eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥒 . 🍜گوشت چرخ کرده نیم کیلو یا خورشتی 🍜لوبیا سبز ۲۰۰ گرم 🍜گوجه نیم کیلو 🍜پیاز ۱ عدد 🍜نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم . 🧇لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از سرخ شدن ، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍸🍹 مواد لازم: ⛔️خامه ۲/۳پیمانه ⛔️شکر ۲ قاشق مرباخوری ⛔️کاکائو ۳ قاشق مرباخوری ⛔️قهوه فوری ۳ قاشق مرباخوری ⛔️یخ ۶ قطعه ✍🏻همه مواد را در مخلوط کن میریزیم و به مدت ۱ هم میزنیم ( هر ۲۰ثانیه مخلوط کن رو خاموش روشن میکنیم). بهتر است ۵ دقیقه نوشیدنی توی مخلوط کن استراحت کند تا کفی که از هم زدن به وجود امده از بین برود تا نوشیدنی غلیظ تری داشته باشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🕊درود بر کسانی کہ از پاکیشان 🌸دوستی آغاز میشود 🕊از صداقتشان دوستی 🌸ادامہ می یابد و از وفایشان 🕊دوستی پایانی ندارد 🌸روزتــان خـوش عزیزان 🕊و مملو از عشق و امید 🌸صبحت به زیبـایی گلها 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪 یه خمیر نانوایی 2تا قاشق روغن مخلوط و بزارید تو یخچال. بعد از 1ساعت. آوردم بیرون.آورده ورز داده و کف یه ماهیتابه روی با روغن چرب کرده بعدش خمیر به صورت مارپیچ نازک تو ماهیتابه بچینید . بزارید بپزه . تو فر. تو تنور و روی گازهم حتی میشه. بعدش که پخته شد. قرقورت به اندازه که دوست داری. من اندازه خمیرم 200گرم میشد آبش کرده بروی نون و داخل بریزد و میل کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍦شیر 1 لیوان 🍦خرما 6 عدد 🍦دارچین 1 ق چایخوری روش تهیه 🥄خرما ها رو پوست بکنید و هسته شون رو بگیرید و با پشت چنگال له کنید. یک لیوان شیر رو به خرما های پوره شده اضافه کنید. 🥞1 قاشق چوب دارچین رو هم به شیر و خرما اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه. حالا مایع رو به مقدار کافی توی قالب بستنی بریزید و بذارید فریزر تا یخ بزنه. 🍭بعد از 6 ساعت بستنی سالم و خوشمزه شما حاضره. بعد از اینکه از قالب خارج کردید، میتونید سر بستنی رو بزنید توی دارچین تا دارچینی تر بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: 🧆 🌮دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید. 🥗میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید. 🥐میگو ها را درون ماهی تابه حدود ۳ تا ۴ دقیقه بریزید و بپزید. در طول پخت مواد را خوب تکان دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. گشنیز را اضافه کنید، اجاق را خاموش کنید و مواد را خوب تکان دهید تا ترکیب شوند. بلافاصله غذا را سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✍🏻مواد لازم: *برنج ۵۰۰ گرم *گوشت مرغ آب­پز شده ۵۰۰ گرم *توت فرنگی ۱ کیلو *خلال پسته ۱۰۰ گرم *شکر 🥄۱ قاشق غذاخوری *روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری *کره ۱۰۰ گرم *نمک به میزان لازم *پودر هل سبز ۱/۲ قاشق چایخوری *هویج، ساقه کرفس و پیاز قدری برای پخت مرغ 🥣طرز تهیه: ابتدا برنج از قبل خیس شده را در آب می­جوشانیم و آبکش می­کنیم. 🍗گوشت مرغی که همراه پیاز، هویج و کرفس آب­پز کرده­ایم را مانند گوشت حلیم ریش ریش می­کنیم.روغن مایع را در تابه­ای گرم کرده و گوشت مرغ را به آن اضافه می­کنیم و تفت می­دهیم. خلال پسته، پودر هل و شکر را نیز اضافه کرده و تفت می­دهیم. در پایان مرحله تفت دادن، توت فرنگی­ها را اضافه می­کنیم (لازم به ذکر است که توت فرنگی­های درشت را خرد کرده و توت فرنگی­های ریز را به همان شکل اضافه می­کنیم).برنج و مواد تفت داده شده را در قابلمه لابه­لا ریخته و برنج را دم می­کنیم. بعد از دم کردن آن را در دیس کشیده و با کره و مربای خلال پسته، مرغ ریش ریش شده و توت فرنگی تزیین می­کنیم. ⚡️نکته: اگر توت فرنگی­ها را خیلی ریز خرد کنیم در بین پلو محو می­شود و در حین تفت دادن آب می­اندازد.👀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
( ليموزين) 🍲 طرزتهیه 🥘در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم و جدا می‌گذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ می‌کنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد می‌خیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد. 🍲سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بیاید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗 طرزتهیه 🥙اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید. اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد. 🍭ظرف گرد چینی یا پیرکس برای ۲ نفرتهیه کنید، یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویه‌ها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس (البته اینبار در مساحت و چیپس کمتر نسبت به ردیف اول) باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم. 🍭ظرف را به مدت ۲ الی ۲:۳۰ دقیقه با ماکزیمم قدرت در ماکروفر گذاشته تا آماده گردد. 🍭هنگام صرف حتمآ پودر آویشن بزنید و این چیپس و پنیر با سس الدورادو هم مزه خوبی دارد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🥄سینه مرغ پخته=یک عدد 🥄پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان 🥄آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم 🥄گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان 🥄سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری 🥄نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم طرز تهیه 20 غذای خوشمزه و سریع مناسب برای ایام عید طرزتهیه 🥙مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه با سبزی‌ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞 طرزتهیه 🥙قارچ‌ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچ‌ها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید. 🍥کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ‌های سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زرده‌های تخم مرغ روی قارچ‌ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر‌های روی ظرف طلایی شوند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦 طرز تهیه : 🥕هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید . آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید . فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید . 🍳در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕