eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
شاتوت 1 كیلوگرم آب 1 لیوان شكر 2 لیوان شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید. آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود. بعد از اینكه شربت سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشك بریزید و در یخچال نگهداری كنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کیک_مرغ @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_مرغ @ashpazzkhooneh
🍥 ✏️مواد لازم 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸خیارشور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان 🔸پیازچه خرد شده ۱ لیوان 🔸جعفری خرد شده ۱ لیوان 🔸گردو خرد شده ۱ لیوان 🔸ماست خامه ای ۱/۲ لیوان 🔸سس مایونز ۱ لیوان 🔸تخم مرغ پخته ۲ عدد 🔸نان تست ۱۲ عدد 🔸سینه‌ مرغ ۲ عدد ♨️طرز تهیه 🔹سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. 🔹حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. 🔹پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود 🔹پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. 🔸سایر نکات 🔸مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای می باشد. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#بیسکوییت_لیدی_فینگر @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#بیسکوییت_لیدی_فینگر @ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم: 🔸تخم مرغ ۴ عدد 🔸شکر ۱۳۵ گرم 🔸آرد ۱۱۰ گرم 🔸بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸پودر قند برای تزیین به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: 🔹فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. دو ظرف مناسبِ فر در ابعاد 30 در 45 را با کاغذ‌ شیرینی‌پزی می‌پوشانیم. 🔹برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، دهانه قیف مخصوص (قیف معمولاً از جنس متقالِ چرب بوده و خمیر را داخل آن می‌ریزند. سر آن فلزی است و می‌تواند جمع یا باز شود. 🔹با فشار دادن کیسه پر شده، خمیر به ابعادی که مورد نیاز می‌باشد از سر قیف بیرون می‌آید.) را از قبل به قطر 1.5 سانتیمتر تنظیم می‌کنیم. 🔹زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را درون یک کاسه ریخته و آن را با درجه‌تند همزن می‌زنیم تا سفید و نرم شود. 🔹به آرامی 2 قاشق شکر را می‌ریزیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا اینکه سفت و براق شود. 🔹در کاسه بزرگی زرده را با باقیمانده شکر می‌زنیم. آن‌قدر می‌زنیم که غلیظ شود و کمی رنگ خود را از دست بدهد 🔹آرد و بیکینگ پودر را روی یک کاغذ روغنی الک می‌کنیم. نصف سفیده تخم‌مرغ را داخل مخلوط زرده تخم‌مرغ می‌ریزیم. 🔹آرد و سپس باقیمانده سفیده تخم مرغ را نیز به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. 🔹حال مخلوط حاصل‌شده را داخل‌قیف ریخته و با فشار‌دادن قیف به اندازه مورد نظرمان ماده خام بیسکوییت‌ها را روی سینی فر، شکل می‌دهیم. سینی‌ها را داخل فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا برای 10 دقیقه بپزد.بعد از پخت اجازه دهید ببسکویت ها سرد شوند و از کاغذ روغنی جدا کنید و با پودر قند تزئین کنید. 🔶سایر نکات 🔸این بیسکویت سبک و شیرین جنسی اسفنجی دارد و در برخی دسرها مخصوصاً تیرامیسو کاربرد دارد. 🔸مواد لازم در این دستور پخت برای آماده‌ نمودن حدود 40 بیسکوییت لیدی‌فینگر مناسب می‌باشد. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
گوشت مرغ چرخ کرده یا نصف سینه مرغ 300 گرم پیاز متوسط 1 عدد ادویه کاری 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری زعفران و نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم ابتدا پیاز را رنده می کنیم و آب آن را می گیریم و با ادویه ها مخلوط می کنیم .سپس با گوشت مرغ چرخ کرده که در اینجا نصف سینه مرغ استفاده شده مخلوط می کنیم ( میتوان از ران مرغ هم استفاده کرد ) و خوب ورز می دهیم حدود 2 دقیقه تا چسبندگی پیدا کند در یک ماهی تابه نچسب روغن ریخته و بعد از اینکه داغ شد مخلوط گوشت مرغ را در آن ریخته و کاملا صاف می کنیم (حدود نیم سانت ضخامت گوشتمان باشد) سپس با حرارت ملایم درب ماهی تابه را گذاشته و میگذاریم تا یک طرف آن کاملا سرخ شود .بعد با چاقو به حالت کباب برش میدهیم و برمیگردانیم و طرف دیگر کبابها را سرخ می کنیم بعد گوجه هم در همین ماهی تابه سرخ می کنیم و در کنار کبابها استفاده می کنیم @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: زرده تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: 1 قاشق مربا خوری گردوی خرد شده : 150 گرم شکرآسیاب شده : 1 پیمانه آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خرد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
🍃🌸🍃  موادلازم برای تهیه دسر زعفرانی شیر : سه لیوانشکر : یک لیوانپودر ژلاتین : ۴ قاشق غذاخوریخامه صبحانه : ۲۰۰ گرمگلاب : سه قاشق غذاخوریزعفران : به مقدار دلخواهآب سرد : نصف لیوان طرز تهیه دسر زعفرانی ساده و خوشمزه : برای تهیه دسر زعفرانی ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود. (توجه داشته باشید که نیازی به جوشیدن شیر نیست و همین که شکر حل شود کافی است). سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید. مقدار زعفران نیز بستگی به رنگ دسر شما دارد. در این مرحله گلاب را نیز اضافه نمایید، سپس قابلمه حاوی شیر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. در ظرفی جداگانه ژلاتین و آب سرد را مخلوط نمایید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش (بن ماری) حل شود و کاملا شفاف گردد سپس آن را به مایه شیر که حالا خنک شده است اضافه نمایید. حال خامه را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه اصلی دسر ما آماده است، آن را در ظروف مناسب و یا قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. زمان مورد نیاز برای آماده شده دسر به درجه یخچال شما بستگی دارد، اما حدودا بین دو تا چهار ساعت زمان نیاز دارد تا کاملا سفت شود. 🍃🌸🍃 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh