#سالاد_تند_و_شیرین_تن_ماهی
🧆مواد لازم🧆
▢180 گرم کنسرو تن ماهی
▢2 عدد پیازچه
▢2 قاشق مرباخوری روغن زیتون
▢⅓ قاشق مرباخوری فلفل قرمز
▢½ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
▢2 قاشق مرباخوری شکر قهوه ای
▢½ قاشق مرباخوری پودر سیر
▢¼ قاشق مرباخوری نمک
▢1.5 قاشق سوپخوری سرکه سیب
▢1 عدد هویج
▢به مقدار لازم فلفل سیاه
🥪دستور تهیه🥪
کنسرو تن ماهی رو بجوشونید و توی صافی بریزید تا روغن یا آبش گرفته بشه. هویج رو رنده کنید، پیازچه را ریز خرد کنید و توی یک کاسه بریزید. شکر، نمک، روغن و سرکه رو توی یک پیاله مخلوط کنید تا شکر حل یشه و سپس توی کاسه بریزید. پودر پاپریکا دودی، پودر سیر و پودر فلفل قرمز رو به باقی مواد اضافه کنید و با یک فلفل ساب مقداری فلفل سیاه تازه روی ظرف آسیاب کنید و تمام مواد رو به آرامی مخلوط کنید تا مواد له نشن.
وقتی مواد را با هم مخلوط کردید برای 5 دقیقه صبر کنید تا طعم ها آزاد شده و ترکیب خوش طعم ما آماده بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_میوه
🥓پیتزای میوه یک دسر بسیار خوشمزه برای میان وعده می تواند باشد. مواد تشکیل دهنده این دسر خوشمزه شامل خمیر پیتزای پخته شده ، پنیر خامه ای ، شکر، برش های میوه به دلخواه ، گردوی خرد شده، مارمالاد یا شکلات سفید یا تلخ آب کرده به عنوان سس پیتزا می باشد.
برای درست کردن خمیر پیتزا می توانید از پودر خمیر آماده استفاده کنید همچنین با اضافه کردن کاکائو به پودر خمیر می توانید یک خمیر پیتزای کاکائویی داشته باشید.
لازم به ذکر است بهتر برای درست کردن این دسر از میوه جات سفت استفاده نشود.
بعد از آماده شدن خمیر پیتزا شکر و پنیر خامه ای را هم زده تا یکدست شود و روی خمیر پهن کنید بعد میوه ها را روی پنیر بچنید و در آخر با کمی شکلات آب شده روی میوه ها را بپوشانید و با گردوی خرد شده تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لواشک_آلو
آلو:3 کیلو🔸
نمک:به مقدار لازم🔸
🍑طرز تهیه لواشک آلو🍑
آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید .
وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.
سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.
البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند.
سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.
بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.
برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.👍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آلوئه_ورای_انرژی_بخش
مواد لازم🥣
🔸اسپیرولینا
🔸یک قاشق چایخوری پودر گندم
🔸آب دو عد پرتغال تازه
🔸یک عدد موز تازه
🔸یک پیمانه برگ اسفناج تازه
🔸یک پیمانه ژل آلوئه ورا
🔸یک پیمانه آب معدنی
طرز تهیه🥣
♦️ تمامی مواد تشکیل دهنده را در مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا هم بزنید.
آن را سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تاکو
🔸وعده های غذایی آسان
🔴بین نانهای تاکو از مرغ، گوشت گاو و یا میگو استفاده کنید و روی آنها را با سبزیجات و پنیر به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه مکزیکی بپوشانید. تنها چیزی که با وجود نان ذرت مکزیکی باید بپزید گوشت است که سرخ کردن آن کمتر از ۱۰ دقیقه طول میکشد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید در حالیکه آن را سرخ میکنید با یک کاردک آن را جدا جدا کنید و به نانهای ذرت مکزیکی خود بمالید سپس کاهو، گوجه فرنگی و پنیر اضافه کنید و در صورت تمایل سس بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍁بر صبحدم قشنگ پاییز سلام
🕊بر نغمهٔ بلبل سحرخیز سلام
🍁بر خندهٔ غنچهای که از فیض سحر
🕊گردیده ز شور و شوق لبریز، سلام
🍁 سـلام صبح زیباتون بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_آمریکایی
🥚مواد لازم:
▫️تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
▫️نمک دانه درشت : قاشق چایخوری
▫️روغن زیتون یا کره : یک قاشق چایخوری
▫️سالسای تازه : ۲ قاشق سوپخوری
▫️گشنیز خرد شده : یک قاشق سوپخوری
▫️پنیر خامه ای تند : ½ پیمانه
🍳در دستور پخت اصلی این املت پنیر جک (Jack) که بافتی خامه ای و تند دارد استفاده می شود. می توانید به جای آن از پنیر خامه ای با طعم تند استفاده کنید یا به پنیر خامه ای ساده به اندازه دلخواهتان فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.پنیر خامه ای تند سالسای تازه و برگ های گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و درون تابه بریزید ۱۰دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.املت آماده شده را برش بزنید و در بشقاب سرو بگذارید و روی آن کمی سس سالسا بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_پرتقال_و_مرغ
مواد لازم🍊🍊
▢4 عدد فیله مرغ
▢2 عدد فیله پرتقال
▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا
▢2 قاشق سوپ خوری عسل
▢1/2 پیمانه آب پرتقال
▢1 حبه سیر (له کرده)
▢200 گرم قارچ (ورقه ای خرد شده)
▢1 بوته کاهو (خرد کرده و کوچک)
🥗مواد سس
▢2 قاشق سوپ خوری عسل
▢2 قاشق سوپ خوری سویا سس
▢1/2 پیمانه آب پرتقال
🥙دستور تهیه🥙
عسل، آب پرتقال، سس سويا، سير و فيلههای مرغ رو توی ظرف مناسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم. روی ظرف رو می پوشونیم و يك شب توی يخچال نگه می داریم. برای سس، عسل، آب پرتقال و سس سويا رو خوب با هم مخلوط می کنیم.
فيلههای مرغ رو روی صفحه مشبك فر قرار میدیم و اون رو گريل می کنیم تا برشته بشه. قارچ رو با 2 قاشق سوپخوری روغن توی تابه مناسبی روي اجاق تفت میدیم.
توی ظرف مناسبی قارچ، فیله پرتقال، كاهو و فيلههای برشته شده و خرد كرده مرغ رو مخلوط می کنیم و از سس آماده كرده روی سالاد می ریزیم و اون رو سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لیموناد_نعنایی_کافی_شاپی
🌱تهیه لیموناد نعنایی به این صورت است که در ابتدا باید آب و شکر را بجوشانیم و وقتی که از روی حرارت برداشتیم قبل از خنک شدن آن باید برگهای نعنای تازه را به آن اضافه کنیم و دوباره این ترکیب را بجوشانیم و در مرحله بعد باید آن را از صافی عبور دهیم و در یخچال قرار دهیم تا خنک شود.بعد از آن باید آب لیمو ترش تازه را به ترکیبمان بیفزاییم و بعد آن را همراه با تکههای یخ سرو کنیم.برای دیزاین این لیموناد، از برگ نعنای تازه، خرده های نعنا، لیمو و رنده پوست لیمو استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#توپک_اسفناج
۵۰۰ گرم اسفناج پاک و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۳۰ گرم پنیر پارمسان
۲ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم پودر سوخاری
نمک و فلفل به میزان لازم
۳۰ گرم جعفری
آرد یا نشاسته ذرت به میزان لازم
۳ عدد تخم مرغ هم زده
پودر سوخاری
🍀طرز تهیه توپک اسفناج🍀
یک تابه متوسط را روی گاز قرار دهید و اسفناج را درون آن بریزید و بدون روغن مرتب آن را هم بزنید تا برگهای اسفناج نرم و آب آن کشیده شود. سپس اسفناج را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. در صورت لزوم اسفناجها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
اسفناج را به همراه پنیر چدار و پارمسان رنده شده، تخم مرغ، سیر، جعفری و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید و پودر سوخاری را به تدریج به مایه اضافه کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
در نهایت آنها را به صورت توپهای کوچک یک اندازه فرم دهید.
توپکهای آماده شده را ابتدا درون آرد یا نشاسته ذرت بغلتانید، سپس آن را درون تخم مرغ فرو ببرید و سپس دوباره آن را درون پودر سوخاری بغلتانید تا توپکها کاملا پوشیده شوند و آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکوی_رنگی
🍘این کوکو برای مجالس و مهمانیها بسیار زیبا و مناسب است. برای تهیه این کوکو مایه سه کوکوی سبزی و گوشت و سیب زمینی را آماده کنید؛ درون ظرفی و بعد از ریختن روغن، مایه کوکوی سیب زمینی را بریزید و درب ماهیتابه رابگذارید. وقتی این کوکو کمی خودش را گرفت، مایه کوکوی گوشت را بریزید و سطح آنرا صاف کنید و در ظرف را گذاشته و بعد از مدت کمی مایه کوکوی سبزی را بریزید. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیر_نسکافه_سرد
🥛مواد لازم:
🔸 شیر کم چرب=۱ لیوان
🔸نسکافه= یک قاشق مربا خوری
🔸یخ=۵ قطعه
🔸 شکر= کمی
☕️طرز تهیه:
۱٫شیر و نسکافه و شکر را با تکه های یخ در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
۲٫حال آنرا درون یک لیوان بلند بریزید . با یک نی نوشیدنی رنگی زیبا و کمی ترافل آنرا تزیین کنید . نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕