eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم:برای 2_3 نفر 200 گرم پاستا 10-12 عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز کوچک 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر شیر یا خامه (و یا مخلوط شیر و خامه) 400 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز مقداری جعفری تازه خرد شده نمک، فلفل سیاه و اویشن طبق ذائقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: دو کیلو هلو یک کیلو و نیم شکر یک قاشق‌جوهر لیمو یک قاشق کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارچینی مواد اولیه: ۳پیمونه ارد ۴۰۰ گرم شیر ولرم ۲۰۰ گرم🥛 کره هم دمای محیط ۶۰ گرم🧈 ۱عدد تخم مرغ🥚 خمیر مایه فوری ۱قاشق غذاخوری نمک 🧂 شکر۲قاشق غذاخوری ۳۰ گرم مواد میانی شکر قهوه ای ۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۵قاشق غذاخوری🍫 پودر دارچین ۲قاشق غذاخوری کره هم دمای محیط۵۰ گرم🧈 ✅خمیر ۱ساعت استراحت بدین بعد رول کردن نیم ساعت ✅تو فر از پیش گرم شده ۲۵_۳۰ با دمای ۱۸۰ درجه ✅کره هم دمای محیط باشه
🌮 فریتاتا با ژامبون و ذرت🌯 🌮مواد لازم: 🔸۸ عدد تخم‌مرغ بزرگ 🔸¼ فنجان (۶۰ میلی‌لیتر) شیر 🔸۱۴۰ گرم پنیر سوئیسی 🔸نمک و فلفل تازه آسیاب شده 🔸۱ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون 🔸۱۴۰ گرم ژامبون تکه شده 🔸۲۲۵ گرم ذرت 🔸۵ عدد پیازچه خردشده 🔸یک عدد فلفل هالاپینو 🌯طرز تهیه🌯 ۱. فر را از قبل گرم کنید. در کاسه‌ای بزرگ شیر و تخم‌مرغ را آن‌قدر هم بزنید تا به‌خوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید. ۲. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبون‌ها به‌جز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید. ۳. ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید. ۴. پوره تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و حدود ۲ دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقی‌مانده‌ی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید. ۵. ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلایی‌رنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها هم عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک_خونگی 🌸 کیااا ترشی مُرشی دوست دارن؟؟😁😍 الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش. ✅مواد لازم: _1 کیلو آلبالو _3 لیوان آب _نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید) _نمک مقداری _اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم 🌸 ✅طرز تهیه: آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید 2، 3 ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک موز سلام شبتون بخیر مهربونا😊 امشب اومدم با میلک شیک موز که فوق العاده آسون و راحته 🥰 پنج دقیقه بیشتر زمان نمی بره درست کردنش👌😊 درستش کنید و لذتشو بلرید😋❤️ . 🔴 مواد لازم : موز : 2 عدد🍌 بستنی : 300 گرم🍦 شیر : 1 لیوان🥛 . 🔴 طرز تهیه : موزهارو حلقه می کنیم و میزاریم داخل فریزر منجمد بشه بعد موزهای یخ زده و بستنی رو می ریزیم داخل بلندر و چند پالس میزنیم بعد یک لیوان شیر اضافه می کنیم و تا حدی میزنیم که کاملا با هم ترکیب بشن. . 🟣 نکته : اگر خواستید میزان غلظت میلک شیک رو کمتر کنید مقدار شیر رو بیشتر کنید تا میلک شیک رقیق تر بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشم‌سیاه تقدیم به همه شما . . برای هر نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) برنج: 1 پیمونه (110 تا 130 گرم) . لوبیا حداقل 3 ساعت باید خیس بخوری. روغن:5 قاشق غذاخوری پیاز: 1 عدد زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری زیره‌سیاه: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری لوبیا چشم بلبلی شوید: 3 تا 4 قاشق غذاخوری برنج شسته شده آب (1/5 پیمانه برای هر‌پیمانه برنج) . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم ساعت باید دم بکشه. اگه دوست داشتید 20 گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقه‌ای هست) من میذارم. یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید. . یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بستنی یخی خونگی.تو این گرما خیلی میچسبه. هندونه رو بریزین مخلوط کن آب هندونه بگیرین و از صافی رد کنین و داخل قالب بستنی انواع میوه های خورد شده ای ک دوست دارین رو بریزین و آب هندونه رو بریزن روش و بذارین ببنده. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥 طرز تهیه جوجه رسمی .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
این یخای میوه ای رو ببینین😍 خدایی خیلی باحال نیست که تو لیوان نوشیدنی یخای به این جذابی باشه؟ برای درست کردنشون اول باید یه مقدار آب بریزین کف قالب و اون تیکه میوه یا گیاه یا حتی گل مورد نظرتون رو بذارین توش. بعد که گذاشتین تو فریزر و یخ بست و میوه داخل قالب فیکس شد بقیه آب رو بریزین و بازم بذارین یخ بزنه. برای مهمونیاتون خیلی ایده جذابیه بنظرم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلو‌گایز بزنید بریم یه نوشیدنی خنک و‌خوشزه درست کنیم که بدجور میچبسه تو این‌هوای گرم😋😥🔥 اسموتی لیمو توت فرنگی🍓🍋❄️ موادلازم پوست 4 عدد لیمو رو رنده کنید،قسمت سفیدش رو رنده نکنید تلخ میشه فقط در حدی که زردی پوست رو رنده کنید.1 لیوان شکر اضافه کنید.اب لیمو ها رو بگیرید و اضافه کنید. حدود ده تا توت فرنگی متوسط رو خیلی ریز خرد کنید و میکس کنید با میکسر در حد پوره باشه.1 لیوان آب گرم اضافه کنید و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنید.توی یه ظرف در بسته 2 ساعت بذارید بمونه بعدش یک لیتر آب یخ اضافه کنید و صاف کنید و بنوشید‌. نوش جونتون 😋🍓🍋 از ایده ی تزئینشون هم میتونید استفاده کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم ✍🏻براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم ✍🏻مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ ✍🏻طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️یه چندتا نکته داره: -حتما باید تابه داغ باشه با حرارت خیلی کم -کف تابه رو کمی با دستمال روغنی کن -درب تابه حتما باید بزاری -اگر میخوای کوپول تر بشه،باید یه قاشق بیشتر از مایع پنکیک بریزی. -تایم پخت حدودا بین 4تا 6 دقیقه بستگی به تابه و حرارت داره. -مایع پنکیکُ به آرومی هم بزن تا فوم از بین نره -مقدارها رعایت بشه و به غلظت زرده و سفیده توجه کن. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️مواد اولیه خیلی زیادی نداره: -تخم مرغ 4عدد(3تا زرده+4تا سفیده) -روغن مایع 2ق غذاخوری -شیر سرد 4تا 5 ق غذاخوری -شکر 2ق غذاخوری -آرد سفید نول یا سه صفر 3ق غذاخوری -اسانس وانیل نصف ق چایخوری -بیکینگ پودر نصف ق چایخوری -آبلیمو یا سرکه سفید 1 ق چایخوری ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از هر کدوم نصف ق م استفاده کردم اگه خواستین راحت باشین یک قاشق چایخوری سرصاف استفاده کنید. فلفل قرمز بستگی به تندیش تا نصف ق م من از یک ق م پودر گوجه فلفلی استفاده کردم سس خردل یک ق غ طرز تهیه: گوشت مرغ رو سه بار از چرخ گوشت رد کردم و بعد با ماشین یک دو سه میکس کردم طبق فیلم اول زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه میکنیم و میکس میکنیم و بعد کم کم آب یخ‌ رو توی سه مرحله اضافه کرده و میکس میکنیم تا کاملا نرم و لطیف بشه و بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم گوشت قرمز رو که نازک برش زدیم رو اضافه میکنیم و کم کم توی لیوانها پر میکنیم و فشرده میکنیم و روی هر لیوان اول کاغذ روغنی و بعد فویل گذاشته و توی قابلمه که تا نصفش آب ریختیم و به جوش اومده میذاریم تا یک ساعت و نیم بپزه و بعد از اون میذاریم یک شب تا صبح توی یخچال بمونه و بعد برش زده و استفاده میکنیم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان جانم اینم دستور یه کالباس خونگی راحت و بی دردسر که واقعا از نظر عطر و طعم چیزی از بازاریا کم نداره و با اطمینان میتونید درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید🥰 ‌ ‌ 700 گرم گوشت ران و سینه مرغ 60 گرم روغن مایع یک سوم لیوان آب یخ دو قاشق غ شیر خشک سه ق غ نشاسته ذرت گوشت قرمز گوساله یک تیکه(70گرم) زرده تخم مرغ یک عدد سیر چهار پنج حبه نمک دو قاشق مرباخوری جوز هندی یک ق م زنجبیل پودر هل فلفل سیاه آویشن پاپریکا دارچین تخم گشنیز پودر کاری پودر سیر ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌موقع پر کردن توی لیوان کم کم بریزین و فشرده کنین که هوا توش نمونه و کالباس صاف و تمیز در بیاد ❌❌❌چون ماشین یک دو سه کوچیکه من کم کم و در چند مرحله گوشت مرغ رو با تخم مرغ و روغن و آب میکس کردم اگه از غذاساز استفاده میکنید میتونید همه رو با هم بریزید و میکس کنید ❌❌❌من ایندفعه از هویج و پسته استفاده نکردم شما دوست داشتین بریزین ❌❌❌من حتی لیوانها رو چرب هم نکردم و به راحتی از داخل لیوان خارج شدن. ❌❌❌فقط یه نکته رو بگم : توی کاور مخصوص کالباس رنگ کالباس از این بهتر شده بود ولی طعم و مزه ش واقعا عالی بود و خیلیم راحت درست شد😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦