eitaa logo
آشپزخونه
210.5هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم 🥗 #کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله بفرستید واسه همه کدبانوها😍 @ashpazzkhooneh #سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
#سالاد_انار طرز تهیه:🥗 کلم قرمز و سفید رو خیلی ریز خرد کنید من از رنده نایسر دایسر استفاده کردم انار رو دون کنید بعد به کلم هاتون سس مایونز بزنید در حدی که کلم ها حسابی آغشته به سس بشن ولی زیاده روی هم نکنید بعد داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازید طوریه که تا بالای قالب بیاید اگه خواستید میتونید انار رو هم با کلم ها مخلوط کنید ولی من اول کلم هارو داخل قالب ریختم با پشت قاشق فشار بدهید و کیسه فریزررو روی قالب برگردونید و روشو بپوشونید و به مدت سه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در ظرف سرو برگردونید و باانار و سبزیجات مورد علاقه تون تزیین کنید نکته:میتونید از ترکیب کلم قرمز و سفید استفاده کنید و یا به تنهایی از کلم قرمز استفاده کنید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @ashpazzkhooneh
شیر۱لیوان شکلات تخته ای۱۰۰ گرم نسکافه ۱ق.چ پودر کاکائو۲ق چ خامه صبحانه ۱ق غ شکر به دلخواه من نزدم وانیل یک پنس مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم به غلظت  @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
پودینگ مرغ مواد لازم نمک و فلفل و ادویه -- به مقدار لازم پنیر گودا -- ۱۵۰ گرم جعفری خرد شده -- ۳ قاشق غذا خوری آرد سیب زمینی -- ۱ قاشق غذا خوری ماست‏ سفت -- ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع -- ۱ قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط -- ۱ عدد هویج متوسط -- ۲ عدد پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده -- ۵۰ گرم تخم مرغ -- ۲ عدد پیاز کوچک -- ۱ عدد سینه‌ مرغ -- ۵۰۰ گرم طرز تهیه 1- مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید. 2- سیب زمینی و هویج را خرد کنید. 3- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید،‌زرده را کاملاً‌می زنیم تا سفید شود،‌ بعد مرغ و پیاز را داخل رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. 4- بعد سیب زمینی و هویج ،‌روغن مایع و ادویه و پنیر گودا را اضافه می کنیم. 5- پیاز کوهی و جعفری را حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست را اضافه می کنیم و سپس سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم. 6- مواد را داخل ظرف مناسب فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و روی آن را با فویل می پوشانیم. 7- روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم. 8- حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلومینیوم را از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ طلایی شود. @ashpazzkhooneh
دو پيمانه نخود خام  يك عدد پياز درشت 4 حبه سير 2 عدد گوجه فرنگی(به دلخواه) نمك فلفل زردچوبه کمی گشنیز تازه ادویه‌فلافل به‌مقدار لازم(ادویه فروشی‌ها دارن) نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه و‌ادویه فلافل را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شود .  و در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ  @ashpazzkhooneh
٣لیوان پاستا خشک ١/٥لیوان گل کلم وبروکلی(نیم پز) ١لیوان گوجه ٠/٥لیوان پیاز ٠/٥لیوان زیتون ٣ق روغن زیتون ٢ق آبلیمو ١ق سرکه سیب نمک و فلفل و آویشن و پودر سير @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
روش من برای درست کردن آلومسما اینجوریه👈چهار پنج عدد پیاز متوسط(تقریبا نیم کیلو) رو خلالهای نازک می زنم و با حرارت ملایم یه پیاز داغ طلایی و خوشرنگ می گیرم و کنار می ذارم. توی همون تابه تکه های مرغ رو با کمی پودر زعفران سرخ می کنم و بعد به تعداد لازم آلو بخارا و آلو جنگلی و در صورت تمایل قیصی را شسته و در همون تابه تفت می دم.  سپس تو قابلمه ای که می خوام خورشت رو بپزم کمی روغن میریزم و یک ق سر پر رب گوجه فرنگی و دو سه ق رب انار و زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل اضافه می کنم و بعد از یه تفت کوچیک مرغ ها و پیازداغ و آلوها رو اضافه می کنم سه تا چهار لیوان آب جوش و مقدار کافی نمک می ریزم و حرارت رو ملایم می کنم تا خورش جا بیفته . پ.ن ویژگی اصلی این خورشت پیاز داغ فراوونشه .می تونید بنا به ذائقه تون رب رو حذف کنید و فقط از زعفران برای خوشرنگ شدن خورشت استفاده کنید پ.ن۲.این خورشت علاوه بر خوشمزه بودنش برای کسانی که مشکل یبوست دارند بسیار مفیده. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
سوپ جو پرک مواد لازم جو پرک -- 2 پیمانه پیاز زرد متوسط -- 1 عدد هویج خرد شده -- 1 پیمانه کرفس خرد شده -- 1 پیمانه قارچ خرد شده -- 1 پیمانه عصاره مرغ -- 4 پیمانه جعفری خرد شده -- 1/3 پیمانه کره -- 2 قاشق غذاخوری خامه پر چرب -- 1/3 پیمانه آرد گندم -- 1 قاشق چایخوری (اختیاری) نمک و فلفل -- به میزان لازم طرز تهیه 1- یک قابلمه بردارید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. 2- پیازها، هویج ها و کرفس های خرد شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه بریزید و با هم تفت دهید. 3- دو پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد 15 دقیقه با هم بجوشند. 4- قارچ های خرد شده، جو پرک و عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید. 5- اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزند. هر از گاهی سوپ را هم بزنید تا جو پرک ها به کف قابلمه نچسبند. 6- وقتی سوپ جو پرک ساده مجلسی به نظر پخته می آید، جعفری های خرد شده را اضافه کنید. سپس به اندازه لازم نمک و فلفل را در سوپ بریزید. 7- حرارت را خاموش کنید. خامه پر چرب را در قابلمه بریزید و به خوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 8- سوپ را داغ سرو کنید. 9- برای تزیین کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و برای طعم دهی بیشتر چند قطره آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. @ashpazzkhooneh