eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥙سالاد لبو با لوبیا چیتی😍 🔸لبو: ۲ عدد 🔸لوبیاچیتی: ۱ لیوان 🔸سیب‌زمینی: ۱ عدد 🔸خیارشور: ۱۰۰ گرم 🔸هویج: ۱ عدد 🔸کاهو: ۱ عدد 🔸پنیر صبحانه: یک‌دوم فنجان خردشده 🔸سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم 🥕🍅طرز تهیه مانند روش‌های قبلی، ابتدا موادی مثل هویج، لوبیا و سیب‌زمینی را بپزید. سپس تمام مواد پخته شده و مواد دیگر را به‌طور نگینی خرد کنید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک، فلفل و آبلیمو را روی مواد بپاشید و سس مایونز را نیز به آنها اضافه کنید. می‌توانید سالاد را در یخچال بگذارید تا طعم بهتری بگیرد. به‌جای لوبیا چیتی، می‌توانید از لوبیاهای دیگر نیز استفاده کنید. در صورت تمایل به جای سس مایونز مقداری ماست چکیده به سالاد لبو و لوبیا چیتی اضافه کنید تا رژیمی‌تر باشد.
🍣رولـت املـت قـارچ با اسفـناج 🌯🥚🌯🥚🌯🥚🌯 🟢مـواد لازم ☢️تخم‌مرغ دو عدد ☢️شیر یک فنجان ☢️آرد یک قاشق غذاخوری ☢️پودر سیر یک قاشق چای‌خوری ☢️اسفناج ۳۰ شاخه ☢️قارچ حلقه شده یک بسته کوچک ☢️پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به میزان لازم 🎈طرز تهیه🎈 ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود. ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم. املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده می‌ریزیم.😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 کوکو سبزی با قالب ریلیف مت سبزی ۲۵۰گرم تخم مرغ ۴عدد روغن مایع ۲ق س نمک و فلفل و کمی پودر سیر مواد دکور حفره های ریلیف مت ۲عدد تخم مرغ (زرده و سفید ه جدا زده شود. ۳ روغن مایع ۵۰گرم آرد نمک و فلفل ورنگ خوراکی
نان روسی یک لیوان: 200 میلی لیتر 👈مواد لازم: خمیر: آب: 1 لیوان آرد: 3 لیوان (+/-) مخمر فشرده: 12 گرم (خشک 4 گرم) نمک: 1 قاشق چایخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی: 8 قاشق غذاخوری 🥐🍞🥖🫓🥨🥯 👈طرز تهیه: ابتدا مخمر، شکر و 4 قاشق غذاخوری آرد را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید مخمر فعال شود و کف کند. در یک کاسه دیگر مایه مخمر آماده شده، نمک و روغن را مخلوط کنید و آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید. خمیر نرم و کشسانی بدست می‌آید. آن را خوب ورز دهید. ممکن است به مقدار آرد بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید! کاسه خمیر با سلفون محکم کنید و در یک مکان گرم قرار دهید و اجازه دهید حجم خمیر دو برابر شود. خمیر آماده شده را مجدد ورز دهید. حالا خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را گرد کنید، با سلفون بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند. سپس هر یک از توپ های خمیری را به شکل مثلث کشیده در بیاورید و از قسمت پهن شروع به پیچیدن کنید. شیرینی ها را روی یک سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید بالا بیاید. در صورت تمایل، نانها را با شیر رومال کنید و دانه‌ی کنجد بپاشید. 10 دقیقه اول نان را با بخار داغ بپزید و سپس بدون بخار پخته شود تا قهوه‌ای طلایی شود. (با دمای 200 درجه)
🌸صبح قشنگتون بخیر 🌸بگید و بخندید 🌸و خوش باشید 🌸بیخیال دنیا و ناملایمات 🌸لحظه و دریاب😊☕️ 🌷صبحتون گلبارون🌷   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍐مارمالاد گلابی🍐 👩🏽‍🍳مواد لازم 🍐گلابی ۳ کیلو گرم 🍚شکر ۱.۵ کیلوگرم 🧂وانیل ۱ قاشق چایخوری 🍥ژلاتین ۳ ورق 🍋آبلیمو نصف استکان 🍨 طرز تهیه 🍨 پوست گلابی را می کنیم و هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج می کنیم. آنها را خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. روی آن آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد. گلابی های پخته را با ماشین یا دستی له می کنیم. سپس شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم چند ساعت بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر می داریم. مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالوپلو🍒🍚😍😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 2 عدد بادمجان کلفت دلمه‌ای 300 گرم گوشت گوساله قیمه‌ای خرد شده(قسمت‌های دنده، گردن و یا کمر) 3 قاشق‌غذاخوری روغن‌مایع 1 قاشق‌غذاخوری کره نصف قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 1 حبه سیر 2 عدد فلفل سبز نصف فلفل کاپیای قرمز(فلفل ترکیه‌ای) نصف قاشق‌مرباخوری نمک مقداری فلفل‌سیاه 1 عدد گوجه‌فرنگی نصف استکان آب(70_50 میلی) برای سس : 1 قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی 1 لیوان آب گرم(200میلی) مقداری نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک کیلو خیار چهارحبه سیر تازه سبزی معطر که بهتره از ترخون تازه استفاده کنید دوتا سه عدد فلفل تند چهار لیوان آب یک لیوان سرکه دو ق غ نمک
🍧مارمالاد شلیل 😋 🔸مواد لازم🔸 🧊شلیل خرد کرده : دو کاسه ماست‌خوری 🧊شکر : دو کاسه ماست‌خوری 🧊پودر ژله هلو یا شلیل : دو قاشق غذاخوری 🍑طرز تهیه شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط‌کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید. پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شعله را خاموش می‌کنیم. 🍥مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم.
🍨مربای انبه🥭 🍭مواد لازم🍭 🧁انبه رسیده و سالم : هفت عدد 🧁شکر : یک فنجان 🧁آب لیموی تازه : یک قاشق غذا خوری 🍡طرز تهیه مربای انبه ابتدا انبه ها را پوست بگیرید و آن را خرد کنید سپس انبه های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و به آن شکر و آب لیمو اضافه کنید. مخلوط را کاملا هم بزنید و با استفاده از قاشق انبه ها را له کنید تا انبه به شکل تکه ای نباشند سپس زمانی که به جوش آمد حرارت را بیشتر کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا انبه ها کاملا غلیظ شوند. به منظور تست کردن کافی است حرارت را خاموش کنید و یک قاشق از مربا را داخل یخچال به مدت یک دقیقه قرار دهید و بعد از زمان گفته شده اگر مربا کاملا چسبناک و ژله ای شده بود مربای شما آماده است. مربا را تا زمانی که داغ است داخل ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید. نکته : اگر تمایل داشته باشید می توانید در زمان پخت مقدار کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید تا مربا خوش رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد.