animation.gif
441.5K
ترشی هلو و زردآلو
مواد لازم:
هلو: ٣٠٠ گرم
زردآلو: ٣٠٠ گرم
نعناع : نصف پیمانه
گل کلم: ۴٠٠ گرم
سیر:٣ حبه
سرکه: به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو :
هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده مینماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق میافزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد میریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم. روی مواد را از سرکه پر میکنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک میگذاریم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
795.1K
#_پيراشكی_روسی
مواد لازم:
آرد ٣٤٠ گرم
شير گرم ١٨٠ ميلي ليتر
مايه خمير خشك ٢ ق چ
نمك ١ ق چ
شكر ١ ق چ
روغ مايع ٣ق غ
مواد ميانی:
سينهء مرغ پخته و ريز شده ١/٥ پيمانه
گشنيز خرد شده ١/٢ پيمانه
ماست يونانی ٤-٣ قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده ١/٤ پيمانه
نمك، فلفل قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه:
همهء مواد ميانی پيراشكی را با هم مخلوط كرده و داخل يخچال قرار دهيد. برای تهيه خمير ، مواد خشك را با هم مخلوط كرده ميان آن را گود كرده شير گرم و روغن را افزوده مخلوط كنيد سپس به مدت ١٠ دقيقه به آرامی ورز داده تا خمير نرم و يكدستی حاصل شود. در كاسه چرب شده قرار داده رويش را بپوشانيد و در محل مناسبی قرار داده تا حجم آن دو برابر شود.
اكنون خمير را به ١٢ الی ١٤ قسمت مساوی تقسيم كرده و هر كدام را به شكل دايره هايی به قطر ١٠ سانتی متر باز كنيد.
از مواد ميانی به اندازه ١ ق س روی خمير باز شده قرار داده روی سطح خمير كمی پهن كنيد طوری كه با لبهء خمير يك سانت فاصله داشته باشد.
اكنون دورِ خمير را به سمت بالا متمايل كرده و به سمت داخل چين دهيد طوری كه چين ها به مركز نرسد و مواد ميانی نمايان باشد. در روغن داغ و با حرارت ملايم ابتدا روی پيراشكی (طرفِ چين دار)را سرخ كرده سپس برگردانيد تا روی ديگر آن نيز طلايی شود.سپس روی حوله كاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
91.1K
طرز تهیه مربا توت سیاه
مواد لازم:
توت سیاه یک کاسه
شکر یک کاسه
آب یک و نیم کاسه
طرز تهیه:
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
نکته برای تهیه مربا توت سیاه :
توت نباید زیاد پخته شود.
@ashpazzkhooneh
#حلیم_عدس
♦️مواد لازم:
گوشت سردست: 500 گرم
عدس: 100 گرم
برنج: سه قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده: یک پیمانه
کشک، روغن، نمک، فلفل، گردو، نعنا خشک: به میزان لازم
پیاز: دو عدد
♦️طرز تهیه:
* در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می ریزیم و می گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می کنیم.
* بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می گذاریم تا مواد خوب بپزد.
* سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می کنیم.
* دو لیوان آب یا آب گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی هم می زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.
* ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف سرو می کشیم.
* روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو می کنیم
🍲🍲 @ashpazzkhooneh🍲🍲
#دسر_هویج_و_گردو
🔻🔻
۴ هویج متوسط رنده شده
۱ لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
۱۵ گرم کره
۱۷۵ گرم بیسکویت پتی بور ساده
۷۵ گرم گردو
پودر نارگیل
🍧طرز تهیه دسر هویج و گردو
هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
animation.gif
131.9K
خورش غوره بادمجان
مواد لازم :
غوره بدون هسته 1 پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده 5 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران) 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
طرز تهیه خورش غوره بادمجان :
ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد.
و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
179.4K
طرز تهیه قارچ کاراملی
مواد لازم :
قارچ500 گرم
سس سویایک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک یا سرکه خرما یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل کمی
عسل یا دوشاب یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر2 حبه
پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو دقیقه بماند داخل آن کافی است.
حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.
پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.
این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد.
@ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای طالبی
مواد لازم:
طالبی
آب
شکر
@ashpazzkhooneh
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی خرمای شکلاتی
مواد لازم در کلیپ
@ashpazzkhooneh
animation.gif
529.1K
🍉 اسموتی یخی هندوانه ای 🍉
✏️مواد لازم برای۸ نفر
🔸هندوانه خردشده ۲ پیمانه
🔸توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
🔸شکلات چیپسی ۳ قاشق سوپ خوری
🔸خامه فرم گرفته ۱/۲ پیمانه
🔸کیوی خرد شده ۱ پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹توتفرنگی و تکههای هندوانه را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و پورهای شکل شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید. ظرف مخلوطکن را بشویید و سپس تکههای کیوی را داخل آن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کیوی نرم و پورهای شکل شود.
🔹حدود 3/2 قالبهای بستنی یخی را با مخلوط توتفرنگی و هندوانه پُر کنید. چند عدد شکلات چیپسی هم داخل هر قالب بریزید. قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
🔹وقتی قالب ها را از فریزر خارج کردید، مقداری خامه فرم گرفته روی آنها بریزید و دوباره قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید، سپس بقیه حجم قالبها را با پوره کیوی پُر کنید.
🔹قالبها را بار دیگر به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند، سپس چوب بستنیها را داخل آنها فرو کنید. حالا قالبها را حداقل به مدت 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنیها آماده شوند.
🔹وقتی بستنیها آماده شدند، قالبها را از فریزر خارج کنید، آنها را حدود 30 ثانیه داخل آب گرم قرار دهید تا بستنیها براحتی از قالبها خارج شوند، سپس سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه بادام
توضیح داخل کلیپ
@ashpazzkhooneh