animation.gif
749.6K
#خوراک_بادمجان
طرز تهیه:
1ـ بادمجان
2ـ سیب زمینی خرد شده
3ـ فلفل دلمه ای رنگی
4ـ فلفل سبز تند
5ـ گوجه نصف شده
6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
7ـ پیاز نگینی خرد شده
8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
بادمجان و سیب زمینی را جدا جدا سرخ کنید، بعد پیاز را سرخ کنید و گوجه و ادویه ها را اضافه کنید .
فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بریزید و کمی تفت بدهید و بادمجان را اضافه کنید.
سیب زمینی را برای تزئین کنار بگذارید، اجازه بدهید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفتد،
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.09M
#_لوبیا_پلو_شیرازی
مواد لازم :
▫️پیاز ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️برنج ۴ پیمانه
▫️لوبیا سبز ۳ پیمانه
▫️گوجه فرنگی ۲ عدد
▫️روغن مایع به اندازه کافی
▫️گوشت ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز وگوجه فرنگی ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وروی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم و روی شعله کم میگزاریم سپس پیاز وسیررا در تابه ریخته و تفت می دهیم ،بعد گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند بعد گوجه های خرد شده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود.
آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم .
برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است و در کف قابلمه نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم و کمی از برنج را می ریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا، همین طور ادامه می دهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود.
بعد در قابلمه را میگذاریم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد . در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1M
#نان_صبحانه_پلنگی
مواد لازم :
خمیر مایه: ۱قاشق غذاخوری
آرد: ۱قاشق غذاخوری
شکر: ۱قاشق غذاخوری
شیر: ولرم۱/۲پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: ۸قاشق
پودر کاکائو: ۲قاشق
کره آب شده: ۱/۴پیمانه
وانیل: کمی
نمک:کمی
آرد: حدود۳۵۰گرم
طرز تهیه:
اول آرد و شکر و مایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید و بگذارید ۱۰دقیقه بمونه تا عمل بیاد.
بعد تخم مرغ و وانیل و کره و شکر رو با نمک با هم بزنید و به مایع خمیر اضافه کنید.
کم کم آرد رو داخل مواد بریزید. مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید.
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفرون و هر سه خمیر رو در سه ظرف جدا گانه روش سلفون بکشید و بگذارید ۱ ساعت استراحت کنه.
حالا از خمیر سفید ۶ تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم ۶ تا چونه و از خمیر زعفرونی هم ۶ تا چونه درست کنید.
بعد از خمیر شکلاتی بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرونی رو بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار بدید و خمیر شکلاتی رو دورش رول کنید.
بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفرون رو وسطش بزارید و خمیر سفید را دورش رول کنید.
این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید.
کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید و خمیرها رو ردیف اول ۳ تا ، ردیف دوم ۲ تا و ردیف سوم ۱ عدد خمیر رو بزارید تو قالب.
روش رو زرده و زعفرون بمالید و کمی کنجد و سیاه دونه بپاشید .
بگذارید در فر با حرارت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا روی نون طلایی و پخته بشه . حتما کاسه آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نون حفظ بشه.
@ashpazzkhooneh
#سالاد_آمریکایی
مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته
4 عدد هویج آبپز
4 عدد سیب زمینی آبپز
10 عدد خیارشور 2 حبه سیر اگه دوست داشتید بریزید نصف لیوان ماست
نصف لیوان مایونز
نمک و فلفل
ذرت مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
هویج و سیب زمینی بگذارید بپزد
بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود.
خیارشور هویج و سیب زمینی را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم
2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم
به مدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم میشود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
615.2K
#بستنی_سرخ_شده
موادلازم:
بستنی وانیلی: 2 پيمانه
کورن فلکس: 1 پيمانه
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل: 1/3 پيمانه
شیر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
عسل: مقداری
طرز تهیه:
کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، بستنی ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند ( برای هر بستنی 20 ثانیه زمان کافیست ) ، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل ، خامه ، سس شکلاتی و … سرو کنید
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.37M
#شيرينی_رسپيری
مواد لازم:
▫️كره گياهی ٢٢٥ گرم به دمای محيط رسيده
▫️پودر قند ٥٠ گرم
▫️قهوه نستله فوری ١ قاشق سوپ خ
▫️آب جوش ١ قاشق سوپ خ
▫️ارد سفيد الك شده ٢٠٠ گرم
▫️نشاسته ذرت ٥٠ گرم
▫️پودر قند به ميزان لازم براي تزيين
▫️خلال پسته يا پودر پسته برای تزيين
▫️مارمالاد يا بريليو برای تزيين
روش تهيه:
كره و پودر قند الك شده را با همزن برقی زده تا سبك و كرم رنگ شود وسپس قهوه فوري را با يك قاشق اب جوش حل كرده وبه مواد اضافه كنيد وبا همزن بهم بزنيد.
در اخر كار ارد الك شده ونشاسته را اضافه كرده وبا ليسك بهم بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند ودر قيف ماسوره دار ريخته وداخل سيني فرم دهيد.
سيني را در فر با حرارت ١٦٠ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
تقريبا ١٥ تا ٢٠ دقيقه زمان پخت لازم داره.
بعد از پخت وخنك شدن روی بيسكويت ها پودر قند الك كرده وبا سس بريلو يا مارمالاد روی آنها را تزيين كرده وپودر پسته می ريزيم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
127.6K
مواد لازم برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
شیرنصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
آرد سفیدبه میزان لازم
طرز تهیه گوشفیل :
ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
@ashpazzkhooneh
#کوکی_گردویی
مواد لازم خمیر کوکی:
کره ....1 لیوان
شکر ... نصف لیوان
شکر قهوهای ... نصف لیوان
تخممرغ ...1 عدد
وانیل ...1 قاشق مرباخوری
آرد .. 2 لیوان
بیکینگپودر .... نصف قاشق مرباخوری
نمک ... یکچهارم قاشق مرباخوری
مغز گردو .... نصف لیوان(خرد شده)
مواد لازم کرم روی کوکی:
شکر قهوهای ... 1 لیوان
شیر ...... نصف لیوان
کره ..... 1 قاشق غذاخوری
پودر شکر .... یک و نیم لیوان
مغز گردو ...... به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره ، شکر و شکرقهوهای را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیلهی همزن برقی به خوبی میزنیم تا قوام کِرِم مانند پیدا کند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره همهی مواد را به خوبی با هم میزنیم.
آرد ، بیکینگپودر، نمک و مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم.
از خمیر تکههایی جدا کرده و کف دست شکل میدهیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، با فاصله کنار هم میچینیم.
سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم. برای تهیهی کِرِم روی بیسکویت ها، شیر و شکر قهوهای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا با هم بجوشد و شکر در شیر حل شود سپس ظرف را از روی شعلهی اجاق برمیداریم و پودر شکر و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی حاصل شود. روی کوکیها را با کرم میپوشانیم و با مغز گردو تزیین میکنیم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
90K
طرز تهیه حلقه های پیاز چیز برگر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
پیاز
پنیر چدار
آرد
تخم مرغ
پودر سوخاری
نمک، فلفل و پودر پیاز
طرز تهیه:
ابتدا به گوشت نمک و فلفل و پودر پیاز اضافه کنید و آن را ورز بدهید پیاز را حلقه حلقه برش بزنید حلقه ها خیلی نازک نباشند و حلقه ها را از هم جدا کنید.
از مواد گوشتی وسط حلقه های پیاز بریزید و روی آن ورقه پنیر چدار بگذارید و دوباره مقداری گوشت روی پنیر بگذارید. به صورتی که گوشت از حلقه ی پیاز بیرون نزند.
پیاز را در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید و با سس قرمز میل کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
750.8K
#خیار_شور_فوری
مواد لازم:
خیار ریز و تازه:2 کیلو
سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری:250 گرم
سیر:یک بوته بزرگ،
فلفل تند 5 یا 6 عدد،
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری،
نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیارها
نمک یک پیمانه
آب14 پیمانه
سرکه یک پیمانه.
طرز تهیه:
ابتدا خیار و سبزیها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیارها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابهلای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف میشود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.16M
#قرابیه_پاستانه_گردویی
مواد لازم:
125 گرم کره یا مارگارین(در دمای اتاق)
1استکان روغن مایع
2قاشق مربا خوری سرکه(از هر سرکه ای چه سیب یا انگور میشود)
7قاشق غذاخوری پودر شکر
1عدد سفیده تخم مرغ
1پاکت وانیل (یا مقداری وانیل شکری)
نزدیک به 4 لیوان آرد
برای روی قرابیه ها:
مغز گردو
80 گرم شکلات
طرز تهیه:
کره پودر شکر سفیده تخم مرغ سرکه و روغن مایع را در یک ظرف بریزید و تا مخلوط شدن کامل آنها با هم ورز بدید تا منسجم و یکدست شوند.
سپس وانیل و آرد الک شده را با احتیاط و کنترل به اندازه ای اضافه کنید که خمیری نرم (به نرمی لاله گوش)بدست بیاورید .
خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید و خمیر را با کاتر گل قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید قرابیه های خمیری را بچینید ودرفر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه تا اندازه ای که روی آنها کمی سرخ شود آنها را بپزید(15 تا20دقیقه) روی هر کدام از قرابیه های پخته شده و سرد شده نصف قاشق مرباخوری شکلات که به روش بن ماری آب شده در وسط آنها بگذارید و مغز گردو را نیز روی شکلات گذاشته و به قرابیه ها تا اندازه ای که شکلات ها سفت شوند استراحت دهید. بگینک پودر استفاده نمی شود.
@ashpazzkhooneh