#شیرینی_زنجبیلی_بدون_فر
🍪🍪🍪🍪🍪🍪
🍥مواد لازم :
🥠آردسه پيمانه
🥠روغن جامد1/4 پيمانه
🥠كره1/4 پيمانه
🥠زنجبيل سه قاشق سوپخوري
🥠پودر قند2/3 پیمانه
🧁طرز تهيه :
روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم.
كره را هم به تدريج ميافزاييم. در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم مقداري از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكلهاي دلخواه قالب ميزنيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبحها بیشک میتوانند زیباتر باشند
اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد
جای دوری نمیرود
یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را
چند برابر پس خواهیم گرفت
شاید خیلی زیباتر...
#صبحتون_بخیر☀️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_مکزیکی
مواد لازم:
1 عدد پیاز خردشده
1 عدد فلفلدلمهای قرمز
1 عدد فلفلدلمهای سبز
2 عدد گوجهفرنگی
2 عدد تخممرغ
1 ق س ریحان خرد شده
2 ق س روغنزیتون
1 ق س آبلیمو
به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفلدلمهایها را بعد از شستوشو به صورت نواری خرد کنید. گوجهفرنگیها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجهها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفلها بهصورت نواری خرد کنید.
2. بعد از حدود 5-4 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفلها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکههای گوجهفرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
3. بعدازآنکه تکههای فلفل و گوجه نرم شدند، تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخممرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود.
4. در یک تابه کوچک روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجهفرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آبلیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا میتوانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کتلت_ماهی🌯
🗯مواد لازم برای چهار نفر
⚪️ماهی چرخ کرده 1 کیلوگرم
🟠سیب زمینی پخته و رنده شده 2 عدد متوسط
🟡سیب زمینی خام و رنده شده 3 عدد
⚪️پیاز رنده شده 1عدد
🟠سیر رنده شده 1 قا شق سوپخوری
🟡آبلیمو یک چهارم پیمانه
⚪️پیاز ساتوری شده یک چهارم پیمانه
🟠تخم مرغ 2 عدد
⚪️نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
🟡ادویه 1 قا شق چایخوری
🍔طرز تهیه:🍔
ماهـی چرخ شده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و به ترتیب پیاز رنده شده، سیر،سیب زمینی پخته و خام رنده شده، آبلیمو ،پیـازچه ساتوری شده،تخم مرغ ها و نمک و فلفل را بیفزایید .
این مخلوط را خوب ورز دهید تا تمام مواد به صورت کامل با هم مخلوط شوند. روغن را داخل تابه ریخته روی حرارت قراردهید تا گرم شود.
از مخلوط آماده به اندازه یک نارنگی کوچـک برداشته به کمک دست آن را به صورت بیضی فرم دهید و در روغـن سرخ کنید.
🥪کتلت های سرخ شده را در دیس مناسب قرار دهید و اطراف آن را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین نمایید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_شيره 😋
➕بريم سراغ دلايل بريدن سوپ شير و اينكه چيكار كنيم دون دون يا اصطلاحا نبره
🍃فكر كنم مشكل خيليا با خوندن اين پست حل بشه 👌🍲
🧑🍳شير سرد رو به سوپ اضافه نكنيد اول گرم كنيد و بعد به قابلمه سوپ اضافه كنيد
🧑🍳ابليمو نريزيد باعث بريدن سوپ ميشه آبليمو رو يا مرحله آخر كه زير قابلمه رو خاموش كرديد با يكم آب قاطى كنيد و بريزيد يا سر ميز، ريختن هر چيز اسيدى تو شير باعث بريدن سوپ ميشه
🧑🍳خامه رو آخرين مرحله اضافه كنيد و نزاريد بجوشه با سوپ، قبل از اضافه كردن خامه كمى با شير رقيق كنيد و بعد بريزيد
🧑🍳و آخرين راهكار اينكه مرغ و سبزيجات رو جدا بپزيد و جو رو سوا و بعد از ريش ريش كردن به قابلمه اضافه كنيد و بيست دقيقه آخر شير اضافه كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شنیسل_ماهی🦪
🎈مواد لازم برای چهار نفر✅✅
🟠ماهی 1 عدد
🟡تخم مرغ 2 عدد
⚪️آرد گندم 1 پیمانه
🟠آرد سوخاری 1 پیمانه
🟡پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
⚪️ادویه 1 قاشق مربا خوری
🟠نمک و فلفل به میزان لازم
🟡روغن 1 پیمانه
⚪️کنسرو نخود 1 پیمانه
🟠قارچ 150گرم
🟡چیپس 200گرم
➖طرز تهیه➖
🍃🗯ماهی را پاک کرده به قطعات منظم تقسیم نمایید، استخوانهای آن را خارج کنید . تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته همراه با نمک و ادویه و فلفل خوب بهم بزنید.
در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندکی نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و خوب مخلوط کنید .
ابتدا ماهی را داخل تخم مرغ ها قرار دهید و بعد داخل آرد گندم فرو ببرید تا یک لایه آرد روی تخم مرغ را بگیرد .
مجددا پشت و روی ماهی را تخم مرغ زده و این بار داخل آرد سوخاری بغلطانید و در یک تابه روغن ریخته روی حرارت قرار دهید و ماهی را در روغن سرخ کنید .
شنیسل ها را در ظرفی مناسی چیده و اطراف آن را با چیپس تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_سیر_و_عدس
🧄عدس قرمز: 225 گرم
🧄پیاز: 2 عدد
🧄سیر بزرگ: 2 حبه
🧄هویج: 1 عدد
🧄روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
🧄آب مرغ: 1/5 لیتر
🧄سرکه: 2 قاشق سوپ خوری
🧄فلفل و نمک: به مقدار لازم
🧄برگ کرفس: برای تزئین
🍃برای تهیه سوپ سیر عدس، ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1/5 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آش_غوره🍇🍲
🍥برنج: یک لیوان
🍥لپه: نصف لیوان
🍥سبزی آش: نیم کیلوگرم
🍥گوشت چرخ کرده: 200 گرم
🍥پیاز: یک عدد
🍥آبغوره: نصف لیوان
🍥نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم
➕جهت تهیه آش غوره، ابتدای کار پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید. در مرحله بعدی برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید. زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیافزایید نا گفته نماند پختن کامل مواد حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم نیاز دارد. پس از این تایم آش شما به خوبی جا افتاده شده است و می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ پیاز داغ آن را تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_ميموسا
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين👇🏻
🔸زرده تخم مرغ
🔸هويج رنده شده
🔸سفيده تخم مرغ
🔸كنسرو ماهى
🔸سيب زمينى پخته
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_نخود_فرنگی_با_برنج🍀
➖مواد لازم ➖
⚪️برنج:1 پیمانه
⚪️سینه مرغ ریش شده :1/2 پیمانه
⚪️خود فرنگی:نصف پیمانه
⚪️پیاز:1عدد
⚪️کره :1 قاشق
⚪️نمک :کمی
🍵تهیه سوپ نخود فرنگی
🧅برای تهیه سوپ نخود فرنگی، ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز بپزید سپس استخوان مرغ را از گوش جدا کرده و آن را ریز ریز کنید. پس از پختن مرغ نخودفرنگی و برنج را همراه با آب مرغ داخل قابلمه بریزید تا نخود و برنج به قدری بپزند که له شوند. بعد از پختن برنج و نخود کره و نمک را اضافه کنید و سپس سوپ را داخل غذا ساز ریخته و کاملا صاف و یکدست کنید و در نهایت آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نکاتی برای یک بورانی خوش طعم
➕هر ماستی را برای هر بورانیای نباید استفاده كرد زیرا طعم ماست در حاصل كار تاثیر بسیاری خواهد داشت. بهطور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامهای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.🍲
➕اگر میخواهید بورانی لبو تهیه كنید لبوها را به مربعهای ریز تقسیم كنید و آنها را رنده نكنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد كرد.🍲
👈كافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شكر اضافه كنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی كافی است.
➕اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز كنید اما كدو حلوایی را باید كاملا بپزید و با كمی كره تفت دهید سپس بهصورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.
➕هنگامی كه میخواهید بورانی بادمجان تهیه كنید بادمجانها را حتما كباب كنید و از سرخكردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان كبابشده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.🍬
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕