eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌮مواد لازم 🍃لوبیا چیتی ۲ پیمانه 🍃مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده 🍃پیاز دو عدد متوسط 🍃سیب زمینی دو عدد خرد شده 🍃نمک.فلفل .زرد چوبه. 🍃کمی رب 🍃چند تا گوجه گیلاسی 🍗🧅طرز تهیه 🧅🍗 🌶پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
🍎🍎🍎 سیب ها رو پوست بگیرید، من چون سیب ها کوچیک بود درسته پوست گرفتم، ریختم داخل قابلمه و شکر رو به اندازه ای که میخوام شیرین باشه اضافه کردم (من یکم آب آلبالو ریختم، قرمز رنگ شده) حدود نیم ساعت که جوشید همینطور داغ ریختم داخل شیشه و در شو بستم، من چون میخوام بذارم داخل یخچال شیشه رو جدا نجوشوندم. برای ماندگاری طولانی مدت در بیرون از یخچال، سیب و شکر و که مخلوط کردید بریزید داخل شیشه و در شو محکم ببندید و بذارید شیشه ها داخل قابلمه بجوشه، و بعد از یکساعت از داخل آب دربیاورید و سرشو با چسب نواری دورگیری کنید تا هوا داخلش نشه
🥮 😋 ▫️تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1 لیوان سرپر ▫️آرد 3 لیوان ▫️روغن مایع سه چهارم لیوان ▫️شیر 1لیوان ▫️زعفران آبشده 2 ق غ ▫️وانیل نصف ق.چ ▫️بکینگ پودر 1ق.غ ▫️کنجد بمیزان لازم ▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه 🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم 23 سانت با ارتفاع 8 سانت بود
تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ کره آب شده 50 گرم ماست خامه ای3/4 لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل 1 ق چ دارچین و گلابی اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن. اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره. مایه رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 ، حرارت پایین، حدود 40-45 دقیقه میذاریم بپزه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙💫ســــــــلام ⚪️💫روزتون بخیر و شادی 💙💫 به حق خالق روز ⚪️💫کارتون پر از موفقیت 💙💫زندگیتون روبه پیشرفت ⚪️💫دلتون خانه محبت و 💙💫سفره تون پر برکت باشه 💙💫در پناه خدای مهربان ⚪️💫سه شنبه تون شاد و پر انرژی ╭┈──────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادی که نیاز داریم : خرما 15 عدد گردو مسداری موز 2 عدد پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری شیر 1 و نیم لیوان
🍬 😋 ▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم ▫️پودر شکر ٧٠گرم ▫️رنده پوست پرتقال ١ق م ▫️وانیل ١/٨ق م ▫️تخم مرغ ١عدد ▫️کافی‌میت ١٠گرم ▫️آرد ٢٧٠گرم ▫️پودر کاکائو ٢٠گرم 🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ميوه دلخواه هندوانه توت طالبى شاهپسند انبه (جان جانان😋) شكر آب .
🍫 😋 ▫️۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است.) ▫️۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته) ▫️۲۴۰ گرم پودر نارگیل ▫️سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده) ‌‌ 🔸شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ‌ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید. (اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید.) سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
🥯 😋 ▫️ارد گندم ٤٠٠ گرم ▫️روغن اصيل يا كره جرم گرفته شده ٣٠٠ گرم ▫️وانيل كمي ▫️ارد برنج ١٠٠ گرم ▫️پودر قند ٢٥٠ گرم ▫️بكينگ پودر ١/٢ ق م 🔸كره به همراه پودر قند و وانيل زده تا سبك شود بعد مواد خشك يعني مخلوط ارد برنج ارد گندم و بكينگ پودر را اضافه كرده و خمير ميگيريم خمير را نيم ساعت استراحت داده به شكل گرد بعد مهر زده و روي ان سياه دانه مي پاشيم به مدت ٢٠ دقيقه با درجه ١٧٥ نكته مهم شيريني وقتي داغ هست ان را ازظرف جدا نکنیدمن روغن جامد ریختم وی قاشق مرباخوری پوست لیموترش رنده شده عالی طعمش .
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی 🔻مواد لازم : ▫️ژامبون : ۶ تکه ▫️نان : ۶ تکه ▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه ▫️تخم مرغ : ۶ عدد ▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی 🥓طرز تهیه : فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
🥧کیک هل گلاب 🔸مواد لازم:تخم مرغ. ۲عدد ▫️شکر. ۱ لیوان ▫️پودر هل. ۱/۲ق چ ▫️گلاب. ۱/۳ لیوان ▫️روغن مایع. ۱/۲ لیوان ▫️شیر. ۲/۳ لیوان ▫️آرد. ۱/۵ لیوان ▫️پکینگ پودر. ۱و نیم ق چ 🥧طرز تهیه: تخم مرغ رو با شکر و هل خوب می‌زنیم تا پف کنه؛روغن رو اضافه و هم می‌زنیم شیر و گلاب رو هم میریزیم و خوب هم می‌زنیم.آرد و پکینگ پودر رو در چند مرحله اضافه و ب آرامی با مواد مخلوط میکنیم کف قالب ۱۸ یا ۲۰ رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم مایه کیک رو ریخته به مدت ۴۵ دقیقه یا تا وقتی کیک طلایی بشه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ می‌پزیم .بعد از سرد شدن از قالب خارج و به دلخواه تزئین و نوش جان میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍦 ۲ کیلو شیر تازه گاو (شیر خام) مواد کارامل ۲ لیوان شکر ۲ بسته خامه (کلا ۴۰۰ میلی لیتر) ۱ ق غ سر پر کره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد
آش_آلو_ حدودابرای۷الی۸نفر حبوبات(نخود،لوبیاچیتی،لوبیا قرمز )ازقبل خیس کرده ‌پخته شده ازهرکدوم نیم پیمانه یه عدد پیاز رو خرد کرده وباکمی روغن تفت بدیدنمک وزردچوبه بزنید عدس خیس شده رو بریزید کمی که پخت حبوبات رو اضافه کنید آب قلم یا عصاره قلم یا گوشت هم بریزید تابپزه بعد بهش آلو بخارا آلو جنگلی برغان آلبالو خشک قیصی اضافه کنید تواین مرحله رب هم اضافه کنید واجازه دهید خوب جابیفته ودر انتهای پخت رشته آشی هم اضافه کنید وشعله رو کم کنید تاجابیفته وبا پیاز داغ ونعنا داغ تزیین کنید نوشجان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 3 کیلو گرم زردآلو (با حذف دانه ها) 5 لیوان آب 2.5 لیوان شکر 3 قاشق نشاسته 👉🏻 مواد داخلی گردو ریز خرد شده بچه ها میتونید آرد هم اضافه کنید که مواد غلیظ بشه. نوووووش جاااان🤩🤩😍😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍦 ۲ کیلو شیر تازه گاو (شیر خام) مواد کارامل ۲ لیوان شکر ۲ بسته خامه (کلا ۴۰۰ میلی لیتر) ۱ ق غ سر پر کره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🌮🥔 5 سیب زمینی آب پز 1.5 قاشق چایخوری نمک نصف لیوان شیر. برای درون سیب زمینی 200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی) برای بیرون 1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری 1 فنجان آرد 2 تخم مرغ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری کاری نمک روغن برای سرخ کردن. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍹🍸 مواد لازم شکر ۲پیمانه آب ۱ پیمانه نعنا ۱دسته کوچک سرکه ۱/۴ لیوان عرق نعنا ۱ق غ خ زعفران دم کرده مقداری دو پیمانه شکر رو داخل ظرفی میریزیم یک پیمان آب بهش اضافه میکنیم اجازه می‌دیم کمی بجوشه. یک دسته نعنای تازه رو بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم که یک ربع بجوشه که عطر نعنا آزاد بشه. بعد از خارج کردن نعنا از شهد یک چهارم لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری عرق نعنا و مقداری زعفران دم کرده بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا قوام بیاد شربت خوشمزه ما آماده است
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥙🧆🌱 نمک فلفل سیاه ؛زردچوبه کمی عصاره زعفران دو یا سه قاشق غذاخوری آرد سفید بریزین دو عدد تخم مرغ رو بزنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍮 شیر ۲ پیمانه خرمای بدون هسته ۱پیمانه نشاسته ذرت۴قاشق غذاخوری سر پر خامه دو سوم یک خامه صبحانه شیر ۲ پیمانه پودر و هل دارچین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦