فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشمسیاه
تقدیم به همه شما
.
.
برای هر نفر:
لوبیا چشمبلبلی: 30 گرم (3 قاشق غذاخوری)
برنج: 1 پیمونه (110 تا 130 گرم)
.
لوبیا حداقل 3 ساعت باید خیس بخوری.
روغن:5 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیرهسیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی
شوید: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
برنج شسته شده
آب (1/5 پیمانه برای هرپیمانه برنج)
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم ساعت باید دم بکشه.
اگه دوست داشتید 20 گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقهای هست) من میذارم.
یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید.
.
یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥
طرز تهیه جوجه رسمی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
این یخای میوه ای رو ببینین😍 خدایی خیلی باحال نیست که تو لیوان نوشیدنی یخای به این جذابی باشه؟ برای درست کردنشون اول باید یه مقدار آب بریزین کف قالب و اون تیکه میوه یا گیاه یا حتی گل مورد نظرتون رو بذارین توش. بعد که گذاشتین تو فریزر و یخ بست و میوه داخل قالب فیکس شد بقیه آب رو بریزین و بازم بذارین یخ بزنه. برای مهمونیاتون خیلی ایده جذابیه بنظرم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلوگایز بزنید بریم یه نوشیدنی خنک وخوشزه درست کنیم که بدجور میچبسه تو اینهوای گرم😋😥🔥
اسموتی لیمو توت فرنگی🍓🍋❄️
موادلازم
پوست 4 عدد لیمو رو رنده کنید،قسمت سفیدش رو رنده نکنید تلخ میشه فقط در حدی که زردی پوست رو رنده کنید.1 لیوان شکر اضافه کنید.اب لیمو ها رو بگیرید و اضافه کنید. حدود ده تا توت فرنگی متوسط رو خیلی ریز خرد کنید و میکس کنید با میکسر در حد پوره باشه.1 لیوان آب گرم اضافه کنید و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنید.توی یه ظرف در بسته 2 ساعت بذارید بمونه بعدش یک لیتر آب یخ اضافه کنید و صاف کنید و بنوشید.
نوش جونتون 😋🍓🍋
از ایده ی تزئینشون هم میتونید استفاده کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_بادمجون
.
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم
بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم
پياز كوچك:1عدد
جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ
نمك و ادويه:به مقدار لازم ✍🏻براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم ✍🏻مواد لازم براي سس
كره ،مقدارى
رب گوجه فرنگي:1ق غ
آب:نصف استكان چ ✍🏻طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️یه چندتا نکته داره:
-حتما باید تابه داغ باشه با حرارت خیلی کم
-کف تابه رو کمی با دستمال روغنی کن
-درب تابه حتما باید بزاری
-اگر میخوای کوپول تر بشه،باید یه قاشق بیشتر از مایع پنکیک بریزی.
-تایم پخت حدودا بین 4تا 6 دقیقه بستگی به تابه و حرارت داره.
-مایع پنکیکُ به آرومی هم بزن تا فوم از بین نره
-مقدارها رعایت بشه و به غلظت زرده و سفیده توجه کن.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️مواد اولیه خیلی زیادی نداره:
-تخم مرغ 4عدد(3تا زرده+4تا سفیده)
-روغن مایع 2ق غذاخوری
-شیر سرد 4تا 5 ق غذاخوری
-شکر 2ق غذاخوری
-آرد سفید نول یا سه صفر 3ق غذاخوری
-اسانس وانیل نصف ق چایخوری
-بیکینگ پودر نصف ق چایخوری
-آبلیمو یا سرکه سفید 1 ق چایخوری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از هر کدوم نصف ق م استفاده کردم اگه خواستین راحت باشین یک قاشق چایخوری سرصاف استفاده کنید.
فلفل قرمز بستگی به تندیش تا نصف ق م
من از یک ق م پودر گوجه فلفلی استفاده کردم
سس خردل یک ق غ
طرز تهیه:
گوشت مرغ رو سه بار از چرخ گوشت رد کردم و بعد با ماشین یک دو سه میکس کردم
طبق فیلم اول زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه میکنیم و میکس میکنیم و بعد کم کم آب یخ رو توی سه مرحله اضافه کرده و میکس میکنیم تا کاملا نرم و لطیف بشه و بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم گوشت قرمز رو که نازک برش زدیم رو اضافه میکنیم و کم کم توی لیوانها پر میکنیم و فشرده میکنیم و روی هر لیوان اول کاغذ روغنی و بعد فویل گذاشته و توی قابلمه که تا نصفش آب ریختیم و به جوش اومده میذاریم تا یک ساعت و نیم بپزه و بعد از اون میذاریم یک شب تا صبح توی یخچال بمونه و بعد برش زده و استفاده میکنیم .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان جانم اینم دستور یه کالباس خونگی راحت و بی دردسر که واقعا از نظر عطر و طعم چیزی از بازاریا کم نداره و با اطمینان میتونید درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید🥰
#ژامبون_خونگی_هانیه
#کالباس_لیوانی
700 گرم گوشت ران و سینه مرغ
60 گرم روغن مایع
یک سوم لیوان آب یخ
دو قاشق غ شیر خشک
سه ق غ نشاسته ذرت
گوشت قرمز گوساله یک تیکه(70گرم)
زرده تخم مرغ یک عدد
سیر چهار پنج حبه
نمک دو قاشق مرباخوری
جوز هندی یک ق م
زنجبیل
پودر هل
فلفل سیاه
آویشن
پاپریکا
دارچین
تخم گشنیز
پودر کاری
پودر سیر
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌موقع پر کردن توی لیوان کم کم بریزین و فشرده کنین که هوا توش نمونه و کالباس صاف و تمیز در بیاد ❌❌❌چون ماشین یک دو سه کوچیکه من کم کم و در چند مرحله گوشت مرغ رو با تخم مرغ و روغن و آب میکس کردم اگه از غذاساز استفاده میکنید میتونید همه رو با هم بریزید و میکس کنید
❌❌❌من ایندفعه از هویج و پسته استفاده نکردم شما دوست داشتین بریزین ❌❌❌من حتی لیوانها رو چرب هم نکردم و به راحتی از داخل لیوان خارج شدن.
❌❌❌فقط یه نکته رو بگم :
توی کاور مخصوص کالباس رنگ کالباس از این بهتر شده بود ولی طعم و مزه ش واقعا عالی بود و خیلیم راحت درست شد😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دیزاین روش هم #گاناش_فرم_گرفته درست کنید که دردسرای فرم دادن خامه قنادی رو نداره.🤩
#کرمفیل برای داخل #پیراشکی و #شیرینی_خامه ای و... هم خیلی مناسبه و خیلی خوشمزس...اصلا هم مزه و یا بوی تخم مرغ نمیده.🤩
✳️چیا میخواد:
زرده تخم مرغ:دوعدد
شکر:نصف پیمانه(100گرم)
وانیل:نصف ق چ
نشاسته ذرت:3 ق غ(30گرم)
شیر:یک پیمانه
کره:1ق غ
برای شکلاتی:
پودر کاکائو:1 ق غ
شکلات تخته ای:50 گرم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای ساده سریع و خوشمزه
کدو -گوشت چرخ کرده و سس بشامل
⭐⭐⭐سس بشامل:
آرد و کره رو یه تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره.اویشن .نمک و فلفل رو اضافه کنید و در آخر شیر.اونقدر هم بزنید که یه مایع صاف و یکدست بدست بیاد .از گلوله شدن آرد نترسید.به هم زدن ادامه بدید تا یکدست بشه اگه زیادی غلیظ شد بهش کمی شیر اضافه کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این کرمفیل رو میتونید به عنوان مغزی کیک و کاپ کیک ها هم داخل فر استفاده کنید.
🚫حدود 4 روز تو یخچال ماندگاری داره❗
+یادتون نره:
سالم بخورید،سالم بمونید❤️
دوسدون دارم زیادتا🥰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
بٍ نام خدایے ڪه
مهـر او قوت قلب ما،
و یاد او راحتے روح ماست،
سلام صبحت بخیر عزیزم
╭┈──────
🌄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا بادمجون دوست دارن اونم از نوع سرخ شده و سوخاریش؟🍆🍆🍆🍆
خب اول از همه بادمجونا و به تکه های باریک و بلند برش میزنیم . بعد بادمجونا و به آبی که درحال جوشه و کمی نمک داخلش ریختین اضافه میکنیم. میذاریم چند دقیقه بمونه باید بادمجونا مثل فیلم نرم بشن .
بعد آبکش میکنیم و اول داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد ذرت میزنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم .
میتونیم به جای آرد ذرت از آرد سوخاری و ادویه های دلخواه استفاده کنیم. خیلی لذیذ و خوشمزه میشه
شمام امتحان کنید حتما😋😋😋
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده جالب با تخم مرغ
#صبحانه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آش_عباسعلی🍛🍲
۵۰۰ گرم گوشت دنده یا سردست
یک و نیم پیمانه گندم پوستکنده
نصف پیمانه برنج
نصف پیمانه عدس
نصف پیمانه لوبیا سفید
نصف پیمانه لوبیا چیتی
نصف پیمانه نخود
۴ عدد پیاز بزرگ
دوحبه سیر
ادویه.فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک، زرد چوبه
روغن حیوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شربت_نعنا🍸🍵
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسرتهشیرباقلوا🍰🥮
طعم باقلوا به خودی خود خوشمزهست ولی باقلوا با تهشیر هیجانانگیزتره.
چه عاشق باقلوا باشی چه به هر دلیلی امتحانش نکردی، نمیتونی از ترکیب خاص و هیجانانگیز تهشیر و باقلوا بگذری
با تهشیر، باقلوا رو خوشمزهتر کن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ته_چین_حرفه_ای🍱
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلیم🍲🍜
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
آب: زیاااد
شیر: ۲ لیوان
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کشمش_پلو🍲🍛
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦