eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
ای_بوقلمون🥘 موادلازم 🌀سینه بوقلمون 300گرم 🌀هویج کوچک 1عدد 🌀پیاز رنده شده1عدد 🌀جعفری خردشده کمی 🌀زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری 🌀نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 🌀1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه 🔛اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍫 🔆 مواد لازم شکلات تخته ای 1پیمانه بستنی 1پیمانه یخ خرد شده 1پیمانه شیر 1پیمانه شکر 1قاشق سوپ خوری شکلات رنده شده 2قاشق غذا خوری 🍳 طرز تهیه: شکلات را با بخار آب حل کنید سپس به همراه بستنی،یخ،شیر و شکر در مخلوط کن ریخته و خوب بهم بزنید تا کف کند.سپس آن را در لیوان های بلند ریخته و با شکلات رنده شده تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 🥄گوشت چرخ كرده: 200 گرم 🥄پياز : دو عدد متوسط 🥄نمك، فلفل دارچین: به ميزان لازم 🥄رب انار : دو قاشق غذا خورى 🥄نعنا خشك: يك قاشق غذاخورى سرخالی یا یک ق مرباخوری شكر :در صورت لزوم به ميزان لازم 👇👇 🧅یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، نمک، فلفل و دارچین رو با هم مخلوط كنید و ورز بدید و قلقلی درست کنید و یک ربعی بزاريد يخچال كه خودشو بگيره. تو این فاصله روغن رو درون تابه بریزید و پیاز دوم رو خیلی ریز خورد کنید و درون روغن سرخ کنید، ❄️بعد گوشت قلقلي رو بهش اضافه كرده و سرخ کنید تا طلايي شه، بعد رب انار و نعنا رو اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدین و کمی آب گرم اضافه کنید وقتی جوشید زیرش رو‌کم کنید تا خوب جا بیافته .اگه رب انارتون خیلی ترش بود کمی شکر اضافه کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍭 . مواد لازم: ☣️1 کیلو فلفل قرمز تند🌶 ☣️2 عدد بوته سیر خشک 🧄 ☣️3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 ☣️3 کیلو سرکه قرمز🥃 ☣️4 لیوان آب🍶 ☣️3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂 ☣️1 قاشق غذاخوری شکر🧂 . ♨️فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم. ♨️فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) ♨️وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش ♨️ با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم) ♨️و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه و تمامم🔥 خنک شد منتقل میکنیم به ظرف دلخواه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍚 طرز تهیه: 🍥۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل 🍥۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر 🍥کره ۲ قاشق مرباخوری 🍥۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی 🍥وانیل یک قاشق چای خوری 🍦ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد. 🍨درون استکان ها رو خیس کرده طوری که نم دار باشد.مواد را داخل استکان ریخته و ۴-۵ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کامل ببندد.برای راحت خارج کردن لوکوم دور استکان را با چاقو لوکوم را جدا میکنیم و بعد از برگرداندن راحت جدا میشود.داخل پودر نارگیل بغلتانید و برای تزیین از شکلات بن ماری شده استفاده کنید.همچنین میتوان از مغزها هم استفاده کرد مثل مغز پسته یا بادوم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 ✏️ مواد لازم برای 4 نفر: ✏️ ران گوسفند یا گوساله 400 گرم ✏️ روغن مایع به مقدار لازم ✏️ پیاز نگینی خردشده 1 عدد ✏️ زردچوبه 1 ق چ ✏️ سبزی خردشده 500 گرم ✏️ آب لیمو ترش تازه 2 ق غ ✏️ بادمجان 4 عدد ✏️ نمک و فلفل به مقدار لازم ☑️ طرز تهیه: 1- ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.پس از سرخ شدن کنار بذارید. 2- پیاز را در کمی روغن تفت دهید. 3- گوشت خرد شده را اضافه کرده، زردچوبه و فلفل بزنید. 4- وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه و خوب هم بزنید. 5- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد. 6- در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود. 7- بادمجانها را سرخ کنید. 8- در اواخر پخت آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید. 9- حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید. 📕 سایر نکات: سبزی این خورش شامل: 📝ریحان 200 گرم، نعنا 50 گرم، جعفری و گشنیز هر کدام 100 گرم و تره 50 گرم (500 گرم) میباشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌯🌯 🔹دوعدد تخم مرغ 🔹دونيم ليوان شير 🔹يك ونيم ليوان آرد 🔹يه قاشق چاي خوري نمك 🔹يك چهارم ليوان هم روغن 🌧تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨﷽✨ خدایا 🙏 همین بس که میدانم، میتوانی مچم را بگیری ولی دستم را میگیری🙏 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍞🍅🍒 ⭕️ تست ميوه ‌اي ( کاناپ ) روي نان تُست شده مقداري خامه صبحانه بماليد و با برش‌هايي از ميوه‌هاي تازه يا کمپوت‌ شده روي آن‌ها را تزيين و سرو کنيد. ⭕️ تست عسلي کنجدي روي نان تُست شده مخلوطي از يک قاشق سوپ‌خوري اَرده و يک قاشق سوپ‌خوري عسل بماليد و با برش‌هايي از موز، مقداري کنجد، مغز بادام‌هندي خردشده و پودر پسته تزيين و سرو کنيد. 🔛 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 برای 4 نفر 🔆۱ لیوان خامه 🔆۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده 🔆۱ عدد تخم مرغ 🔆۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده ✨نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 🌀۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ 🌀۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده 🌈خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید. نوش جان. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔘مواد لازم ▫️پنیر سفید یک پیمانه ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه ▫️آرد دو پیمانه ▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری ▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️شیر کم چرب یک پیمانه ▫️نمک و فلفل کمی 🔸طرز تهیه🔻🥮 🔆ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇 طرز تهیه ❌برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم ✨یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد، ✍🏻دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم ❌خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕