eitaa logo
آشپزخونه
213.1هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 🌸🌸اگر میخواید روی وسیله شیشه ای گرد و خاک نشینه ، 1ق.غ نرم کننده لباس رو با 1 لیتر آب ولرم‌ ترکیب کنیو و با استفاده از پارچه وسیله شیشه ای رو تمیز کنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سوپ_شیر 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
آشپزخونه
#سوپ_شیر 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
ویژه افطار مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :  جو پرک ۱/۵ لیوان سیب زمینى درشت رنده شده ۱ عدد هویج نگینى ریز ۳ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ رنده شده سبزى سوپ ۱۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم مرغ ریش ریش شده کمى شیر ۱ لیتر خامه  ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آرد ۱ ق.غ نمک به مقدار لازم ماکارانى فرمى کمى طرز تهیه جو و پیاز و هویج و مرغ و سیب زمینى و نمک و میزاریم بپزه وقتى خوب پخت مرغ و ریش ریش میکنیم و به همراه سبزى و ماکارانى فرمى (  به سوپ اضافه میکنیم و در آخر شیر و که با خامه مخلوط کردیم و به سوپ اضافه میکنیم و در آخر ۱ قاشق آرد و با کره تفت میدیم فقط در حدی که کره آب شود و ۱ لیوان شیر به کره و آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه وقتى به غلظت فرنى رسید به سوپ اضافه کنید و نوش جان. میتونید مقدار خامه رو ۲۰۰ گرم بریزید و از ساقه هاى ریز کرفس هم در سوپ به مقدار کم  میتونید استفاده کنید. 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
هدایت شده از آشپزخونه
٣٠٠گرم مرغ چرخ شده بهمراه نمك و فلفل و تخم گشنيز مخلوط و ازش گردالى هاى كوچك درست ميكنيم همراه ١ عدد پياز رنده شده تفت ميديم بعد ٤ قاشق سويا سس رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه بپزه و سس به خورد كوفته قلقلى ها بره ، بعد تو تابه اى كره و پيازچه خورد شده بهمراه فلفل دلمه رنگى ميريزيم و تفت ميديم بعد از دم كشيدن برنجمون مخلوط تره رو با برنج قاطى ميكنيم و تو ظرفمون ميكشيم و كوفته قلقلى ها رو روش ميزاريم 🍚🍚 @ashpazzkhooneh🍚🍚
هدایت شده از آشپزخونه
#پینکیک 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪😋😋
آشپزخونه
#پینکیک 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪😋😋
. مواد لازم : آرد:یک ونیم پیمانه شکر :یک قاشق غذاخوری (اگه دوست دارید شیرین باشه بهتره که دو قاشق غذاخوری بریزید) بکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری نمک: یک دوم قاشق چای خوری شیر: یک و نیم پیمانه تخم مرغ: یک عدد کره آب شده و به دمای محیط رسیده یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا آرد و بکینگ پودرو شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و کره و در آخر شیر را به مخلوط اضافه کنید دقت کنید که مخلوط کردن شیر در پنکیک خیلی مهمه، نباید شیر را یکباره داخلش بریزید، وقتی با هم زن مواد رو ترکیب میکنید آروم آروم شیر را اضافه کنید تا غلظت مواد به اندازه غلظت ماست یا یه مقدار شل تر برسه نباید خیلی رقیق بشه این نکته کلیدی در پخت پنکیک هستش بعد از مخلوط کردن موادرا در یک تابه نچسب ( حتما باید نچسب باشه) بریزید. حتما با یک مقدار کره تابه رو چرب کنید و مواد رو به اندازه یک ملاقه داخلش بریزد( موقع ریختن پنکیک باید دستتون رو در قسمت وسط تابه نگه دارید و مواد رو از وسط پخش کنید) بعد از ریختن یه مقدار تابه رو تکون بدید تا مواد پخش بشه ( اگه میخواید پنکیک پف کنه حتما درب تابه رو بزارید) حالا زیر شعله رو کم کنید ووقتی روی مواد حباب تشکیل شد وقت برگردوندن پنکیک هستش، به آرومی برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه و به همین ترتیب ادامه بدید تا کل مواد تموم بشه و موقع سرو میتونید با عسل یا سس شکلات سرو کنید. نکته: اگر خواستید پنکیک شکلاتی درست کنید با همین دستور درست کنید فقط باید در ابتدای کار آرد و بیکن رو مخلوط کنید و بعد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد گلوله نشه و در آخر با سس شکلات یا شکلات آب شده میل کنید 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪
هدایت شده از آشپزخونه
🌸🌸برای اینکه پنیر بعد از برش خشک نشود،دستمال‌تمیزی‌ که‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سرکه‌ خیس‌کرده‌ و به‌ دور قالب‌ پنیر بپیچید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
آشپزخونه
#سیب_زمینی_پفکی_مارپیچی 🍟🍟 @ashpazzkhooneh🍟🍟
مواد لازم: سیب زمینی 2 عدد متوسط تخم مرغ 1 عدد نشاسته سیب‌زمینی یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار کافی پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری شیر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: برای پختن سیب‌زمینی‌ها دو راه دارید. روش اول سریع‌تر است اما نیاز به مایکروفر دارد. برای این کار سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید. آنها را در کاسه شیشه‌ای بریزید. آنقدر آنها را در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. در صورتی که مایکروفر ندارید می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. صبر کنید کمی خنک شوند سپس پوست بکنید و خرد کنید. حال با استفاده از گوشتکوب یا پوره ساز سیب‌زمینی‌ها را کاملاً له کنید و به صورت پوره در آورید. تخم‌مرغ‌ را در کاسه کوچکی بشکنید و هم بزنید. حال تخم‌مرغ همزده، شیر، پنیر پارمزان، نشاسته ذرت، نمک و فلفل را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه به صورت خمیر نسبتا یکدستی درآید. مایه سیب‌زمینی تهیه شده را داخل قیفی با ماسوره ساده بریزید. یا اگر قیف در دسترس ندارید از یک کیسه پلاستیکی ضخیم استفاده کنید. مواد را در گوشه‌ی کیسه جمع کنید و سپس نوک کیسه پلاستیکی را با قیچی برش بزنید.کف تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید روی شعله گاز داغ شود. حال مواد را با قیف به صورت مارپیچی داخل تابه بریزید. صبر کنید تا یک طرف مارپیچ‌ها طلایی رنگ شود. سپس آنها را برگردانید و مجدداً صبر کنید تا طرف دیگر هم به همان شکل درآید. سپس سیب‌زمینی‌های مارپیچی را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و روی آن جعفری خرد شده یا سبزیجات دیگری که دوست دارید بریزید. نکته: می‌توانید این سیب‌زمینی‌ها را به عنوان عصرانه همراه با سس کچاپ و خردل سرو کنید یا اگر به غذاهای تند علاقه‌مندید می‌توانید از سس مکزیکی استفاده کنید. 🍟🍟 @ashpazzkhooneh🍟🍟
هدایت شده از آشپزخونه
#حلیم_عدس @ashpazzkhooneh😍😍😍😍
آشپزخونه
#حلیم_عدس @ashpazzkhooneh😍😍😍😍
♦️مواد لازم: گوشت سردست: 500 گرم عدس: 100 گرم برنج: سه قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده: یک پیمانه کشک، روغن، نمک، فلفل، گردو، نعنا خشک: به میزان لازم پیاز: دو عدد ♦️طرز تهیه: * در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می ریزیم و می گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می کنیم. * بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می گذاریم تا مواد خوب بپزد. * سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می کنیم. * دو لیوان آب یا آب گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی هم می زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود. * ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف سرو می کشیم. * روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو می کنیم 🍲🍲 @ashpazzkhooneh🍲🍲
هدایت شده از آشپزخونه
آشپزخونه
#نکات_پخت_آش_رشته @ashpazzkhooneh😋😋😋😋
😋😋😋 🚩اگر شما هم می‌خواهید آشی لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید، بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید: 🔸حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شود، باید خیس‌خورده باشد. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید. برای پخت آش نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند. 🔹بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شود. 🔸برای این‌که نفخ آش اذیت‌تان نکند، می‌توانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات می‌شود) بعد از این‌که حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود. 🔹هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید. 🔸کشک را در آخرین مراحل پخت داخل آش بریزید و مقداری از آن را هم برای تزئین روی آش نگهدارید. 🔹اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. 🔸اگر آش‌تان رقیق شده، می‌توانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید. 🔹یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
🚫شانه کشیدن موی سر در حمام ممنوع! 👧👧👧👧 ✍زمانی که موها خیس هستند در شکننده‌ ترین و آسیب ‌پذیر ترین حالت خود هستند بنابراین باید تا جای ممکن از شانه زدن آنها درحمام خودداری کنید @ashpazzkhooneh👧👧👧👧
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه لکه های مداد رنگی روی دیوار را به وسیله یک مسواک کهنه و کمی خمیر دندان پاک کنید. شما همچنین می توانید مقداری جوش شیرین را درون آب حل کنید و با پنبه روی خطوط مداد رنگی بمالید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#باسلوق @ashpazzkhooneh❤️❤️
آشپزخونه
#باسلوق @ashpazzkhooneh❤️❤️
باسلوق مناسب افطار عالیه👌 پودر نارگیل : به مقدار لازم، مغز گردو يا پسته به مقدار لازم، پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری، نشاسته : ۲ لیوان، شکر : ۲ لیوان، وانیل : یک قاشق چای خوری، آب : ۳ لیوان، گلاب : نصف لیوان طرز تهیه: یه ظرفی رو برمیداریم و نشاسته و یک لیوان آب رو میریزیم توش. ترکیب نشاسته و آب رو ۱۵ دقیقه میزاریم بمونه. پانزده دقیقه که گذشت با همزن دستی خوب هم میزنیمش و مخلوط میکنیم و به ترتیب شکر رو با ۲ لیوان آب بهش اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن آب و شکر، ترکیبمون رو با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد به داخل دیگ یا تابه انتقال میدیم و میزاریمش رو حرارت ملایم گاز و بازم هم میزنیم. دقت کنین که از این مرحله به بعد خیلی سرعت عمل باید داشته باشین تا نشاسته ها گوله گوله نشه و ته نگیره. همینطور که موادمون رو روی شعله گاز هم میزنیم، پودر ژلاتین رو با یک نصف لیوان آب به شکل بن باری ذوب میکنیم.ژلاتینمون که آماده شد اضافه میکنیمش به بقیه مواد.گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. حالا وقتی همه ی مواد رو اضافه کردیم، مرتب روی گاز هم میزنیمش. خیلی با سرعت و تند و وقتی کل مواد به غلظت مناسب رسيد شعله گاز رو خاموش و دیگ رو از روی گاز بر میداریم. حالا ظرف مسطحی رو ورمیداریم و پودر نارگیل رو داخلش میریزیم و یه قاشق غذاخوری مواد باسلوق رو ورمیداریم و میریزیم داخل پودر نارگیل. بعد با یه قاشق تمییز دیگه مواد ریخته شده رو میغلتونیم داخل پودر نارگیل. اینقد میغلطونیم که یکم سفت بشه. سفت که شد یدونه مغز گردو يا مغز پسته رو میزاریم روش. شیرینی باسلوق آمادس، امیدوارم که نوش جان کنین و لذت ببرین. @ashpazzkhooneh😍😍😍
هدایت شده از آشپزخونه
#فسنجوووووون @ashpazzkhooneh😋😋😋
هدایت شده از آشپزخونه
#ته_چین_گوشت @ashpazzkhooneh🍵🍵🍵
آشپزخونه
#ته_چین_گوشت @ashpazzkhooneh🍵🍵🍵
طرز تهیه🍘 ابتدا حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یکعدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و پاپریکا ورز میدید تا چسبندگی پیدا کنه،میتونید مخلوط چرخکرده گوسفندی و گوساله استفاده کنید که بهتره،بعد سه پیمانه برنج و نیم پز میکنید،حدود دو سومش و بهش زعفرون و چهار ق.غ ماست و یکعدد تخم مرغ و یک ق.چ سرخالی نمک و دو ق.غ روغن مخلوط کنید ،کف قالب و چرب کنید، یعنی یک لایه روغن باشه،بعد چرخکرده رو کف قالب پخش کنید و صاف کنید،بعد برنج زعفرونی و اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید،بعد برنج ساده رو اضافه کنید و کاملا فشرده کنید،روی ظرف و فویل بکشید،با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید،با دمای دویست ،طبقه پایین فر،یعنی طبقه اول،به مدت چهل دقیقه،درجه فرها متفاوته مواظب باشید نسوزه،با صدو هشتاد امتحان کنید @ashpazzkhooneh🍵🍵
هدایت شده از آشپزخونه
#مربا_گل_محمدی @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
آشپزخونه
#مربا_گل_محمدی @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
مواد لازم گلبرگ گل محمدی صورتی 1 لیوان   شکر 3 لیوان   آب جوش 2 لیوان آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. طرز تهیه ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و  یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ). شکر را با 1 لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ). پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
هدایت شده از آشپزخونه
#دسر_موز_و_بیسکوییت @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#دسر_موز_و_بیسکوییت @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️شیر:1لیوان ▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر ▫️شکر:2قاشق غذاخوری ▫️گلاب :1قاشق غذاخوری ▫️بیسکوییت پتی بور کاکائویی ▫️گردو:3تا4عدد ▫️موز:1عدد ▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری ▫️شکلات چیپسی:به مقدار لازم ▫️خامه صبحانه:2قاشق غذاخوری طرز تهیه🍹 ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم, گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه. بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار2تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید مواد رو بیشتر کنید. @ashpazzkhooneh🎂🎂🎂🎂
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_شکلاتی @ashpazzkhooneh❤️❤️
آشپزخونه
#حلوا_شکلاتی @ashpazzkhooneh❤️❤️
. شکلاتی : آرد 250 گرم، آرد نخودچی 135 گرم، کره 70گرم،روغن جامد 75گرم،شکلات 180 گرم، دارچین و هل از هر کدام نصف قاشق چایخوری، پودر قند 150 گرم، بادام خورد شده یا خلال 1پیمانه، شکلات و خلال بادام و پسته برای تزیین . آرد را تف دهید تا از خامی درآید و آرد نخود تف دهید با همون آرد و کره و روغن جامد را اضافه کنید و خوب در آنها تف دهید تا بوی اردنخود هم درآید از حرارت برداریدبعد پودر شکر را اضافه کنید و هل و دارچین خوب مخلوط کنید و شکلات را که بن ماری کرده اید اضافه کنید و بادام را مواد داخل سینی و یا قالب لبه دار بریزید و بزارید یخچال ببنده و در آخر روشو شکلات بدین و با خلال آجیل تزیین کنید و برش دهید شکلات را ریز ریز اضافه کنید تا حلوا زیادی شل نشه میتونید بجای بادام از هر مغز دیگه ای استفاده کنید، بهتره از شکلات درجه یک و آرد نخود خوش عطر استفاده کنید. @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
هدایت شده از آشپزخونه
#آش_گندم @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#آش_گندم @ashpazzkhooneh
آشپزخونه: 😍🌹👇 پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری  سیر داغ 3 قاشق غذاخوری  نخود اش 250 گرم لوبیا چیتی 250 گرم  گندم پوست کنده 400 گرم  سبزی آش 1 کیلوگرم نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری  کشک به مقدار لازم  نمک و فلفل به مقدار لازم 🌹طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید. درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را با کمی بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن حبوبات میتوانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید ( میتوانید سبزی های اش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید ) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به اش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ). پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش  کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس اش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید. نکته ها 💐: در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون اش مقداری کشک اضافه کنید. این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید. برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس اب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کندو کمی تیره تر شود سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج است ، اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر میتوانید استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر @ashpazzkhooneh
موادلازم: بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت کره ۳ قاشق مواد میانی: آرد ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکلات شیری ۲ پاکت شکلات تلخ ۱ لیوان طرز تهیه: این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید. @ashpazzkhooneh😋😋😋