eitaa logo
آشپزخونه
213هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ انجام به صورت توسط حکیم هم اکنون در کانال زیر 👇👇 💟 eitaa.com/joinchat/3862364166C6ed3b11f40 🔸به همراه کارگاه رایگان فرصت محدود❌
مواد لازم📝 لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم سیر یک بوته تخم مرغ ۴–۳ عدد شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم. سپس پوست آن را می‌گیریم. سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می‌گذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم می‌زنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم. یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم. نکته: ۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمی‌شود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد. @ashpazzkhooneh
#ذرت_مکزیکی🌽 😋 ▫️کنسرو ذرت ٢ قوطی ▫️قارچ خرد شده ١ پ ▫️پنیر پیتزا ١/٢ پ ▫️سس مایونز ٢-٣ ق غ ▫️نمک فلفل و آویشن به میزان لازم ▫️کره ۵۰ گرم 🔸ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه. 🔸نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم. الان فصل بلاله میتونید از دونه های تازه بلال هم استفاده کنید فقط بپزید تا نرم بشه @ashpazzkhooneh
#آیس_چاکلت 💡حتماً همه ی شما تابحال نوشیدنی هات چاکلت یا شکلات داغ را امتحان کرده اید. اما اگر از طرفداران شکلات باشید در فصل گرما و تابستان نمی توانید سراغ این نوشیدنی بروید پس بهتر است این آیس چاکلت یا شکلات سرد را امتحان کنید که با داشتن عرق نعناع نسبت به نمونه های مشابه از خنک کننده گی بیشتری برخوردار است. ✏️مواد اولیه آیس چاکلت: 🚩شیر سرد نصف لیوان 🚩آب جوش نصف لیوان 🚩شکلات تخته ای (در طعم دلخواه) 300 گرم 🚩یخ (میتوان از چند اسکوپ بستنی بجای یخ استفاده کرد) 🚩عرق نعناع 1 قاشق غذاخوری 🚩برگ نعناع برای تزیین ♨️طرز تهیه آیس چاکلت: 🔹طرز تهیه شکلات سرد بدین صورت است که ابتدا لازم است که شکلات تخته ای را رنده بزنید تا به قطعات ریزتری خرد شود و سپس به همراه اب جوش و عرق نعناع در مخلوط کن بریزید تا ترکیب شده و یک مایع غلیظ شکلاتی ایجاد شود. در تهیه آیس چاکلت می توانید از شیر های طعم دار و یا شکلات های طعم دار و یا حتی مغز دار استفاده نمایید و این کاملا بستگی به سلیقه ی شما دارد . 🔸در مرحله ی بعد ، شیر را به مواد بالا اضافه نمایید و کاملا مخلوط نمایید . یک لیوان مناسب انتخاب کرده و آیس چاکلت را در درون آن ریخته و هم چنین قطعات یخ را نیز بیفزایید و تزیین را نیز می توانید با استفاده از برگ نعناع انجام دهید . @ashpazzkhooneh
animation.gif
902.5K
#خاگینه_سیخی مواد لازم: تخم مرغ 1عدد آب 1 استکان کره 25 گرم سرکه 2 قاشق غذا خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری نمک چند پر آردبه میزان لازم روغن برای سرخ کردن برای شربت: شکر 2 لیوان آب 1 لیوان آبلیمو چند قطره برای تزیین: 2 قاشق عسل ودارچین طرز تهیه: تخم مرغ ورابا آب وسرکه وکره مخلوط کرده وروی آن جوش شیرین و نمک را ریخته ومخلوط میکنیم و آردرا کم کم اضافه میکنیم تایک خمیر نرم به دست آید خمیررا بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت استراحت میدهیم و بوسیله نشاسته باز میکنیم و به نوارهای 5 سانتی می بریم و رول کرده البته به صورت زیگ زاگ وروی سیخ می زنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم وداخل شربت آماده می گذاریم وبرای سرو روی خاگینه هاعسل ودارچین می دهیم. @ashpazzkhooneh
🔸نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه🍋👇 🔹این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید👌 🔹ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه 🔹نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه @ashpazzkhooneh
#_خورشت_کنگر😍🌹👇 🔻مواد لازم : ▫️کنگر پاک شده ۳ لیوان ▫️سبزی قورمه سرخ شده ۲ ق غ ▫️جعفری خرد شده ۲ لیوان ▫️نعنا خرد شده نصف لیوان ▫️آبغوره نصف لیوان ▫️گوشت خرد شده ۱ لیوان ▫️نمک ۳ ق چ ▫️پیاز ۱ عدد ✍ابتدا پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم بعد سبزی قورمه و آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه یک ساعت که ازپخت گذشت نعنا وجعفری و کنگر رو کمی تفت میدیم و به خورشت اضافه میکنیم و میزاریم دو ساعت دیگه بپزه و در آخر نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم . 🍋 @ashpazzkhooneh
#_خورش_کاری_و_نخود😍🌹 مواد لازم نخود پخته شده يك پيمانه، گوشت خورشى ٢٠٠ گرم، پوره گوجه فرنگى ٢ پيمانه، سير ٤ حبه، زنجبيل تازه نصف بند انگشت، پياز يك عدد، ادويه كارى دو قاشق غذا خورى، ادويه شامل زيره، تخم گشنيز، فلفل سياه، زردچوبه، برگ بو، چوب دارچين ✍طرزتهیه: اول پياز و ريز كنيد و با روغن كمى تفت بديد، زيره و تخم گشنيز ، برگ بو و يك تكه كوچيك چوب دارچين و اضافه كرده و كمى تفت بديد سير و زنجبيل رو بكوبيد و به تابه اضافه كنيد و كمى تفت بديد.بعد گوشت رو اضافه كرده تفت بدين تا آبش كشيده بشه، بعد پوره گوجه رو اضافه كنيد و دوقاشق غذاخورى كارى رو با كمى آب مخلوط كرده اضافه كنيد و اجازه بديد گوجه با مواد جوش بخوره و آبش تبخير بشه. بعد كمى آب اضافه كنيد تا گوشت بپزه، يك ربع آخر نخود پخته و نمك رو اضافه كنيد و بذاريد تا آب غذا تقريبا خشك بشه. چوب دارچين و برگ بو رو موقع سرو دور بريزيد. واقعا غذاى خوشبو و لذيذى ميشه‌.. @ashpazzkhooneh
خانم های عزیز 🔴هنگام«شستشوی ظرفها‌» کمرتان را صاف نگهدارید❗️🔴 معمولا خانمها هنگام شستشوی ظرفها کمرشان را خم میکنند که به ستون فقرات و نخاع آسیب میزند برای رفع این مشکل یک صندلی زیر زانو قرارد دهید😎 #ظرافت_خانه_داری @ashpazzkhooneh
animation.gif
1.01M
#دلمه_كدو_با_ماست مواد لازم: ▫️نيم كيلو گوشت چرخی مخلوط ▫️پياز دو عدد متوسط نگينی خورد شده ▫️سير ٤ حبه رنده شده ▫️كدو ١/٥ تا ٢ كيلو ▫️نمك به ميزان لازم ▫️پودر فلفل سياه ١ ق چايی خوری ▫️پودر فلفل قرمز نصف قاشق ▫️ادويه ▫️دو عدد عصاره( گالي بلانكا ) ▫️نشاسته ذرت ٢ الي ٣ ق غذا خ ▫️ماست پر چرب حدودا ١ ليوان الي ١/٥ ليوان ▫️آب ١ ليوان ▫️نعناخشك ٢ ق غذا خ ▫️صنوبر(دانه كاج)تفت داده در كمی روغن مقداری ▫️پودر دارچين ١ ق چايی خ طرز تهيه: كدوها را شسته و روی سر آن بريده و توی آن را خالی كرده ، خيلی مغز آن را خالی نمی كنيم. در ظرفی روی حرارت پياز با گوشت چرخی مخلوط وخوب تفت ميدهيم تا رنگ آن تغيير كند وبعد سير را به مواد گوشتی اضافه كرده وزرد چوبه وپودر دارچين ميزنيم وخوب تفت داده وبعد ادويه و پودر فلفل وگالي بلانكا زده وآخر كار دانه كاج اضافه كرده واز روی حرارت برداشته تا سرد شود. كدو ها را در كمی روغن سرخ می كنيم ، خيلی نبايد سرخ شوند كه تغيير رنگ بدهند. در ظرفی آب ريخته وروی حرارت گذاشته تا به جوش بيايد ، كدوها را در آب جوش ريخته تا روغن اضافی آن ها گرفته شود ، فقط در حد يك جوش خوردن، آبكش كرده وميزاريم تا سرد شوند. كدوها را با مواد گوشتی پر كرده ودر ظرف ماست و نعنا خشک می گذاریم. @ashpazzkhooneh
animation.gif
749.6K
#خوراک_بادمجان طرز تهیه: 1ـ بادمجان 2ـ سیب زمینی خرد شده 3ـ فلفل دلمه ای رنگی 4ـ فلفل سبز تند 5ـ گوجه نصف شده 6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه 7ـ پیاز نگینی خرد شده 8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی بادمجان و سیب زمینی را جدا جدا سرخ کنید، بعد پیاز را سرخ کنید و گوجه و ادویه ها را اضافه کنید . فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بریزید و کمی تفت بدهید و بادمجان را اضافه کنید. سیب زمینی را برای تزئین کنار بگذارید، اجازه بدهید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفتد، @ashpazzkhooneh
animation.gif
1.09M
#_لوبیا_پلو_شیرازی مواد لازم : ▫️پیاز ۱ عدد ▫️سیر ۲ حبه ▫️برنج ۴ پیمانه ▫️لوبیا سبز ۳ پیمانه ▫️گوجه فرنگی ۲ عدد ▫️روغن مایع به اندازه کافی ▫️گوشت ۴۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز وگوجه فرنگی ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وروی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم و روی شعله کم میگزاریم سپس پیاز وسیررا در تابه ریخته و تفت می دهیم ،بعد گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند بعد گوجه های خرد شده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود. آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم . برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است و در کف قابلمه نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم و کمی از برنج را می ریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا، همین طور ادامه می دهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود. بعد در قابلمه را میگذاریم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد . در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید. @ashpazzkhooneh