزه... یه پیشنهاد خوبم دارم براتون که واسه سروش حتما از خامه ترش استفاده کنید که طعمشو عالی میکنه... نکته بعدیم اینکه دلیل تفت دادن ادویه برای اینه که بتونید برای طولانی مدت نگهش دارید، اگر میخواهید اندازه همین غذا فقط درستش کنید مقدار مواد رو خیلی کم کنید و یه راست بریزید تو مواد گوشتی..
🍛 😋 ▫️برنج - ۲ و ۱/۳ پ ▫️نمک – ب.م.ل ▫️باقلا زرد خشک ۱پ ▫️زردچوبه ۱ ق.چ ▫️پیازداغ ۱۵ گ ▫️کره ۸۰ گ ▫️روغن مايع ‌ ب.م.ل 🔸برنج را به همراه کمی نمک، از ۳ ساعت قبل و باقلا را از ۸ ساعت قبل جداگانه خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید. در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن­ را با قاشق جمع کنید و دور بریزید). زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از ۵۰ تا ۶۰ ثانیه آن را از روی حرارت بردارید. باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و ۵ پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). وقتی آبِ برنج تبخیر شد درِ قابلمه را بگذارید تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد. بعد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید. ♦️زمان پخت باقلازرد متفاوت است. بنابراین بهتر است جداگانه پخته یا نیمپز شود
🥮 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
🥨 😋 ▫️آرد قنادی یک پیمانه ▫️نشاسته گل نصف پیمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️گلاب یک سوم پیمانه ▫️شیر دوسوم پیمانه ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه
🌯 😋 ▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر) ▫️1 قاشق کره ▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1 ▫️گوجه فرنگی بزرگ ▫️1 پیاز ▫️سماق ▫️نصف دسته جعفری ▫️3 لواش 🔸مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین ‌
موس توت فرنگی: توت فرنگی 300 گرم خامه صبحانه 200گرم پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر 1پیمانه شکر 1پیمانه یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍟 😋 ▫️سینه مرغ 1 عدد ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 1 پیمانه ▫️سیر 2 تا 3 حبه در صورت تمایل ▫️سیب زمینی 1 تا 2 عدد ▫️نمک و فلفل، سس مایونز و ماست به میزان لازم 🔸سینه مرغ رو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم . توی ظرفی میتونین هم با ه، مخلوط کنین یا میتونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و سس و ماسک با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلای سرخ شده دورش ریختم و با سبزی خوردن تزیین کردم . میتونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین . اما من همش رو توش ریختم
🍡 😋 ▫️پودر ژله پرتقال یک بسته ▫️نشاسته گل نصف لیوان ▫️شکر یک لیوان ▫️پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری ▫️آب یک و نیم لیوان ▫️کره ده گرم ▫️گلاب دو قاشق غذاخوری ‌ 🔸ابتدا نشاسته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود بعد شکر و پودر ژله را اضافه می کنیم مواد را روی حرارت خیلی کم گذاشته( تا بوی خامی نشاسته از بین برود )و حسابی هم می زنیم تا غلیظ شود هر چقدر مدت زمانی که مواد روی گاز باشه بیشتر شود کیفیت لکوم بهتر می شود بعد از حدود بیست دقیقه کره و گلاب را هم اضافه می کنیم وقتی کامل غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم و حداقل پنج ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد ازظرف خارج کرده برش می دهیم ودر شکر می غلتانیم ‌لینک کانال💞 h
🍞 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
🍮 😋 ▫️١ليتر شير ▫️١ليوان شكر ▫️١ليوان سمولينا ▫️١بسته وانيل 🔸اين دسر را تا وقتي خوب غليظ بشه و جوش بياد بپزيد. 🔸سس پرتقالي 🔸٢عدد اب پرتقال(طبيعي)٣عدد نارنگي ٢-٣ قاشق نشاسته(در نصف ليوان اب حل بشه) ٤-٥ قاشق پودر قندهمه مواد را باهم هم بزنيد تا وقتي غليظ بشه بپزيد.مانند تصوير اول دسر پرتقالي سپس سمولينا را بريزيد و در يخچال بگذاريدو برعكس كنيد