eitaa logo
آشپزخونه
210.7هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🥣 🔸 مارچوبه: 400 گرم 🔸 شبت تازه: 6 عدد 🔸 آب: 5 پیمانه 🔸 شکر: 3 قاشق سوپ خوری 🔸 چاشنی دلخواه: به مقدار لازم 🔸 برگ بو: 2 الی 3 عدد 🔸 سیر: 2 حبه 🔸 سرکه: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری 🔸 روغن زیتون: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری 🔸 دانه خردل: یک قاشق چای خوری 🔸 نمک: 2 قاشق سوپ خوری طرز تهیه🥫 🔴ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید. تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم🥣 ♦️۴ عدد نان خشک تبریزی ♦️آب یا دوغ ۱ لیوان یا به میزان دلخواه (برای مخلوط کردن –‌تر کردن و فرم دادن نان خشک) ♦️پنیر تبریز ۲۰۰ گرم ♦️کره ۱۰۰ گرم ♦️گردوی خرد شده به میزان لازم طرز تهیه دویماج🍵 🔴در شروع کار، ابتدا نام‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و آن‌ها را ریز ریز کنید و آب (یا دوغ) را کم‌کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که خرده‌های نان خیلی له نشود. پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. 🔴اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا” با دست مخلوط نمایید. مواد را درون دست‌ها به شکل گرد یا بیضی کاملا” فشرده کنید تا کاملا” به هم بچسبد و متلاشی نشود. چنانچه از هم باز شد کمی آب و کره آب شده به آن اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸وعده های غذایی آسان 🍵کمی گوشت سرد با پنیر یخ زده بردارید، کمی تخم مرغ نیمرو کنید و سالادی درست کنید که همه خانواده دوست داشته باشند. سالاد سرآشپز معمولا با ژامبون، بوقلمون، مرغ، گوشت گاو کباب شده یا هر ترکیب دیگری درست می‌شود. خیار، گوجه فرنگی و کاهو نیز از مواد اساسی این سالاد می‌باشند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پخته و (ذرت دلخواه) 🔸وعده های غذایی آسان 🔴قبل از گریل کردن با خواباندن سینه مرغ کبابی در سس باربکیو کمی به آن عطر و طعم بدهید. با چنگال در سیب زمینی‌ها چند سوراخ ایجاد کنید و سپس در مایکروویو قرار دهید. سینه مرغ را به صورت پروانه‌ای برش دهید تا سرعت سرخ شدن بالا رود. مدت پخت این غذا ۲۰ دقیقه می‌باشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍺 🔴ابتدا به اندازه 4 فنجان آب جوش بیاورید و به آن كمی چای سیاه، هل، رازیانه و میخك اضافه كنید. بعد از گذشت 5 دقیقه آن را صاف و با عسل شیرین كنید، البته مقدار عسل باتوجه به ذائقه‌تان می‌تواند كم یا زیاد شود. بعد از چند دقیقه، چای شما آماده سرو شدن خواهد بود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نیایش صبحگاهی🍁🍂 🍁خدای مهربانم .! 💫در این روزگار غریب تنها تو را دارم 🍂پروردگارا! 💫درهای لطف تو باز است 🍂در این روزهای معنوی 💫 دست هایم را به آسمان 🍂بلند میکنم 💫تا میوه های اجابت بچینم 🍂و می دانم دست هایم خالی 💫بر نخواهندگشت .... 🍂به یاد تو قدم در رویاهایم می گذارم 💫و در آغاز صبح دگرم 🍂فقط به تو می اندیشم 💫و تنها تو را میخوانم 🍂خدایا بهترین ها را برایمان مقدر بفرما 🍁آمیـن 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم🥣 🔶شقاقل 1 کیلو 🔶شکر 1 کیلو 🔶هل به میزان کافی 🔶گلاب به میزان کافی 🔶آب مراحل 🔴شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. 🔴پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید. در قابلمه ی بزرگی آب را جوش بیاورید و شقاقل ها را به مدت 1 ساعت درون آن بجوشانید. آب قابلمه را عوض کنید و مجددا 1 ساعت دیگر بجوشانید تا خوب پخته شوند. 🔴شقاقل ها را مجددا به مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و هر روز سه بار آبش را عوض کنید. 🔴یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید. به میزانی که آب تقریبا 3 سانتی متر روی شکر را بگیرد در قابلمه آب ریخته و شکر را بجوشانید. شقاقل را از آب بیرون آورده و در محلول شکر بریزید.مربا باید تقریبا 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت بجوشد. در جوش های آخر هل و گلاب را اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗مواد لازم🥗 ▢2 فنجان پوره کدو تنبل ▢1/2 فنجان پنیر چدار (خرد شده) ▢1/2 فنجان خامه ترش ▢1/2 فنجان فلفل دلمه ای زرد (خرد شده) ▢1/2 فنجان فلفل دلمه ای سبز (خرد شده) ▢1 فنجان پیاز (خرد شده) ▢1 و 1/2 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز ▢1 قاشق غذا خوری روغن نباتی ▢1 کنسرو گوجه فرنگی ▢1 حبه سیر ▢1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه ▢1 پنس نمک ▢1 عدد سینه بوقلمون دستور تهیه🧄🧅 ماهی تابه رو روی حرارت قرار داده و روغن داخلش می ریزیم. پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمه ای زرد و سیر رو اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه میدیم. بوقلمون ها رو که خرد کرده بودیم، اضافه می کنیم و تفت میدیم تا به صورت یکنواخت قهوه ای بشن و داخل یک ظرف تخلیه می کنیم. گوجه و کدو رو داخل یک ظرف کاملا هم می زنیم و مخلوط می کنیم و مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه رو به بوقلمون ها اضافه می کنیم. مواد رو ۲۰ دقیقه روی حرارت کم می ذاریم تا ریز جوش بزنه، از حرارت برداشته و پنیر چدار و خامه ترش رو اضافه کرده و سرو می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥓مواد لازم ▫️کالباس ورقه‌ ای به تعداد لازم ▫️کاهوبه تعداد لازم ▫️ خیارشور به تعداد لازم ▫️ گوجه گیلاسی به تعداد لازم 🥓دستور تهیه خیارشور‌ها را بشویید و آن‌ها را از طول برش بزنید.کالباس‌های ورقه‌ ای را روی یک ظرف پهن کنید.روی کالباس یک ورق کاهو (به اندازه ابعاد کالباس) پهن کنید.یک برش از خیارشور را روی کاهو بگذارید.اکنون کالباس را رول کنید و یک خلال دندان در آن فرو کنید تا رول باز نشود.روی سر خلال یک گوجه گیلاسی فرو کنید.فینگر فود کالباس شما آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍵مواد لازم🍵 ▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢1 و 1/2 فنجان پیاز (خرد شده) ▢3/4 فنجان هویج (خرد شده) ▢3/4 فنجان کرفس ▢1 حبه سیر ▢1 و 1/2 فنجان گوشت بدون چربی (خرد شده) ▢2 عدد برگ بو ▢2 عدد ساقه آویشن ▢900 گرم سیب زمینی ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) ▢6 لیوان آب جوش 🍵دستور تهیه🍵 روغن زیتون رو درون تابه ریخته روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید تا داغ بشه. پیاز، هویج و کرفس رو اضافه کرده 7 الی 8 دقیقه تفت بدین. گوشت، آب جوش، برگ بو و آویشن رو هم اضافه کرده و شعله رو زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس شعله رو کم کرده در ظرف رو بذارید. اجازه بدین 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشه. سیب زمینی ها رو اضافه کرده 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا کاملا بپزه. اگر گوشت همراه با استخوان در سوپ ریخته بودید استخوان ها رو جدا کرده و نیمی از تکه های گوشت، سیب زمینی و سبزیجات رو جدا کرده پوره کنید و به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم بزنید. مزه ی سوپ رو مناسب ذائقه ی خود تنظیم نموده و میل نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم🥪 ▢1 کیلو ماهی سفید ▢1 پیمانه سس سفید ▢2 عدد زرده تخم مرغ ▢100 گرم کره ▢1 استکان آبلیمو ▢نیم کیلو خمیر پاته ▢به مقدار لازم نمک و فلفل ▢کمی رنده پوست لیمو یا نارنج 🥘دستور تهیه🥘 ماهی رو پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم. خشک کرده و کنار میزاریم کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی می زنیم و اون رو توی ظرفی می چینیم. کره رو ورقه می کنیم و روی ماهی قرار میدیم. آبلیمو رو با رنده پوست لیمو مخلوط می کنیم و روی ماهی می پاشیم. در ظرف رو بسته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب ماهی کاملا کشیده بشه. ماهی ها رو به قطعه های کوچیک تقسیم می کنیم و تیغ هاش رو جدا می کنیم. زرده رو با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کمی می زنیم و با سس سفید که کمی داغه مخلوط می کنیم. ماهی رو توی این سس می ریزیم. خمیر پاته رو آماده می کنیم و توی ظرف نسوزی میندازیم. مایه رو روی خمیر میریزیم و با بقیه خمیر روی پاته رو می پوشونیم و توی فر طبخ می کنیم. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗مواد لازم 🌯۲ برش نان باگت 🌯۱ قاشق غذاخوری کره 🌯۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🌯 ۳۰ گرم پنیر موزارلا 🌯۲ برش گوجه پخته شده 🌯۶ برگ ریحان 🌯نمک 🧆این مواد برای یک ساندویچ قابل استفاده‌اند. در صورت تمایل آنها را ضربدر تعداد میهمان‌ها کنید. 🍔طرز تهیه ۱. یک قاشق چای‌خوری کره و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرما دهید تا حباب بزند. سپس دو برش نان را در آن قرار دهید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا زمانی که زیر آنها قهوه‌ای طلایی شود. ۲. نان‌ها را به یک تخته منتقل کنید، روی تُست شده آنها رو به بالا باشد. نیمی از پنیر را روی یک نان بگذارید. سپس گوجه، ریحان و بقیه پنیر را روی آن قرار دهید. ساندویچ را با نان دیگر ببندید، طوری که طرف برشته هر دوی نان‌ها داخل باشد. ۳. یک قاشق چای‌خوری از کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و دما را روی متوسط قرار دهید. ساندویچ را در تابه بگذارید تا زمانی که قهوه‌ای شود، این بیش از ۵ دقیقه طول نخواهد کشید. سپس طرف دیگر آن را با باقی مانده کره و روغن زیتون برشته کنید، حالا دیگر پنیر باید کامل آب و جذب نان‌ها شده باشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕