فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تاحالا بستنی زمستونی سنتی ایرانی دیده بودید؟
🔸حالا جالب اینجاست که قدمت این بستنی زمستونی از خیلی از کشورهای دنیا بیشتره!
#بستنی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خاصترین نیمرویی که تاحالا دیدی!
#نیمرو
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سماق پلو یک غذای ساده و خوشعطر
🔹خیلی سریع میتونی درست کنی و از طعم
بینظیرش لذت ببری
#آشپزی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمیز کردن دیوار کنار گاز
#ایده
🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه از زبون بدت میاد
یه بار با این روش امتحانش کن بهت قول میدم حسابی دلتو میبره
😍😋
اگه هم کلا از کله پاچه بدت میاد حساب زبونو ازش جدا کن که کلا یک مزهی دیگه ای داره🙋🏻♀️🥰
راستی میدونی علت اون برش روی زبون چیه؟🤔
----------------------------------------------
📋مواد لازم
•
زبان گاو یا گوساله: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد برای مزه دار کردن + ۲ عدد برای سس
هویج: ۲ عدد
*موادی که زبون رو باهاش مزه دار کردم:*
سیر: ۵ حبه
برگ بو و چوب دارچین: هر کدام ۲-۳ تکه
فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم
کره: ۱۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
قارچ: ۳۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ ق غ خوری
آرد گندم: ۲ ق غ خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
خامه صبحانه: ۳ ق غ خوری
شیر: ۱ لیوان
لیموترش و جعفری برای تزئین
----------------------------------------------
#زبان
#خوراک_زبان
🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی
⬇️👩🏻🍳بریم سراغش👩🏻🍳⬇️
.
چه موادی لازم داریم؟🤔
.
🌱هویج _۲عدد
🌱 زیتون بدون هسته ____ ۱۵۰گرم(یک پیمانه)
🌱 فلفل دلمه رنگی____ دو عدد
🌱ذرت پخته یا کنسرو ____ یک پیمانه
🌱قارچ اسلایس شده___ ۱۰۰گرم
🌱روغن زیتون____ یک پیمانه
🌱سرکه سفید____یک پیمانه
🌱نمک،فلفل سیاه،پاپریکا____ از هر کدام دوقاشق مرباخوری
🌱سیاه دانه ____ دوقاشق غذاخوری
____
.
🟣نکات
🔔مواد رو بعد از مخلوط کردم داخل ظرف دربسته در یخچال بذارید و در طول روز چند بار سر وته کنید
🔔میزان مواد کاملا بستگی به ذائقتون داره
🔔مواد کم کم آب میندازن ولی اگه دوست دارید میتونید سرکه بیشتر اضافه کنید
🔔مواد باید کاملا خشک شده باشن بعد ریز و ترکیب کنید
🔔این ترشی بک ماه داخل بخچال قابل نگهداریه
#ترشی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
درود مهرآفرینان شبتان به مهر
خوراک توله بهشتی👇
👈توله را بعد از پاک و خوب شستن، با ساقه های آن به قطعات درشت خرد و با خرده برنج محلی که از ساعتها یا شب قبل خیس خورده پخته، سپس با پیاز داغ و زردچوبه، مخلوط فلفل سیاه و قرمز، چند حبه سیر رنده ترجیحا درشت، چند عدد ناردون یا دانه انار تازه، که البته سلیقه یی و قابل حذف هستش پخت نموده
👈توله غذای محلی جنوبیهای عزیز هستش، که در فصل پاییز و زمستان سر بیشتر سفره ها خواهید دید، و اما توله سبزی خودرو که به شکل دسته های بزرگ میفروشند شکل این سبزی تقریبا مانند برگهای درشت و سبز شمعدانی هستش، این خوراک را غالبا با نان و ماست سرو میکنند، بسیار مغذی و مفید که زمان فصل آن تهیه، بسته بندی و فریزر ...
👈ابتدای رویش این سبزی، ساقه ی نازک آن را با برنج و باقالی یا برنج و ماهی ووو.... پخت میکنند، این برنج بهترین طعم برنج پلویی هستش چون بو عطر بافت بی نظیری به برنج خواهد داد
#خوراک_توله
🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه ورزشکاری یا رژیم سالمخوری برات اهمیت
داره صبحها رو حتما با این پنکیک شروع کن
سالم و مقوی و خوشمزه🥞
مواد لازم :
وانیل چند قطره
جو دوسر ۱ و ½ پیمانه
شیر یا شیر نارگیل ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ½ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۲ ق غ
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#پنکیک
🍕@ashpazzkhooneh🍕
🔹امیرالمومنین علی علیهالسلام:
«مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ». (هر کس [رابطه] میان خود را با خدا اصلاح کند، خدا [رابطه] میان او و مردم را اصلاح فرماید و هرکس کار آن جهان خود را به صلاح آورد، خدا کار این جهان او را اصلاح کند و هر (كه واعظى درونى داشته باشد، او را از جانب خداوند نگهبانى است).
💦🌷💦
📗کلمه ۸۹ نهجالبلاغه
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه حلی برای کیک سوخته
#ترفند
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه پلو و گوشت
مواد لازم
◗ ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
◗ ۵ عدد پوره گوجه
◗ ۲ قاشق غذاخوری رب
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ کمی زردچوبه
◗ ۲ عدد پیاز
◗ ۴ پیمانه برنج
#گوجه_پلو
🍕@ashpazzkhooneh🍕
✅ موس انار😋
✍مواد لازم:
ژله انار: 2 بسته
آب جوش: 1 لیوان
خامه صورتی:1 بسته(200گرمی)
پنیر ماسکارپونه: نصف بسته
شیر: 1 لیوان
شکر : 1 ق غ
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو بسته ژله رو همراه یک لیوان آب جوش روی کتری قرار داده و هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه، کنار میزاریم تا از حرارت بیفته و خنک بشه.
در این فاصله خامه صبحانه(اگر خامه فرم گرفته باشه خیلی بهتره)رو با یک قاشق شکر با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره، سپس پنیر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
ژله رو که از حرارت افتاده و خنک شده به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر شیر رو و هم میزنیم.
قالب مورد نظرمون رو با کمی روغن چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم و به مدت سه تا پنج ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
*نیازی به پودر ژلاتین نیست و به راحتی از هر قالب برمیگرده چه پلاستیکی چه سیلیکونی.
*دستور اصلی موس ها تخم مرغ هم داره که من چون زیادی سنگین میشد نریختم
#موس_انار
🍕@ashpazzkhooneh🍕