#مربا_انگور 🍇
🌈انگور بی دانه قرمز دو لیوان
🌈آب نصف لیوان
🌈شکر یک قاشق
🌈شیره انگور بدلخواه یک قاشق
🌈گلاب دو قاشق
🌈پودر هل و دارچین مقداری
🌈گردوی خرد شده بدلخواه
🌀انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_لیمو 🍋
🥣یک لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به گرم شدن کرد ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا کم کم غلیظ بشه با حرارت ملایم، در آخر ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه اضافه میکنیم و خاموش میکنیم میزاریم کمی خنک که شد روی کیک میریزیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فیله_سوخاری 🧆
📌فيله ها رو از قبل با پياز ، سير ، پاپریکا ، نمك و فلفل و زردچوبه مزه دار كنيد.
به دو تا تخم مرغ ، يك قاشق شير و كمي نمك و فلفل اضافه كنيد .
📌فيله ها رو اول تو آرد سفيد ، بعد تو مخلوط تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاري بزنيد .
🌀نيم ساعت صبر كنيد تا فيله ها استراحت كنه و بعد هر طرف فيله رو دو تا سه دقيقه ( نه بيشتر ) سرخ كنيد تا فيله ها لطيف و ترد بشه ، فيله خيلي سريع ميپزه ، پخت طولاني باعث سفت شدنش ميشه
🔛یا میتونید فیله ها رو با دمای صدو هشتاد حدودا هشت تا ده دقیقه تو فر یا هواپز بپزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شربت_ژله ای 🍷
🔅هر نصف بسته پودر ژله را با نصف ليوان اب جوش بنماري كرده داخل يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود برای نصف بسته پودر ژله يك ليوان اب سرد داخل ليوان ريخته با يكي دو ق غ گلاب ريخته و يكي دو ق غ شكر ريخته و ٤-٥ق غ تخم شربتي خيس خورده و لعابدار شده خوب هم بزنيد تا حل شود پس از نيم بند شدن ژله شربت را بهش اضافه كنيد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_تابه ای_بوقلمون🥘
موادلازم
🌀سینه بوقلمون 300گرم
🌀هویج کوچک 1عدد
🌀پیاز رنده شده1عدد
🌀جعفری خردشده کمی
🌀زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری
🌀نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا
🌀1قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرزتهیه
🔛اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فراپه_شکلاتی🍫
🔆 مواد لازم
شکلات تخته ای 1پیمانه
بستنی 1پیمانه
یخ خرد شده 1پیمانه
شیر 1پیمانه
شکر 1قاشق سوپ خوری
شکلات رنده شده 2قاشق غذا خوری
🍳 طرز تهیه:
شکلات را با بخار آب حل کنید سپس به همراه بستنی،یخ،شیر و شکر در مخلوط کن ریخته و خوب بهم بزنید تا کف کند.سپس آن را در لیوان های بلند ریخته و با شکلات رنده شده تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوفته_ترکی🧆
🥄گوشت چرخ كرده: 200 گرم
🥄پياز : دو عدد متوسط
🥄نمك، فلفل دارچین: به ميزان لازم
🥄رب انار : دو قاشق غذا خورى
🥄نعنا خشك: يك قاشق غذاخورى سرخالی یا یک ق مرباخوری
شكر :در صورت لزوم به ميزان لازم
👇👇
🧅یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، نمک، فلفل و دارچین رو با هم مخلوط كنید و ورز بدید و قلقلی درست کنید و یک ربعی بزاريد يخچال كه خودشو بگيره.
تو این فاصله روغن رو درون تابه بریزید و پیاز دوم رو خیلی ریز خورد کنید و درون روغن سرخ کنید،
❄️بعد گوشت قلقلي رو بهش اضافه كرده و سرخ کنید تا طلايي شه، بعد رب انار و نعنا رو اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدین و کمی آب گرم اضافه کنید وقتی جوشید زیرش روکم کنید تا خوب جا بیافته .اگه رب انارتون خیلی ترش بود کمی شکر اضافه کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_آتیشی_اصل_خونگی 🍭
.
مواد لازم:
☣️1 کیلو فلفل قرمز تند🌶
☣️2 عدد بوته سیر خشک 🧄
☣️3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅
☣️3 کیلو سرکه قرمز🥃
☣️4 لیوان آب🍶
☣️3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂
☣️1 قاشق غذاخوری شکر🧂
.
♨️فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.
♨️فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت)
♨️وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش
♨️ با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)
♨️و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه و تمامم🔥
خنک شد منتقل میکنیم به ظرف دلخواه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لوکوم_شیر🍚
طرز تهیه:
🍥۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
🍥۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر
🍥کره ۲ قاشق مرباخوری
🍥۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی
🍥وانیل یک قاشق چای خوری
🍦ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد.
🍨درون استکان ها رو خیس کرده طوری که نم دار باشد.مواد را داخل استکان ریخته و ۴-۵ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کامل ببندد.برای راحت خارج کردن لوکوم دور استکان را با چاقو لوکوم را جدا میکنیم و بعد از برگرداندن راحت جدا میشود.داخل پودر نارگیل بغلتانید و برای تزیین از شکلات بن ماری شده استفاده کنید.همچنین میتوان از مغزها هم استفاده کرد مثل مغز پسته یا بادوم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_ریحان 🧆
✏️ مواد لازم برای 4 نفر:
✏️ ران گوسفند یا گوساله 400 گرم
✏️ روغن مایع به مقدار لازم
✏️ پیاز نگینی خردشده 1 عدد
✏️ زردچوبه 1 ق چ
✏️ سبزی خردشده 500 گرم
✏️ آب لیمو ترش تازه 2 ق غ
✏️ بادمجان 4 عدد
✏️ نمک و فلفل به مقدار لازم
☑️ طرز تهیه:
1- ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.پس از سرخ شدن کنار بذارید.
2- پیاز را در کمی روغن تفت دهید. 3- گوشت خرد شده را اضافه کرده، زردچوبه و فلفل بزنید.
4- وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه و خوب هم بزنید.
5- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
6- در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود.
7- بادمجانها را سرخ کنید.
8- در اواخر پخت آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
9- حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.
📕 سایر نکات:
سبزی این خورش شامل:
📝ریحان 200 گرم، نعنا 50 گرم، جعفری و گشنیز هر کدام 100 گرم و تره 50 گرم (500 گرم) میباشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#كرپ_لقمه 🌯🌯
🔹دوعدد تخم مرغ
🔹دونيم ليوان شير
🔹يك ونيم ليوان آرد
🔹يه قاشق چاي خوري نمك
🔹يك چهارم ليوان هم روغن
🌧تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨﷽✨
خدایا 🙏
همین بس که میدانم،
میتوانی
مچم را بگیری
ولی دستم را میگیری🙏
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕