#پای_برنج_و_قارچ🌮🌮
🥯مواد لازم برای 4 -6 نفر
🍞روغن 1 قاشق سوپخوری
🍞آب مرغ 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
🍞برنج نیم دانه 1 پیمانه
🍞تخممرغ 3 عدد
🍞نمک و فلفل به میزان لازم
🍞قارچ خردکرده 250 گرم
🍞کدو حلوایی مکعبی خردکرده 250 گرم
🍞پیاز خردکرده 1 عدد
🍞پنیر چدار یا گودای رنده کرده 1 پیمانه
🍞شیر 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
🥣روش تهیه:🥣
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمایید. آنگاه 1/5 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم کنید تا کاملاً نرم شود.
حالا صبر کنید تا برنج خنک شود. اینک 2 عدد از تخممرغها را همراه با نمک و فلفل به آن بیفزایید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید.
اکنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، کدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن کشیده شود. اینک مخلوط فراهم کرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.
سپس تخممرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.🧇🧇🧇🧇
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسکالوپ_مرغ🥪🧆
🍗سینه مرغ: 1 عدد✅
🥗قارچ: 3 عدد✅
🥫سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری✅
🧀پنیر موزارلا: 2/1 لیوان✅
🍅گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد✅
🥄آب: 2 قاشق غذاخوری✅
🍀جعفری: 5 ساقه✅
🥣آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری✅
🌶پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه🧂
🥙طرز تهیه🥙
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا میکنیم.
هر قسمت را به صورت برشهای طولی به 2 قسمت برش میدهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آنها را پهن میکنیم (تکههای گوشت نباید سوراخ شوند)، مقداری از ادویهها را با روغن مخلوط کرده و سینههای مرغ را داخل آن میگذاریم.
گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدهیم.
سس گوجه فرنگی، پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفریها را خرد و اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم و آب را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
سینههای مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک میگذاریم، کنارههای را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبهها را میکوبیم تا به یکدیگر بسته شوند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_سینه_مرغ_و_قارچ🥪
🥯سینه مرغ: 1عدد بزرگ
🥯آرد سوخاری: 100 گرم
🥯تخم مرغ: 3 عدد
🥯ترخان: 1قاشق مربا خوری
🥯قارچ: 300 گرم
🥯سس مایونز: نصف پیمانه
🥯خامه: 50 گرم
🥯سبزیجات پخته: به دلخواه
🥯کره: 50گرم
🥯پیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
🌮مراحل تهیه
ابتدا سینه مرغ را به صورت تکه های 2 سانتی متری برش بدهید و همراه با قارچ در کره تفت بدهید. سفیده و زرده ی تخم مرغ را جدا کنید. در ظرفی جداگانه سفیده را با همزن خوب بزنید به حدی که اگر ظرف را وارونه کنید از ظرف جدا نشود.
بعد تکه های مرغ و قارچ را با سایر مواد مخلوط کنید. در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد آماده شده را در قالب بریزید. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد قالب را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨✨✨✨✨
امروز بجای چراهای گذشته....
به این فکر کنیم که
چطور بهتر فکر کنیم
بیشتر از خودمان مراقبت کنیم
چطور نسبت به دیگران مهربان باشیم
و چگونه با خردمندی
با خود و دیگران و دنیا رفتار کنیم....
سلام صبحتون_به_شادی🌸
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_قارچ🍄
مواد لازم:
✔️5 قطعه قارچ
✔️3 تخم مرغ
✔️2 فلفل سبز
✔️2 قطعه فلفل قرمز
✔️کاسه کوچک چدار رنده شده
✔️نمک ، فلفل قرمز
آماده سازی:
بیایید قارچ ها را خرد کرده و در 1 قاشق روغن زیتون تفت دهید ، سپس فلفل ها را اضافه کنید. در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با نمک و پاپریکا اضافه کنید. خوب هم بزنید کره را به یک تابه نچسب اضافه کنیم. وقتی کره ذوب شد ، تخم مرغ را اضافه کنید ، وقتی تخم مرغ کم پخت ، یک طرف مواد خود را با قارچ قرار دهید ، پنیر رنده شده را بگذارید و نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن بپوشانید. وقتی پنیرها ذوب شدند ، آن را از اجاق برداریم و یک صبحانه عالی نوش جان کنید😊
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شام_ساده_و_سریع_ماهی_با دورچین هویج😋
➖مواد لازم برای ۴ نفر➖
روغنن زیتون ۴ قاشق غذاخوری و مقداری برای تابه
هویج باریک حلقه شده ۴۵۰ گرم
عسل یا نکتار دلخواه ۲ قاشق غذاخوری
خردل دیجون ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ عدد
فیله سالمون یاماهی دلخواه ۴ عدد ۱۷۰ گرمی با ضخامت حدود ۳٫۵ سانتی متر
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ پینچ
نعنا تازه و درشت خرد شده یک سوم لیوان
پرک بادام یک چهارم لیوان در صورت تمایل
🥦طرز تهیه
🍋زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
🍋زمان پخت : ۱۰ دقیقه
۱ . تابه نچسب را کمی چرب کرده هویج را به همراهه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کاسه ای مخلوط نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در یک سمت تابه برویلر یا روی گاز تفت دهید تا نرم شود.
۲ . در همین حین ۲ قاشق روغن زیتون را با نکتار دلخواه مخلوط کنید، خردل و ۱ قاشق غذاخوری ب لیمو را به آن اضافه کنید. با قلم مو از این سس روی فیله ماهی از قسمت بدون پوست بکشید و از سمت پوست دریک طرف دیگر تابه برویلر کنار هویج ها بگذارید و رویشان نمک و فلفل بپاشید ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا برشته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_خوشمزه🍜
🍾روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
🧅پیاز: 1 عدد متوسط خرد شده
🧄سیر: 2 بوته له شده
🥦گل کلم: 1 عدد کوچک ریز شده
🥃آب مرغ: 5 فنجان
🥗قارچ دکمه ای سفید: 150 گرم درشت خرد شده
🌱گشنیز تازه: 1 فنجان خرد شده
🌿پونه کوهی برای تزیین: مقداری
🍵تهیه سوپ
برا تهیه سوپ، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگی بریزید و در حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.سپس گل کلم،سیر و پیاز را داخل آن بریزید حرارت را به قدری ملایم کنید که پیاز و گل کلم به مدت 5 الی 10 دقیقه پخته شده و حالت نرمی به خود بگیرند. پس از آن قارچ ها ،آب مرغ و سه چهارم گشنیز را به آن بیافزایید و 15 دقیقه فرصت دهید تا روی شعله کم بجوشد تا نرم تر شود پس از اینکه نرم شد از روی حرارت جدا کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
🍲سوپ را داخل غذاساز ریخته و میکس کنید تا یکدست و صاف شود بعد از این اقدام آن را مجدد به داخل قابلمه برگردانید و بگذارید بجوشد و در نهایت فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. برای سرو این سوپ خوشمزه می توانید آن را داخل یک کاسه بریزید و باقی گشنیز ها را به عنوان تزیین روی آن بریزید حتی از پونه کوهی هم برای تزیین می توانید استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجان_پلو
🔸بادمجان پلو یکی از غذاهای سنتی روستای یرک از الموت قزوین بوده وبسیارخوشمزه می باشد.
مواد لازم🔻🍆
▪️بادمجان:3عدد
▪️پیاز :2عددمتوسط
▪️برنج:سه پیمانه
▪️گوجه فرنگی:3عدد
▪️رب گوجه:1ق غ
▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم)
▪️سیر :2حبه
▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم
▪️گوشت چرخ شده300 گرم
طرز تهیه:🍛
بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_بامیه
مواد لازم:
▫️بامیه ۳۰۰ گرم
▫️گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️نمک ،فلفل سیاه و قرمز،چوب دارچین به مقدار لازم
▫️غوره دو قاشق غذاخوری
▫️رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
▫️روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:🥘
پیاز رو ریز خرد کرده و با روغن میذاریم تا کمی تفت بخوره بعد به آن گوشت را اضافه کرده و رب و ادویه جات رو اضافه میکنیم ،البته نمک رو فعلا اضافه نمیکنیم و دراواخر پخت گوشت اضافه میکنیم.وقتی گوشت تفت خورد و رنگش تغییر کرد بهش حدود ۳ الی ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده وچوب دارچین رو هم داخلش قرار میدیم(البته چوب دارچین اختیاری هست ولی امتحانش ضرر نداره خوشمزش میکنه) اجازه میدیم با حرارت ملایم حدود دو ساعت یا بیشتر بپزه،دراوخر پخت بهش نمک اضافه میکنیم،بامیه ها رو از قبل بشورید دمش رو جدا کنید فقط مواظب باشید دمش رو از ته نگیرید چون باعث لیز شدن خورشت میشه،بعد در روغن سرخ کنید که باعث میشه حالت لیزیش تا حدودی ازبین بره بعد بامیه ها و غوره رو به خورشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم چهل دقیقه با حرارت کم بپزه تا آبش کم بشه درب قابلمه رو هم نیم باز بذارید تا خورشتتون به روغن بیوفته.البته دوستان من با این روش درست میکنم ممکنه با دستورهای دیگه کمی متفاوت باشه،مثلا میشه به جای غوره از آبلیمو یا آبغوره استفاده کرد یا میشه توش سیر هم ریخت ویا بعضی ها لپه هم توش میریزن.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافین_گوشت_قارچ
طرز تهیه
🔸یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه )
نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی
نصف لیوان کوکتل رنده شده
همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه .در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم .نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم.وبا همزن مخلوط کردم
۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم.مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم.و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسپاگتی_روغن_زیتون_و_سیر
🍾 روغن زیتون: 125 میلی لیتر
🧄 سیر له شده: 3 حبه
🍝 اسپاگتی تازه: 450 گرم
🍀جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
🧂نمک: به میزان لازم
🥄فلفل: به میزان لازم
🍜🥩طرز تهیه 🥩🍜
یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ نمایید. سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید. مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود. (در صورتی که سیر سوخت, تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید).
2. در همین فاصله, قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید, بپزید. اسپاگتی را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید.🍝
3. مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود. فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید.🥣
4. اسپاگتی روغن زیتون و سیر را داخل ظرف گرم مخصوص سرو نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات_قفقازی🥘
🎈سینه مرغ پخته شده: نصف سینه🎈لوبیا سبز: 300 گرم
🎈 بادمجان: نیم کیلو🍆
🎈 پیاز متوسط: 2 عدد🧅
🎈هویج:1 عدد🥕
🎈فلفل دلمه ای:2 عدد🌶
🎈ماست سفت شیرین:1 پیمانه🍥
🎈سس مایونز:2 قاشق🥄🥄
🎈گردو: نصف پیمانه
🍛طرز تهیه 🌮
همه سبزیجات را خلالی خرد کنید و مرغ را هم به شکل سبزیجات خرد کنید.
لوبیاها را بپزید.
پیازها را داخل روغن سرخ کنید.
لوبیاها را داخل روغن تفت بدهید.
روی بادمجان ها نمک پاشیده و بگذارید 1 ساعت بماند تا تلخی آن از بین برود. با این روش روغن کمتری هم جذب خواهد کرد. سپس روی آن آب گرفته و داخل روغن سرخ کنید.
هویج را سرخ کنید و زمانی که نرم شده، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید.
مرغ را اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.
باقی سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
خوراک را در ظرف مورد نظر بریزید.
ماست و سس مایونز را مخلوط و روی خوراک بریزید. گردو را کمی خرد کنید و روی خوراک را با گردوها تزیین کنید.😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕