#ترشی_بادمجان🍃🍆
بادمجان۳ کیلوگرم
سیر۳ بوته
سرکه۲ لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک
به مقدار لازم
بادمجانها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از ۳ روز ترشی آماده میشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بستنی_رژیمی_طالبی
🍈🍨
موادلازم👇
بدون ثلعب ، بدون تخم مرغ و حتی بدون دستگاه بستنی ساز
مواد لازم:
طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم
شیر خنک یک لیوان
عسل ۱ ق غ
ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و عسل میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم)
بچشید اگر شیرینیش کم بود عسل بیشتری بریزید....
بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید.
نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره...
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#به_شکری
#میوه_شکری
🔸مواد لازم:
به ۶۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
جوهر لیمو( آب لیمو)۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۳ ق چ
🔸طرز تهیه:
ابتدا پوست به ها رو گرفته برش بزنید(نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش بزنید)
پوست به ها را با ۱ استکان آب بزارید ۲ دقیقه بجوشد با حرارت کم تا آبش نصف بشه.
🔸این آب پوستها را با ۲ پیمانه آب روی به ها ریخته و روی حرارت قرار میدیم وقتی به جوش آمد ۲۰ دقیقه باید بجوشه بعد زیرش را خاموش و در قابلمه را گذاشته تا برای نیم ساعت بمونه و از حرارت بیفته بعد شکر و جوهر لیمو را اضافه کرده و بزارید با حرارت کم ۵ دقیقه بجوشد.
🔸بعد زیرش را خاموش کرده درش را گذاشته و ۵ ساعت استراحت بدید دوباره (این مراحل پنج دقیقه جوشاندن و ۵ ساعت استراحت را ۴ بار باید انجام بدید طبق همین روشی که گفته شد.)
🔸در آخرین مرحله یعنی مرحله ۴ باید وانیل را اضافه کرده و جوشیدن با در بسته باشه زیرش را خاموش کرده از صافی رد کرده بعد برشهای به را در یک سبد یا آبکش چیده با فاصله و روی هم نچینید بزارید ۵ ساعت بمونه تا از حالت خیسی در بیاد بعد در شکر بغلتانید و دوباره در سبد بچینید با فاصله و ۴ تا ۵ روز بزارید بمونه
🔸بعد در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
🌟حتما حتما توصیه میکنم درست کنید طعمش واقعا عالی و بینظیره روی به حالت خشکی ولی وقتی گاز بزنید حالت پاستیلی داره هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم🌟
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوا_سوهان_مغزدار_چهار_آرد
موادلازم:
آرد گندم یک لیوان ویک سوم لیوان
آرد جوانه گندم دوسوم لیوان
آرد برنج یک لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
روغن جامد یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره حیوانی ۱۰۰ گ
خامه صبحانه ۴ق غ
شربت 👇
شکر سه لیوان و نیم تا چهار لیوان (بسته به شیرین بودن دلخواه حلواتون)
زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ
هل ساییده یک ق چ
یا یک سوم لیوان عرق هل
آب سه لیوان و نیم
چوب دارچین یک تکه
مغز گردو و بادام و پسته وفندق چرخ شده دوسوم لیوان
طرزتهیه👇
ابتدا برای شربت آب و شکر و زعفران و هل و دارچین و رو روی حرارت بزارین شکر حل بشه بعد که جوش آمد خاموش کنیدبزارین کنار ،بریم برای درست کردن حلوا
برای این حلوا حتما باید آرد جوانه گندم باشه ..
ابتدا آرد گندم رو با حرارت کم تفت بدین
کمی تغییر رنگ پیدا کرد آرد جوانه گندم و آرد برنج و آرد نخودچی رو با هم ترکیب کنید و داخلش بدین و بزارید مجدد روی حرارت متوسط نه کم باشه نه زیاد حدود پنج دقیقه تفت بدین بیشتر نشه مرتب هم همزنید بعد این تایم ،روغن جامد و روغن مایع رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه سپس مغزیجات رو داخلش میدیم و کمی با مواد خوب تفت میدیم .
کره و خامه رو تو ظرف دیگه ای جداگانه بزارید روی حرارت ملایم تا خامه یکدست بشه و کمی گرم بشه بعد زیر آرد رو خاموش میکنیم خامه و کره رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد دو سه دقیقه دیگر تفت بدین
سپس آرد رو از روی حرارت بردارین شیره رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و مرتب هم بزنید و ب اصطلاح گهواره کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح آمـده🕊🍎
غمهاى جهان
دور بـريـز🕊🍎
در نغمه ی هر
پـرنـده اى 🕊🍎
شور بـريـز
لبخـنـد بـزن🕊🍎
ســلام كـن
با دل خـوش 🕊🍎
خورشيد مـن از
پنجره ات نور بـريـز🕊🍎
ســلام صبح قشنگتون بخیر🕊🍎
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_تست_فرانسوی
یک صبحانه کامل ویک عصرانه خوشمزه😋😋
تخم مرغ یک عدد
شیر یک چهارم پیمانه
نان تست چهار تکه
عسل دو قاشق غذا خوری
کره یک قاشق غذا خوری
پگینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری من به جای وانیل دارچین زدم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع یک قاشق غذا خوری
دریک کاسه تمام مواد جز روغن مایع وکره همه رو میریزیم وبا همزن دستی می زنیم تا مخلوط ویک دست شه
روغن وکره رو در یک ماهی تابه میریزیم ورو حرارت میزاریم تا گرم شه نان تست رو در مخلوط تخم مرغ میگذاریم تا کامل آغشته شوند نان های آغشته شده رو در روغن سرخ میکنیم تا دو طرفش طلای شه ودر آخر عسل روی آن میمالیم وبا میوه سرو میکنیم
نووووش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کنتاکی
کنتاکی,مرغ سوخاری
▪ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،
▪ یک لیوان آرد سفید،
▪ نصف لیوان شیرخشک نیدو،
▪ ۲عدد تخم مرغ زده شده،
▪ آرد سوخاری به مقدار لازم،
▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.
نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری كي اف سي استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما مي دهد.
کی اف سی. یکی از رستوراتهای بین المللی مثل مگ دونالد میباشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#يك_ساندويچ_سريع_و_خوشمزه 😍👍
مواد لازم برای دو نفر:
۱)پیاز ۱ عدد
۲)فلفل دلمه ای ۱ عدد
۳)سیر رنده شده ۲ حبه
۴)گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
۵)پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
۶)زردچوبه نصف قاشق چایخوری
۷)آویشن نصفقاشق چایخوری
۸)نمک و فلفل
طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه بعد سیر و گوشت چرخکرده رو اضافه و خوب سرخ کنید.حالا زردچوبه و فلفل دلمه ای رو اضافه و تفت بدید تا فلفل کمی نرم بشه.نمک،فافل و آویشن رو اضافه و مخلوط کنید،پنیر رو روی همه مواد بریزید و در تابه رو بذارید تا پنیر ذوب بشه.
از اين مواد داخل نون همبرگری يا ساندويچی بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛
پ.ن : می تونید به مواد قارچ هم اضافه کنید و می تونید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون هم استفاده کنید.🌮
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_پیاز
مواد لازم :🍃
پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) ۲ عدد متوسط
چوب دارچین ۲ عدد
میخک (درسته) ۶ عدد
دانه فلفل قرمز (له شده) کمی
سرکه سیب ۱ فنجان – ۲۴۰ میلی لیتر
آب لیمو (تازه) نصف فنجان – ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان – ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا ۱۰ بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود. سرکه، آب لیمو، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید.
2- شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘تندوري چيكن🌺
جوجه اي با طعمي متفاوت🥰
ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه🙏
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_گوجه 🍅
مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بال_مرغ_زعفرانی_چیلی 😍
🥘مواد لازم
بال مرغ 1 کیلو
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده نصف فنجان
آب نارنج یک سوم لیوان
سس سالسا یک قاشق غذاخوری
کره آب شده 50 گرم
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بال مرغ رو چند برش کوچیک میزنیم تا مزه مواد به داخل بافت بال بره و آب دار بشه بعد با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕