eitaa logo
آشپزخونه
210.6هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘خیلی از خانم های خانه دار فکر میکنند فقط با گوشت میتوان قلقلی تهیه کرد.درادامه مطلب زیر طرز تهیه یک قلقلبی خوشمزه با یک نمونه سبزی را به شما آموزش میدهیم.درادامه مطلب زیر طرز تهیه قلقلی اسفناج را به شما آموزش میدهیم. 🧄مواد لازم 🧄 🧆اسفناج 500 گرم 🧆سيب‌زميني پخته 1 عدد 🧆تخم‌مرغ 1 عدد 🧆پيازداغ 1 ق س 🧆نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه 🍀☘️طرز تهیه قلقلی اسفناج اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد.تخم‌مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد. 🍃نکته◽️ با كمي اسفناج و پيازداغ مي‌توانيد سس خوشمزه‌اي درست کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
با گوشت 🌱مواد لازم: ▫️گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم ▫️اسفناج تازه ۷۰۰ گرم ▫️تره ۳۰۰ گرم ▫️آلو خورشتی ۲۰۰ گرم ▫️پیاز ۲ عدد ▫️سیر ۱ عدد ▫️نمک و فلفل مقدار لازم 🍲طرز تهیه : گوشت ها را درشت خرد کنید و بهمراه ۱ پیاز ، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و ۱ پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده را اضافه کنید.مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط اسفناج تفت داده شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود ۳-۲ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ، در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔶مواد لازم: ▫️برنج: ۱ پیمانه ▫️روغن گیاهی: ۲ قاشق سوپ خوری ▫️پیاز: ۱ عدد ▫️سیر: ۲ حبه ▫️پودر کاری: ۱ قاشق سوپ خوری ▫️پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️رب گوجه: ۳ پیمانه ▫️نخود: ۸۵۰ گرم ▫️آبلیموی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری ▫️ماست کم چرب: ۱/۲ پیمانه 🥘طرز تهیه: برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید.پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.به طور مداوم حدود ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند.پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند. رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود.آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم: سینه مرغ نصف شده، بدون استخوان 6 عدد عسل نصف پیمانه سس سویا نصف پیمانه آب یک پیمانه آرد برنج یا آرد ذرت دو قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده یک و نیم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز (دلخواه) یک و نیم قاشق چای خوری دانه کنجد بوداده یک قاشق غذاخوری 🍗روش تهیه: سینه های مرغ را به تکه های 2.5 سانتیمتری خرد نمایید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. مرغ‌ها را حدود 6 دقیقه در ماهیتابه حرارت دهید تا رنگ صورتی آن‌ها تغییر کند.عسل، سس سویا، آب، آرد ذرت، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط نمایید. آن‌ها را خوب به هم بزنید تا توده ای از آرد ذرت باقی نماید و ترکیب آن‌ها یکدست شود.سس آماده شده را روی مرغ، داخل ماهیتابه بریزید. آن‌ها می‌بایست تا زمانی روی حرارت بمانند که سس آن‌ها کمی غلیظ شود. اگر فکر می‌کنید سس زیادی غلیظ است می‌توانید مقداری آب اضافه نمایید.روی آن‌ها دانه کنجد بپاشید. درب ظرف را ببندید و بگذارید مواد روی حرارت کم، بجوشند تا زمانی که مرغ سس را جذب کند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای درست کردن این پلوی خوشمزه که ازدسته پلوهای مخلوط(قاطی پلو)ست نیازهست دوسه عدد پیاز وریزخردکرده وتفت بدیم مقداری دلمه رنگی های نگینی شده اضافه کنیم وتفت بدین وبعد قارچ که تفت دادیم وابش کشیده شده اضافه میکنیم وسپس نخود سبز و ذرت پخته شده ،مرغ پخته و ریش ریش شده ونمک وفلفل وزعفرون زده وخوب مخلوط وتفت میدیم وکنارمیزاریم وبرنج وابکش کرده وازمواد و زعفرون ابکرده لابه لاش میریزیم ومیزاریم تادم بکشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥒مواد لازم: ▫️ کاهو: یک عدد ▫️ گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد ▫️خیار متوسط: ۲ عدد ▫️ پیازچه: ۴ عدد ▫️ زیتون سیاه: ۱۸ عدد ▫️ پنیر تبریز: ۱۵۰ گرم ▫️ روغن زیتون: یک‌‌چهارم پیمانه ▫️آب‌لیمو ترش: یک‌چهارم پیمانه ▫️نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم 🥗روش تهیه: همه سبزیجات را به اندازه‌ای که مایلید، خرد کنید و زیتون را با آن مخلوط کرده و در ظرف بریزید.روغن زیتون و آب‌لیمو را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.پنیر را با دست تکه‌تکه کرده و روی سالاد ریخته و سس را روی آن بریزید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍢 😋 🔸اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم . حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم . در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔻مواد لازم: 🔸لوبیا ۴۰۰ گرم 🔸پنیر نیم کیلو (بدون چربی ریکوتا) 🔸ماست به میزان لازم 🔸زیره به میزان لازم 🔸ذرت ۲۰۰ گرم (پخته) 🔸نان 24 عدد (ذرت یا تست ) 🔸سس ساسا 400 گرم 🔸سیر سه حبه 🔸فلفل قرمز به میزان لازم 🍥طرز تهیه : ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میکنیم. سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میکنیم. سینی فر را چرب کرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یک لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا، به ترتیب قرار میدهیم. در پایان یک لایه نان، لوبیا، ذرت و روی آن زیره میپاشیم.ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم. آن را بدون درپوش، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم. بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
به اندازه تک تک گلبرگ های دنیاشادمانی برایتان آرزومیکنم میدانم که این شادمانی قرین ِ سلامتی ست پس میگویم حالِ خوب نصیبِ دلهای مهربانتان. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳 🧇1 پیمانه کلم خرد شده 🧇1 پیمانه هویج خرد شده 🧇¼ پیمانه ییاز سبز و خرد شده 🧇100 گرم میگو تکه شده 🧇1 پیمانه گوشت 🧇¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه 🧇¼ قاشق چایخوری ودر سیر 🧇¼ پیمانه سس سویا 🧇¼ قاشق چایخوری شکر 🥪 گوشت را با سس سویا ، شکر، پودر سیر و فلفل سیاه می پزید. از کفگیر برای برداشتن و تکه تکه کردن گوشت استفاده کنید. کلم، پیاز . هویج را اضافه می کنیم و آنها را با روغن سرخ می کنیم تا سبزی ها پخته شوند ولی ترد بمانند. میگو را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید و از روی گاز بردارید. قبل از پیچیدن بگذارید سرد شوند. مواد را پس از سرد شدن درون رویه رولت ریخته و بعد از زدن سفیده تخم مرغ به آن سرخ می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍩مواد لازم: ◽️دانه چیا۱/۲ پیمانه ◽️شیر۱ پیمانه ◽️عصاره وانیل۱/۲ قاشق چای‌خوری ◽️عسل ۳ قاشق چای‌خوری ◽️اسلایس میوه به میزان دلخواه ◽️مربای آلبالو یا شکلات ذوب شده به میزان دلخواه 🍭طرز تهیه: دانه چیا را داخل ظرف بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. عسل و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند در ظرف را ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و میوه های تازه را روی آن بچینید. روی پودینگ را با شکلات ذوب شده٬ مربای آلبالو یا میوه‌ی دلخواهتان تزئین کنید. پودینگ خوشمزه را نوش جان کنید. 💭فوت کوزه‌گری: در صورت نداشتن دانه چیا می‌توانید از تخم شربتی برای تهیه‌ی این دسر خوشمزه استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
كه بهش مجبوس_كويتي هم ميكن كه در مجبوس كويتي كشمش هم كمي اضافه ميكنن كه من اضاف نكردم . 🥠 🍗طرز تهيه مرغ رو با پياز و كمي زردچوبه بذاريد خوب بپزه يك عدد پياز بزرك رو رو خلالي كنيد و تفت بديد در حدي كه پياز نرم بشه مرغ رو بهش اضافه كنيد كمي تفت بديد مرغ رو و بعد بهش نمك و ادويه و كمي فلفل سياه و برگ بو و سه تا هل و دارچين و ميخك (تركيب اينها باعث عطر خوش غذا ميشه) و خوب با هم تفتش بديد . لپه را كه من از قبل به مدت ده دقيقه ابپز ميكنم بهش اضافه كنيد و كمي زردچوبه هم بريزيدو خوب هم بزنيد تا تفت بخوره و قشنك به خورد هم بره (اكه دوست داشتيد اينموقع كشمش را اضافه كنيد ميتونيد اين مواد رو بريزيد لا به لأي برنج كه ابكش كرديد و بذاريد دم بكشه يا هم مثل من مواد كه خوب تفت دادم يه كم اب مرغ ميريزم كه كامل نرم بشه و موقع سرو ميريزم روي برنج در هر دو مدل مزه يكيه😀 درست كنيد و نوش جان كنيد😋🍀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕