#كيك_مجيك
🧁تخم مرغ ٢عدد
🧁پودر قند نصف پيمانه
🧁كره ٥٠ كرم
🧁وانيل كمي
🧁بكينگ پودر١ق مرباخوري
🧁ارد٢/٣ بيمانه
🧁شير كاكائو ١پاكت كوچك
🛑دو عدد سفيده را ميزنيم تا كاملا سفيد شودو در يخچال مي كذاريم، ٢عدد زرده و پودر قند را ٥ مين مي زنيم تا كرم رنك شود، كره اب شده و وانيل را اضافه مي كنيم، شير كاكايو كرم شده را نيز اضافه كرده بعد هم زدن ارد و bp الك شده را اضافه كرده و در اخر سفيده تخم مرغ را با ليسك مخلوط كرده و در قالب ريخته به مدت نيم ساعت درجه١٧٥ كرم در فر مي كذاريم
🔆در پايان روش شكلات داغ ريختم و با شكلات چيپسىتزيين كردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تخم_مرغ_شکم_پر
مواد لازم:
🍜 تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
🍜 پیازچه ریز شده ۲ ق م
🍜 جعفری خرد شده ۲ ق م
🍜 خردل یک دوم ق.م
🍜 سس مایونز ۱ ق غ
🍜 سس گوجه م ۱ ق غ
🍜 نمک وفلفل
🍜 زیتون سیاه ۵ عدد
طرز تهیه:
❄️۱- تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم.
❄️۲- زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود. میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
❄️۳- مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم.
نکات:
💥۱– دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.
💥۲ – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید. دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ته_چین_سمنانی
مواد لازم:
🔛مرغ خلال شده ۲۰۰ گرم
🔛برنج ۳پیمانه
🔛تخم مرغ ۳عدد
🔛ماست ۳۰۰ گرم
🔛زعفران دم کرده ۱استکان
🔛کشمش ۲۰۰ گرم
🔛لپه ۲۰۰ گرم
🔛دارچین ۱ق.غ
🔛زرشک به مقدار لازم
🔛خلال بادام و پسته به مقدار لازم
🔛نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
▫️ ابتدا در قابلمه چدنی آب را به نقطه جوش رسانده برنج و نمک را میریزیم تا بجوشد بعد آبکش می کنیم.
کشمش،لپه،زعفران،دارچین،خلال پسته و بادام و زرشک را با هم تفت می دهیم.بعد در ظرفی ریخته سپس مرغ خلال شده و سیر را اضافه می کنیم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را ریخته به همراه کمی نمک، فلفل،زعفران و ماست موسیر خوب هم زده تا یکدست شود،سپس نیمی از برنج را اضافه کرده سپس نیمی از مایه آماده شده را را می ریزیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رول_گوشت_و_پسته
مواد لازم:
🍱پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
🍱کنجد به مقدار لازم
🍱گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🍱تخم مرغ ۲عدد
🍱دارچین ۱ق.م
🍱زرد چوبه ۱ق.م
🍱فلفل قرمز خشک ۱عدد
🍱پسته ۵۰ گرم
🍱خمیر یوفکا ۱بسته
طرز تهیه:
🌀ابتدا در تابه روغن می ریزیم پسته خرد کرده را ریخته کمی گرم شد گوشت چرخ کرده،نمک، فلفل سیاه،دارچین،زردچوبه و کنجد را اضافه می کنیم و سرخ کرده،سپس فلفل قرمز خشک کوبیده را می ریزیم مایه آماده شده را در ظرفی می ریزیم خنک شد پنیر خامه ای را ریخته و با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ را در ظرفی می ریزیم خوب هم زده،خمیر یوفکا را پهن می کنیم با قلم تخم مرغ زده کمی از مایه را وسط خمیر گذاشته رول می کنیم بعد روی خمیر را تخم مرغ زده کمی کنجد پاچیده در مرحله آخر در تابه سرخ می کنیم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#گراتین_ماهی
مواد لازم:
🥩فیله ماهی ۵۰۰ گرم
🥩میگو ۱۵۰ گرم
🥩خامه ۱۵۰ گرم
🥩شیر ۳۰۰ میلی لیتر
🥩جعفری ۳۰ شاخه
🥩نخود فرنگی ۴۰۰ گرم
🥩زرد چوبه ۱ق.م
🥩نان تست ۵ الی ۶ عدد
🥩سیر ۴عدد
🥩پیاز ۱عدد
🥩قارچ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
🧆ابتدا ماهی را خرد می کنیم با پیاز خرد کرده تفت می دهیم بعد سیر خرد کرده، زرد چوبه، نمک، فلفل سیاه و میگو را اضافه می کنیم. بعد از تفت دادن میگو و ماهی قارچ خرد کرده، شیر، خامه و جعفری خرد کرده را ریخته و با هم مخلوط می کنیم، سپس نخود فرنگی پخته شده را می ریزیم تا به غلظت برسد. در ظرفی نان تست خرد کرده، جعفری خرد کرده، نمک و فلفلمی ریزیم و هم می زنیم. مایه به غلظت رسیده را در ظرفی می ریزیم بعد نان خرد کرده را روی آن ریخته در فر دمای ۱۸۰c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا آماده شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_گوجه_جزیره
مواد لازم:
🟡ماهی ————— 400 گرم
🟡میگو ————— 300 گرم
🟡گشنیز ————— 40 شاخه
🟡پیاز ————— 400 گرم
🟡پودرسیر ————— 1 ق غ
🟡ادویه کاری ————— 1 ق غ
🟡گوجه فرنگی ————— 800 گرم
طرز تهیه:
🔸ابتدا پیاز و گشنیز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم .
🔸کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه می کنیم تا کمی پخته شود .
🔸بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه می کنیم .
گوجه فرنگی را رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه می کنیم .
🔸سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه می کنیم .
حدود 25 دقیقه خورشت باید بپزد .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌼خدایا امروز از
🌺بـرکت بیشترینش
🌼محبت گرمترینش
🌺مهربانی شیرینترینش
🌼شادی بی دلیلش و
🌺معجزه ات جاریترینش
🌼نصیب دوستان بگردان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_گوشت_و_تخم_مرغ
🥗یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#برانی_اسفناج
مواد لازم:
🥦اسفناج ۱/۵کیلو
🥦سیر ۲حبه
🥦کشمش ۱پیمانه کوچک
🥦گردو ۸ الی ۱۰ عدد
🥦خلال بادام ۲ق.غ
🥦فلفل قرمز خشک ۱عدد
طرز تهیه:
🧈ابتدا در قابلمه نصف استکان آب با کمی نمک می ریزیم اسفناج را ریخته درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. در تابه گردو خرد شده،خلال بادام خرد شده را می ریزیم کمی حرارت داده تا طلایی شود بعد از روی شعله برداشته سیر له شده،کمی روغن زیتون و کشمش بدون هسته اضافه می کنیم و با هم مخلوط کرده سپس فلفل قرمز خشک را با اسفناج پخته خرد کرده می ریزیم با هم تفت می دهیم در ظرفی کشیده و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پلو_تن_ماهی_بندری
طرز تهیه :
🍵2 فنجان برنج را به همراه 2 قاشق چایخوری نمک به مدت 12 ساعت خیس می کنیم . یک چهارم قاشق چایخوری زعفران را دم می کنیم . یک پیاز متوسط را خرد کرده و با 3 حبه سیر سرخ می کنیم . سپس یک فلفل سبز را برش داده و به آنها اضافه می کنیم . یک عدد تن ماهی را همراه با روغن آن به پیاز اضافه می کنیم . پس از 5 دقیقه تفت دادن کمی شوید را خرد کرده و به آنها اضافه می کنیم . یک عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و با ظرف اضافه می کنیم . کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. برنج را کمی بجوشانید و بعد آبکشی کنید . مواد را با برنج مخلوط می کنیم و با حرارت کم 30 دقیقه دم می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_نه_قرمه_ماسوله
مواد لازم:
💤گوشت خورشتی ————— 300 گرم
💤پیاز ————— 2 عدد متوسط
💤لپه ————— 1 پیمانه خیس کرده
💤دارچین ————— 1 ق . م
💤زردچوبه ————— 1 ق . غ
💤کشمش ————— 1 پیمانه
💤گل محمدی ————— 3 عدد
💤زعفران دم کرده ————— 1 استکان
طرز تهیه:
♻️پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن به همراه گوشت سرخ می کنیم.
♻️گل محمدی را می کوبیم تا خوب خرد شود .
♻️زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم .
در ظرف دیگری کشمش را با کمی روغن و کره سرخ می کنیم و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم.
بعد از کمی سرخ شدن دارچین و گل محمدی را نیز به گوشت و پیاز اضافه می کنیم .
✅سپس یک و نیم لیتر آب را به همراه لپه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت کم خورشت پخته شود.
در انتها خورشت را با کشمش های سرخ شده تزیین می کنیم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تردپیچ_مرغ_و_سیب_زمینی
مواد اولیه:
🔸مرغ ریز خرد شده: 200 گرم
🔸سیبزمینی آبپز: سه عدد
🔸پیاز: یک عدد
🔸جعفری: سه قاشق غذاخوری
🔸نان لواش: شش عدد
🔸نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
🔸روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
✔️ پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ میکنیم.
✔️ ادویهها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ میافزاییم.
✔️ سیبزمینیها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند.
☑️ نانها را طوری برش میدهیم که وقتی مواد را داخل آنها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچها را درون روغن سرخ میکنیم.
☑️ این غذا را میتوانیم با سس گوجهفرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم.
🔴 نکته:
میتوانید در صورت تمایل در این خوراک به جای مرغ از قارچ استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕