eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
برای یک بورانی خوش طعم ➕هر ماستی را برای هر بورانی‌ای نباید استفاده كرد زیرا طعم ماست در حاصل كار تاثیر بسیاری خواهد داشت. به‌طور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامه‌ای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.🍲 ➕اگر می‌خواهید بورانی لبو تهیه كنید لبوها را به مربع‌های ریز تقسیم كنید و آنها را رنده نكنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد كرد.🍲 👈كافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شكر اضافه كنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی كافی است. ➕اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز كنید اما كدو حلوایی را باید كاملا بپزید و با كمی كره تفت دهید سپس به‌صورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید. ➕هنگامی كه می‌خواهید بورانی بادمجان تهیه كنید بادمجان‌ها را حتما كباب كنید و از سرخ‌كردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان كباب‌شده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬 🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬 🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬 🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬 🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬 🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬 🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬 🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.🍬 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙 🔶لوبیا سبز قیطونی نگینی بخار پز دو پیمانه 🔷سیب زمینی پخته و نگینی یک پیمانه 🔶ذرت کنسرو یک دوم پیمانه 🔷خیارشور نگینی یک دوم پیمانه 🔶هویج خام یک عدد متوسط رنده درشت 🔷شوید تازه خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری 🔶گردوی درشت خرد شده در صورت تمایل یک چهارم پیمانه 🎈 مواد لازم برای سس : 🔺ماست 🔺مایونز 🔺سس فلفل ، خردل ، کچاپ 🔺نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا 🔺اب لیمو تازه 🍋لوبیا سبز را بخار پز کرده کمی دندون گیر باشد زیاد نپزد سه دقیقه آخر هویج رنده شده و ذرت کنسرو را اضافه میکنیم سیب زمینی را هم پخته سپس اجازه میدیم مواد خنک بشود . سیب زمینی را نگینی میکنیم خیار شور نگینی ، گردو ، شوید اب لیمو و نمک و فلفل و سس ها را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل ظرف سرو میریزیم سه چهار ساعت بعد سرو میکنیم .😋🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷طراوت و پاڪی ﺻﺒﺢ 🌸ﺩﺭهوای ﺯﻣﯿﻦ پراڪنده ﺍﺳﺖ 🌷خدایا عزیزانــم را 🌸ﺳﺮﺷـار ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺍﻭﺕ ڪن 🌷و قلبشان را با نـور خـود 🌸روشـن و روزشـان را 🌷سرشـار از شـادی ونشاط گردان 🌸سـلام صبحتون بـخیر و شـادی 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: تخم مرغ 6عدد شیر 1فنجان آرد 1/2فنجام نمک 1/2ق چ فلفل سیاه 1/4ق چ ژامبون پخته و خورد شده 1فنجان پنیر چدار یا هر پنیری به دلخواه 1فنجان خورد شده کره یا روغن به میزان دلخواه طرز تهیه: ابتدا روغن یا کرهرادر تابه گرم می کنیم.سپس تخم مرغ هارا همرا باشیر با همزن دستی میزنیم.سپس آرد،نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم ودر تابه می ریزیم.10تا 15دقیقه میپزیم تا زمانیکه تخم مرغ ها ببندد.سپس ژامبون ها (می توان از قبل کمی تفت دهیم) وپنیر را رویش می پاشیم تا زمانیکه پنیر آب شود و سپس املت رامیپیچیم(به شکل رولت در می آوریم) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗 🥙۱۸۰ گرم کنگرفرنگی خرد شده 🥙نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥙یک قاشق چایخوری پونه خشک 🥙دو قاشق چای‌خوری دانه زیره 🥙۸ ران مرغ 🥙یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 🥙۱۵۰ گرم زیتون مخلوط 🥘طرز تهیه🥘 فر را تا ۲۰۰-۲۲۰ درجه، گرم کنید. به اندازه نصف قاشق غذا خوری روغن را از کرفس کباب شده با روغن زیتون، پونه کوهی و زیره سبز مخلوط کنید. مرغ را روی یک ظرف بزرگ گذاشته و آن را با روغن و ادویه مخلوط کنید. در فر به مدت ۴۵ دقیق مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود سپس کنگر فرنگی و زیتون را به آن اضافه کنید. همه را باهم بخوبی مخلوطی کنید. سپس ۵ دقیقه دوباره آن را داخل فر گذاشته تا گرم شود. از فر درآورید و سرو کنید.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تخته ای 🥣🍫 روش اول، تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود. 🥣🍫روش دوم، استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سینه مرغ چرخکرده ۰٬۵ کیلو سیر تخم مرغ یک عدد ادویه های دلخواه ۲ ق غ خ پودر سوخاری همه ی مواد را با هم مخلوط کرده وبه سيخ چوبى بزنيد و در نهايت در روغن سرخ كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
. بریم برای دستور👈اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. . بچه ها رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم ▪️گوشت گردن يا سردست ٤٠٠ گرم ▪️عدس ١٥٠ گرم ▪️بادمجون ٥ عدد ▪️کشک ١ ليوان ▪️پیاز ٢ عدد متوسط ▪️گردو، سیر سرخ کرده ، نعناع داغ، كشك زعفروني به ميزان لازم(براي تزئين) ▪️فلفل، زردچوبه، نمك به ميزان لازم طرز تهیه: گوشت رو با پیاز خرد شده کمی سرخ کنید، زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه اضافه كنين و دو تا سه ليوان آب ولرم بريزين و روي حرارت كم اجازه بدين گوشت كاملا پخته بشه( حدودا ٣ ساعت)وقتي كه گوشت پخته شد از قابلمه بيرون بيارين و اجازه بدين خنك بشه و ريش ريش كنين، توي اين مرحله عدس رو به آب گوشت اضافه كنين تا بپزه و در همين حين بادمجونا رو سرخ کنید و بعد از پختن عدس بهش اضافه كنين و نمك و فلفل بزنيدبا گوشت كوب مواد رو بكوبيد ، گوشت رو اضافه كنين و در آخر کشک بريزين ، و به دلخواه تزيين كنين 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
شکر، شیر، پودرکاکائو و مارشملو را مخلوط کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم گذاشته تا مارشملوها آب شوند.سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗 🧂یک قاشق چای خوری نمک 🌶یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی 🧅یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز 🧄۲ قاشق چای خوری پودر سیر 🌮۴ سینه مرغ بدون بدون پوست 🧈یک چهارم فنجان کره 🍥🥐نصف فنجان کرم سنگین 🧇مراحل تهیه ادویه جات بالا (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) و سینه مرغ را با هم ترکیب کنید. در ماهی تابه بزرگ سوپ نیمی از کره را حرارت دهید و جوجه را روی حرارت متوسط به مدت حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، یک بار از هر طرف تاب دهید. (مقداری که هر طرف خوب سرخ شود) خامه غلیظ را به داخل قابلمه ای بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه بهم بزنید، تا زمانی که غلیظ شود، باقی‌ مانده‌ی کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد مرغ را درچهار بشقاب قرار دهید و با سس بپوشانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕