eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
: 🧆 🌮دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید. 🥗میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید. 🥐میگو ها را درون ماهی تابه حدود ۳ تا ۴ دقیقه بریزید و بپزید. در طول پخت مواد را خوب تکان دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. گشنیز را اضافه کنید، اجاق را خاموش کنید و مواد را خوب تکان دهید تا ترکیب شوند. بلافاصله غذا را سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✍🏻مواد لازم: *برنج ۵۰۰ گرم *گوشت مرغ آب­پز شده ۵۰۰ گرم *توت فرنگی ۱ کیلو *خلال پسته ۱۰۰ گرم *شکر 🥄۱ قاشق غذاخوری *روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری *کره ۱۰۰ گرم *نمک به میزان لازم *پودر هل سبز ۱/۲ قاشق چایخوری *هویج، ساقه کرفس و پیاز قدری برای پخت مرغ 🥣طرز تهیه: ابتدا برنج از قبل خیس شده را در آب می­جوشانیم و آبکش می­کنیم. 🍗گوشت مرغی که همراه پیاز، هویج و کرفس آب­پز کرده­ایم را مانند گوشت حلیم ریش ریش می­کنیم.روغن مایع را در تابه­ای گرم کرده و گوشت مرغ را به آن اضافه می­کنیم و تفت می­دهیم. خلال پسته، پودر هل و شکر را نیز اضافه کرده و تفت می­دهیم. در پایان مرحله تفت دادن، توت فرنگی­ها را اضافه می­کنیم (لازم به ذکر است که توت فرنگی­های درشت را خرد کرده و توت فرنگی­های ریز را به همان شکل اضافه می­کنیم).برنج و مواد تفت داده شده را در قابلمه لابه­لا ریخته و برنج را دم می­کنیم. بعد از دم کردن آن را در دیس کشیده و با کره و مربای خلال پسته، مرغ ریش ریش شده و توت فرنگی تزیین می­کنیم. ⚡️نکته: اگر توت فرنگی­ها را خیلی ریز خرد کنیم در بین پلو محو می­شود و در حین تفت دادن آب می­اندازد.👀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
( ليموزين) 🍲 طرزتهیه 🥘در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم و جدا می‌گذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ می‌کنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد می‌خیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد. 🍲سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بیاید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗 طرزتهیه 🥙اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید. اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد. 🍭ظرف گرد چینی یا پیرکس برای ۲ نفرتهیه کنید، یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویه‌ها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس (البته اینبار در مساحت و چیپس کمتر نسبت به ردیف اول) باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم. 🍭ظرف را به مدت ۲ الی ۲:۳۰ دقیقه با ماکزیمم قدرت در ماکروفر گذاشته تا آماده گردد. 🍭هنگام صرف حتمآ پودر آویشن بزنید و این چیپس و پنیر با سس الدورادو هم مزه خوبی دارد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🥄سینه مرغ پخته=یک عدد 🥄پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان 🥄آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم 🥄گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان 🥄سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری 🥄نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم طرز تهیه 20 غذای خوشمزه و سریع مناسب برای ایام عید طرزتهیه 🥙مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه با سبزی‌ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞 طرزتهیه 🥙قارچ‌ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچ‌ها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید. 🍥کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ‌های سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زرده‌های تخم مرغ روی قارچ‌ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر‌های روی ظرف طلایی شوند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦 طرز تهیه : 🥕هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید . آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید . فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید . 🍳در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 🥗 سیب زمینی ها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخ کرده یا به صورت ریز رنده می کنیم. 🥘در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیب زمینی ها به آن افزوده و با هم مخلوط می کنیم. 🥘روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن می ریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود. 🥪 شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 طرز تهیه: 🥘. مرغ را به قطعات كوچك خرد كنید. 🥘. پیاز را در روغن سرخ كرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه كرده به مدت 3 دقیقه آن را تفت دهید. 🥘. مواد لازم برای سس را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد. 🥘. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه كرده بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد. 🥘 زردچوبه+ادویه هندی+نمك را به مواد اضافه كرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸هر صبح سپید، دارد از مهر پیـام 🌸از شور رهـا شـدن ز تاریکی شـام 🌸لبخند بزن به لحظه های خوش عشق 🌸ای هموطن ای رفیق ای دوست سلام 🌸امـروزتـون پـر از شـادی و قـشنگی 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مرغ🥗 طرزتهیه 🍽-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا آب آن کاملا برود. 🥙-روغن و کره را به گوشت اضافه می‌کنیم. ✍🏻-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می‌دهیم. ✍🏻. تخم مرغ‌های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ‌ها درست شوند به هم زدن ادامه می‌دهیم. ۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو می‌کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 🍲برای تهیه این سوپ کافی است که جو پوست کنده و جو پرک شده را پاک کنید و بشویید (در صورتی که چندین ساعت آن را خیس کرده باشید). 🥙یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ،کمی نمک و ادویه کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. 🥣دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود. 🍥اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید. 🍽پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا لعاب بدهد در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕