#آش_گوجه 🍅 😋
🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم .
یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیوفته
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان 🙋♀️😍
این #لقمه های خوشمزه رو می تونید هم به عنوان عصرانه و صبحانه و یا یک وعده ی غذایی فوری و خوشمزه استفاده کنید .
مواد لازم :
_پیازچه ی خرد شده یک پیمانه
_پنیر موتزارلا یا چدار یک پیمانه
_تخم مرغ آبپز ۳ عدد
_خامه ۱ قاشق غذاخوری
_تخم مرغ ۲ عدد
_شیر نصف استکان
_نان لواش ۳ الی ۴ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه ی این لقمه های خوشمزه کافیه پیازچه ، پنیر ، تخم مرغ ، خامه و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بر روی برش های نان لواش ریخته و رول کنید و در مخلوط شیر و تخم مرغ زده و سرخ کنید ،نوش جان 😋😍
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆
@ashpazy_irani
✅ کرپ دانتل😋 ✍مواد لازم:
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.
@ashpazy_irani
من عاشق خرمام
و هر چيزي ك با خرما درست بشه مثلا ايشون #پودينگ_خرما 👌🏻👌🏻👌🏻 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم
بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راهتی به همین خوشمزگی. 😋😋
روزتون زیبا ❤ 🌹
@ashpazy_irani
#سالاد_تبوله
_سلام بچهها وقت تون بخیر
امروز آموزش یه سالاد خوشمزه رو داریم که تو بعضی رستوران ها هم سرو میشه
_سالاد تبوله یه سالاد و پیش غذای عربی هستش که به خاطر طعم فوقالعاده خوشمزه ای که داره جهانی شده ، طعم خیلی خوبی هم داره و مطمئنم که همتون خوشتون میاد
_ورژن اصلی این سالاد همینه البته روغن زیتون هم در آخر اضافه میشه که من نریختم ،میتونید بعضی موادش رو به سلیقه خودتون تغییر بدین
_بلغور عربی نوعی بلغور پخته و خشک شده هستش که اکثر خواروبار فروشی ها دارن ولی میتونید بجاش از برنج پخته یا عدس پخته شده بریزید ولی با بلغور عربی یه چیز دیگه س
@ashpazy_irani
#سوبورک 🍲 😋
🔸غذای ترکی هست به اسم سوبورک یا سوبورگی هم بهش میگن ( بورک اب)که لایه لایه خمیر روی هم قرار میگیره و بین چندلایه ای که روی هم قرارگرفت پنیر وجعفری خردشده میگذارن ودوباره چندلایه دیگه ازخمیر روی مواد، خمیرش را بتونین نازکتر کنین خیلی بهتر میشه چون باید حالت چین چین بهش داد، این بورک را با گوشت هم معمولا تهیه می کنن و دراصل فقط یک مایه گوشتی شامل گوشت تفت داده شده باپیاز وکمی جعفری خردشده تنها میزنن ولی اصلش با پنیر جعفریه جدیدا هم ازگوشت استفاده می کنن که اونم فقط گوشت چرخکرده وکمی پیاز وجعفری،خیلی هم قشنگ برش میخوره،
@ashpazy_irani
#دسر_ماست_و_آناناس 🍍 😋
🔸پنج قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه
🔸یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید ، مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده ، بعد از این مدت اطراف دسر رو با چاقو آزاد کنید و دسر رو تو ظرف سرو برگردونید.
به دلیل وجود خامه قالب نیاز به چرب کردن نداره
@ashpazy_irani
#سمبوسه
مواد لازم
گوشت چرخ شده پيار قارچ وفلفل دلمه اي پنير پيتزا وجعفري و ادويه جات
طرز تهيه
ابتدا پياز با كمي ادويه تفت ميديم تا خوب طلايي بشه بعد گوشت اضافه ميكنيم خوب تفت ميديم تا طلايي بشه كمي آب ميريزيم تا گوشت خوب بپزه بعد فلفل دلمه نگيني رو اضافه مبكنيم كمي كه پخت قارچ نگيني رو اضافه ميكنيم ميزاريم خوب بپزه تا آب گوشت بخار بشه بعد بهش رب آبليمو و نمك روفلفل ميزنيم بعد جعفري مواد مخلوط ميكنيم بعد پنير پيتزا ميزنيم مرحله بعد خمیر یوفکا ازوسط برش ميديدم مواد از بالا روي نون ميزاريم و به صورت مثلث ميپيچيم .داخل روغن سرخ ميكنيم بعدشم ميزاريم روي دستمال مخصوص گرفتن روغن تا روغنش گرفته بشه . مرحله بعد مخصوص فر ، روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم سمبوسه ها رو میچینیم روش زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم با کنجد و سیاه دانه فر رو از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۱۵ دقیقه، سمبوسه ها که پخت چند دقیقه برق بالای فر رو روشن کنید که روش طلایی بشه.سمبوسه اصل با سیب زمینی و پیاز سرخ شده جعفری و گشنیز ه و تره هستش عالی میشه.وبسیار خوشمزست.میتونید به مواد بالا گوشت زرشک و جعفری هم اضافه کنید.من برای تنوع با گوشت درست کردم .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها خوبین🙋
_خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه
_برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش
این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه
_ومیتونید به روشی که در فیلم میبینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلوها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید
_ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه
_ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن
@ashpazy_irani
#ترشی_انار 😋
دانه انار 1.5 لیوان
لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط
آب انار ۲ تا ۳ لیوان
سرکه ۱/۴ لیوان
پودر گلپر نصف ق چ
پودر گشنیز ۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق چ
سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم.
🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم
♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_نوشابه😍😍
ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لوز_زعفرانی
مواد لازم:
پودر بادام ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ پیمانه
آب ۳/۴ پیمانه
پودر زعفران ۲ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
پودر پسته مقداری
طرز تهیه:
شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#توپک_خرما
خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_تکنفره 😍❤️😍
مواد لازم
ژله آلورا
ژله رنگ دلخواه
قالب طرح گل
قالب لیوان کوچک(یا هر قالبی که مناسب این ژله باشه)
شیر یا بستنی
رنگ خوراکی در صورت تمایل
.
1.ابتدا ژله رنگی ( دلخواه) رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید(حل کردن روی بخار کتری) و بعد از خنک شدن به جای آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر بریزید. سپس قالب های گل رو با این ژله پر کنید. و بذارید یخچال تا کامل ببنده.
2.حالا کف قالب لیوانی رو از همون ژله رنگی که با شیر یا بستنی درست کردید بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
3.حالا ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید وقتی خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. و روی ژله نیم بند بریزید. و بذارید یخچال تا نیم بند بشه .
حالا ژله های طرح گل رو از قالب ها بیرون بیارید. و در قالب های بزرگ روی ژله نیم بند قرار بدید.برای اینکه کامل بچسبن می تونید کف گلها رو به ژله آلورا آغشته کنید و بعد روی ژله بذارید. به همین راحتی و خوشمزگی.اگه دوست داشتید می تونید از رنگ های مختلف برای قالب کوچک استفاده کنید که گلها چند رنگ بشن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅ ژله رنگين كمان 😋
از هر طعم ژله سه چهار قاشق برداشتم با یک لیوان اب جوش بن ماری کردم و توی جام ها ریختم گزاشتم یخچال... و مابینشون وقتی کامل سفت شدن لایه سفید رنگ رو ریختم ، که شامل یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا بود با یک لیوان آب جوش و وقتی خوب خنک شد یک لیوان بستنی هم دمای محیط رو اضافه کردم و خوب هم زدم تا دو رنگ نشه
به همین ترتیب تا آخر لایه ها رو ریختم و گذاشتم یخچال .
ژله های من با طعم های بلو بری و آلبالو و لیمو و موز و پرتغال بود
برا خوشرنگ شدن به هر کدوم یکی دو قطره رنگ خوراکی مجاز اضافه کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_سیخی 😍😍
برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید.
طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید .
البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید .
برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید .
🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ،
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداحافظ ای شعر شب های روشن😞😞
#کمپوت_سیب 🍎 😋
سیب. ۱۰ عدد
شکر. ۳/۴ لیوان
آب. ۶ لیوان
گلاب. ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani