eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱امروزتون پر از موفقیت 🌷لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌱دلتون از محبت لبریز 🌷تنتون از سلامتی سرشار 🌱زندگیتون از برکت جاری 🌷وخدا پشت پناهتون باشه بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐املت گیلانی پنیر برشته در حقیقت یک صبحانه خوشمزه با پنیر سرخ شده است به همراه تخم مرغ. املت پنیر برشته را با انواع پنیر از لبنه و فتا تا وابیج درست می‌کنند.💐 ❇️مواد لازم 💠پنیر فتا... ۱۰۰ گرم 💠تخم مرغ ... ۲ عدد 💠سیر ... ۱ حبه رنده شده 💠شوید خشک ... ۱ ق غ 💠زردچوبه ... ½ ق چ 💠کره ... ۳۰ گرم 💠نمک و فلفل ...به مقدار لازم ❇️طرز تهیه طرز تهیه این املت خوشمزه و حرفه‌ای ایرانی هم بسیار ساده است. در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پنیر فتا را خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم و ذوب شود. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید بوی سیر که بلند شد تخم مرغ‌های هم زده شده را اضافه کنید. حسابی ترکیب را هم بزنید تا پنیر و تخم مرغ کاملا با هم مخلوط شوند. شوید خشک، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز حدود ۷ دقیقه ترکیب را هم بزنید تا خوب جا بیفتد. نوشه جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧🍰🥧🍰🥧 آرد ۳پیمانه تخم مرغ ۴عدد ماست ۱پیمانه روغن مایع ۱پیمانه شکر ۲پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری 🍪طرز تهیه:🍴🍴🍴 شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن خوب زده تا کرمی رنگ و کشدار بشه،سپس روغن و ماست را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم ،آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم ،قالب را فقط چرب می کنیم(خوب باید چرب شود ) و بعد کنجد فراوان می پاشیم تا کاملا با کنجد پوشانده شوددر غیر این صورت خوب کیک از قالب بر نمی گردد و سپس مواد کیک را می ریزیم ،در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۵۰ دقیقه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری 🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل میکنیم نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌‌ تخم مرغ ۲ عدد ارد برنج ۱ لیوان ارد گندم ۱/۲ لیوان شکر ۱/۵ لیوان گلاب ۱ لیوان سر خالی اب ۳/۴لیوان زعفران اب شده ۳ قاشق غلیظ روغن مایع به مقدار لازم‌ 🍣تخم مرغها رو با چنگال بزنید تا از لخته گی دربیاد بعد از یک صافی رد کنید تا لخته هاش گرفته بشه بعد گلاب و زعفران اضافه کنید کنار بزارید ارد هارو الک کنید تو تابه بریزید روغن مایع تا جایی که ارد روان شود بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تو این فاصله اب و شکر را روی حرارت بزارید تا شکر حل شود بعد از اینکه ارد تفت خورد مایه تخم مرغی را اضافه کنید تند تند هم بزنید بعد مایع شربت را در سه مرحله اضافه کنید و حلوا را هم زده تا زمانی که یکدست بشه حدودا ۱۰ دقیقه و نشانه اینه که از ظرف جدا میشه نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫐🍌 برای ۶ لیوان احتیاج داریم به🧋🧋🧋🧋 ۴ عدد موز کوچیک یخ زده ۲ لیوان فرانسوی شیر (ترجیحا پر چرب) ۴ بستنی لیوانی وانیلی یا ۸ اسکوپ بستنی وانیلی ۱ قاشق غذا خوری عسل ( یا دو قاشق غذا خوری شکر ) ۱ لیوان فرانسوی پر شاتوت یخ زده 🧉تمام مواد رو با میکسر مخلوط کنید و لذت ببرید من که عاشق رنگشم😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥄مواد لازم👇 پودر ژله با طعم آلوئه ورا1 ق غ شکر 3 ق غ آرد شیرینی پزی 2 ق غ نشاسته گل یا گندم 3 ق غ پر آب یا شیر یک سوم پیمانه روغن مایع 2 ق مرباخوری طرز تهیه خمیر ژلارد:🥣🍴 اول نشاسته را در شیر حل میکنیم.اگه ناخالصی داشت صافش میکنیم. بعد، بقیه مواد (آرد،شکر،روغن،پودر ژله، وانیل) رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا هیچ گلوله ای باقی نمونه، روی گاز میگذاریم با شعله ملایم و دائم هم میزنیم تا سفت بشه و حالت خمیری پیدا کنه، دو‌ دقیقه دیگه هم روی حرارت زیر و‌ روش میکنیم. بعد میگذاریم کنار تا سرد بشه. بعد از سرد شدن کاملش آماده کاره. دستها رو چرب کنید، کمی ورز بدید تا یکدست بشه. بعد به اندازه ی دلخواه از خمیر جدا میکنیم و با رنگ خوراکی رنگ میکنیم . نحوه ی نگه داری خمیر ، با پلاستیک داخل ظرف دردار در یخچال بگذارید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
اش جو با سیرابی 🫕🫕 نخود و لوبیا چیتی و لوبیا سفید از هر کدام نصف پیمانه عدس ۱ پیمانه جو ۲ پیمانه سبرابی اندازه اش دلخواه کامل یا نصفی 😜😜😜 پخته شده کشک مقداری سبزی اش حدودا نیم کیلو پیاز داغ سیر داغ و نعنا داغ مقداری جو را از شب قبل خیس کنید بعد بپزید نخود و لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید بعد بپزید عدس را شب قبل خیس کنید بعد بپزید بعد سیرابی را با قیچی خرد کرده از قبل بپزید حالا تو ظرف بزرگی جو پخته شده و حبوبات با هم ترکیب کنید اگر اب قلم دارید هم اضافه کنید سیرابی را اضافه کنید بعد از ۱۰ دقیقه که مواد جوش خوردن سبزی اش خرد شده را اضافه کنید سبزی که پخت مقداری کشک حدودا ۱ لیوان اضافه کنید کمی پیاز داغ و سیر داع و نعنا داغ که اماده کردید و فلفل و زردچوبه زدید اصافه کنید مقداری برای تزیین بزارید و حالا احازه بدید اش جا بیافتد نمک نزنید چون کشک داره اگر لازم بود اضافه کنید. 🫕🫕🫕 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪 ⁉️ بیسکوییت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ: یک عدد گردوی خردشده: ۲۰ گرم شکر: یک‌دوم پیمانه پورکاکائو: دو قاشق طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی 💯کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود. تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود. بیسکوییت‌ها را خرد کنید: به‌صورتی‌که پودر شود. ☢مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید. برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از دو ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍎 مواد مورد نیاز✉️ ۴/۳ فنجان ماست وانیلی ۱ فنجان تکه های یخ ۱ عدد سیب، بدون دانه و قطعه قطعه شده ۱ قاشق غذاخوری شربت افرا ۴/۱ قاشق چایخوری دارچین 🥄تمام مواد را در یک مخلوط کن با قدرت بالا مخلوط کرده و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، پوره کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
می تونید برای بچه‌ها این پاستا رو بدون بادام زمینی و منداب درست کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه پاستای خامه‌ای با نخود فرنگی: ۱- از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید. ۲- از نخودفرنگی یخ زده استفاده کنید. ۳- از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید. ۴- بادام زمینی رو در ماهیتابه‌ای تمیز روی حرارت متوسط برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه برشته کنید. به جای بادام زمینی می تونید از دانه کاج هم استفاده کنید. ۵- منداب رو چندین بار بشویید تا کاملا تمیز بشه و بعد خشک کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پاستا ۳۵۰ گرم ✏️ نخود فرنگی ۲۸۰ گرم ✏️ خامه ۳/۴ پیمانه ✏️ آب مرغ ۱/۳ پیمانه ✏️ پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه ✏️ بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری ✏️ منداب ۱۴۰ گرم ✏️ فلفل سیاه به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- در قابلمه‌ای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو، طبق دستور روی بسته بندی اون، در حدی که زیر دندون بیاد بپزید. در ۱ دقیقه پایان پخت، نخودفرنگی یخ زده رو اضافه کنید. اون‌ها رو آبکش کنید و به قابلمه برگردونید. ۲- در این میان، در ماهیتابه‌ای بزرگ، خامه و آب مرغ رو با هم ترکیب کنید و بذارید برای حدود ۷ دقیقه تا کمی غلیظ بشن، قل بزنه. پنیر پارمزان رنده شده رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا پنیر آب بشه. ۳- سس رو به همراه بادام زمینی برشته شده و منداب به پاستا و نخود فرنگی اضافه کنید. به پاستا کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و فورا سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
با این دستور ساندویچ مرغ رو به یه شاهکار تبدیل کنید! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ساندویچ مرغ آسیایی: ۱- از کلم قرمز خرد شده استفاده کنید. ۲- هویج‌ها رو پوست بگیرید و رنده کنید. ۳- نان باگت رو به صورت طولی از وسط برش بزنید. ۴- از مرغ پخته و خرد شده استفاده کنید. ۵- فلفل‌ها رو نازک حلقه‌حلقه کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ کلم قرمز ۲ پیمانه ✏️ هویج ۲ عدد ✏️ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ✏️ سس سویا ۱ قاشق چای خوری ✏️ نان باگت ۱ عدد ✏️ سس مایونز ۱/۴ پیمانه ✏️ مرغ ۲ پیمانه ✏️ گشنیز ۱ پیمانه ✏️ برگ نعناع ۱ پیمانه ✏️ فلفل هالوپینو ۲ عدد 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه‌ای متوسط، کلم، هویج، آبلیمو و سس سویا رو با هم ترکیب کنید. ۲- سس مایونز رو در برش‌های نان بمالید. تکه‌های مرغ، ترکیب کلم، برگ‌های گشنیز، نعناع و برش های فلفل هالوپینو رو روی برش زیری نان بچینید و برش دوم رو روی اون بذارید. ساندویچ رو ۴ قسمت کنید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕