آشپزی ایرانی🍔
دسر بوراتوس
دسر بوراتوس
شیر 1 لیوان
بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ)
پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته)
پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ)
دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم)
شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره)
نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری).
توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه
وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته .
دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه .
من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه
داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم .
نکات :
جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه .
میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید .
پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده .
.
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی ابپز ۴ عدد
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
آردیک لیوان
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
بکینگ پودریک ق مربا خوری
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دبل_چاکلت
میزان مواد در ویدئو مشخصه
دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه
من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه
همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه
تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست
برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید
این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت
سایز قالب 25 سانت هست
💕 #کیک_شکلاتی_خوشمزه
🔵 #مواد_لازم:
آرد: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: ۱ لیوان سر خالی
شیرگرم: دو سوم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
🔴 #طرز_تهیه:
قبل از هر کاری ۳ قاشق غذاخوری از آرد بر می دارید و به جای آن پودر کاکائو و بقیه آرد اضافه می کنید و همراه بیکینگ پودر سه بار با هم الکشون می کنید. سپس تخم مرغ ها و وانیل و شکر با دور تند همزن ۵ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر را اضافه می کنید (همزمان روی دور متوسط باشد) بعد از چند ثانیه روغن را می ریزید و بعد از ۶ ثانیه همزن خاموش کنید و آرد را طی سه مرحله اضافه و با همزن دستی مخلوط می کنید. اگر دیدید مایه خیلی رقیقه می تونید یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید و گرنه نمیخواد. کف قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته باشید اگر نچسب نیست. مایه را داخلش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. دما ۱۶۰ درجه و زمان ۴۵ دقیقه باشد.
❌ برای پخت کیک عجله نکنید. و گرنه ته آن می سوزه و وسطش خام می مونه. اگر حرارت فر شما زیاده و زود می سوزونه هیچ وقت روی ۱۸۰ درجه نزارید.
#کوکو_رشتهای🌯
🧈تره فرنگی 2 ساقه
🧈سیب زمینی رنده شده 2 پیمانه
🥐آرد 2 قاشق غذاخوری
🥐تخم مرغ 2 عدد
🧈نمک و فلفل به مقدار لازم
🧅🥔طرز تهیه🥔🧅
سیبزمینیها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشتهای رنده کنید.
تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینیها اضافه کرده و مخلوط کنید.
چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_بافیله_مرغ
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
تارت زردالو 😍😍
✍مواد لازم
آرد نصف ليوان به اضافه ٢ق س
روغن ٦ق غ
بكينگ پودر نصف ق چ
تخم مرغ ١عدد
شكر ١/٣ل
پودر نارگيل نصف ق س
ماست٤ ق س
وانيل ١/٨ق چ
زردآلو ٣عدد
🍜طرز تهیه
ابتدا شكر وتخم مرغ ووانيل را با هم زن ميزنيم تا سفيد وكشدار شود بعد روغن وماست وپودر نارگيل رو هم اضافه ميكنيم وباز هم كمي ميزنيم وبعد آرد وبكينگ پودر روي مواد الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم ودر قالب تارت ميريزيم از مواد وروش زرد آلوي اسلايس شده ميچينيم ودر فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠دقيقه ميذاريم بپزه براي من با اين مواد ٤عدد تارت شد
#کیک_خرمالو
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم
آشپزی ایرانی🍔
مرغ گریل شده
امروز براتون دستور یه غذای خوشمزه و شیک آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد
مواد لازم:
1 مرغ کامل
1/4 لیوان نمک
1/4 لیوان سرکه سفید
1/2 لیوان روغن زیتون
1/2 ق چ پودر پاپریکا
1/2 ق چ پودر پیاز یا پودر سیر
پودر زیره و پودر زنجبیل(اختیاری)
ادویه کاری یا ادویه مرغ
فلفل
زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از قسمت کمر باز کنید،و بین کیسه پلاستیک گذاشته و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگر بکوبید،و با چاقو چند برش روی سینه و ران مرغ بزنید،در یک قابلمه اب ریخته،نمک و سرکه را اضافه کنید و مرغ را برای حدود یک ساعت در این آب بگذاریدسپس مرغ را در ماهیتابه گذاشته و ادویه ها و روغن را روی مرغ بریزید و با دست کامل روی همه سطح مرغ بزنید و برای حدود 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کامل مزه دار شود،در مرحله بعد مرغ استراحت داده شده روی حرارت گذاشته و روی مرغ یک وسیله یا ظرف سنگین گذاشته ،برای حدود 20 دقیقه تا کامل طلایی و پخته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم سرخ شود،در کل 40 دقیقه زمان لازم هست تا مرغ کامل پخته شود.
نوش جونتون شفا باشه