eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
و یا برای انواع و یا سوخاری .. اگه تمایل دارید مانند غذای بیرون سوخاری باشه پودر نان نباید خیلی نرم و یکدست باشه. مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری : یک پیمانه پودر نان تست ( نان خشک) دو قاشف سوپخوری پودر آویشن خشک  دو قاشق سوپخوری زردچوبه یک قاشق سوپخوری پودر سیر خشک دو قاشق سوپخوری پودر شنبلیله خشک دو قاشق سوپخوری پودر پیاز خشک  دو قاشق سوپخوری ادویه ، ادویه گرام ماسالا ویا 1ادویه مخلوط خورشی نمک و فلفل به اندازه لازم پودر شوید خشک یک قاشق سوپخوری  قرص آماده سوپ دوتا خرد شده طرز تهیه : اینها رو آسیاب کرده و با هم توی یک پاکت مخلوط کنید و استفاده کنید . گاهی برای اینکه طعم و مزه بیشتر داشته باشه میتونین خودتون بنا به ذائقه چیزی اضافه یا کم کنین . مثلا میتونین پودر سیر بیشتر یا شنبلیله بیشتری بکار ببرید. نیازی به توضیح نیست که ابتدا باید مرغ یا میگو یا مواد مورد مصرفی ات رو داخل آرد ذرت نرم و ساده یا آرد سفید نرم و ساده بزنید و بعد داخل تخم مرغ زده شده با بکینگ پودر و دوباره آرد ساده و سپس بعد داخل این پودر سوخاری که حاوی انواع ادویه جات است . اگه لازم باشه میتونید این فرآیند رو تکرار کنید که مواد خوب با مایه و سوخاری آغشته و ضخیم بشه . برای اینکه مواد سوخاری مانند سوخاری بیرون باشه . این پودر سوخاری رو که آماده کردید با کمی کورن فلکس خرد شده مخلوط کنید . کورن فلکس رو با دست خرد کنید نه با میکسر که خیلی نرم نشه و دانه درشت دربیاد و مانند بیرون مایه سوخاری دونه درشت بشه .در این صورت میتونید نان خشک یا نان تست رو حذف و به جای آن از کورن فلکس استفاده کنید . ( مراقب باشید کورن فلکس شیرین نباشه ! پودر نان هم نمک داره مراقب باشید پودر سوخاری خیلی نمک نداشته باشه ) ران مرغ رو با پوست داخل مواد و زرده به ترتیبی که بالا گفته شد آغشته کنید و داخل یک ظرف پر از روغن سرخ کردنی غوطه ور کنید . این راز خوشمزگی مرغ سوخاری بیرونه ... روغن فراوان و پودر سوخاری با ادویه مناسب . موفق باشید. نوش جان @ashpazzkhooneh
موادلازم: برنج آبکش شده 3 پیمانه بادمجان حلقه شده کوچک 3عدد سیب زمینی حلقه شده 2عدد گوشت راسته یا خورشتی150گرم روغن به مقدار لازم نمک بهارات(ادویه عربی) زردچوبه، دارچین به مقدار لازم. برای آماده کردن مقبوله ابتدا بادمجان ها و سیب زمینی ها و پیاز ها را سرخ میکنیم و سپس گوشت را با کمی پیاز و زردچوبه می پزیم، و بعد از آن یک ظرف تفلون را چرب کرده و نان بگذارید و سپس بر روی نان به ترتیب برنج ، گوشت ،سیب زمینی ،پیاز و بادمجان قرار دهید و روی آنها دارچین و بهارات بریزید و با حرارت ملایم به مدت 1/5ساعت میگذاریم تا دم بکشد. برای تهیهٔ ادویهٔ بهارات نیز به این ترتیب عمل میکنیم که: زیره سبز و سیاه و زردچوبه و زنجبيل و دارچین و هل و گل محمدی و فلفل قرمز و فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده و همچنین یک پیاز، که همگی به مقدار برابر باشد و همچنین تخم گشنیز و میخک رابه مقدار 3 واحد.(همه موارد بایدبه طور مساوی باشد و فقط تخم گشنیز و میخک 3برابر باشد). همه مواد را داخل یک تابه ریخته و با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت دهید سپس آنها را آسیاب کرده و در ظرف دربسته نگه دارید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
اسنک تن ماهی 😋 مواد لازم برای۴ نفر: تن ماهی ۱۸۰ گرم خیارشور (نگینی شده) ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا . ۱۰۰ گرم سس مایونز ۲ قاشق سوپ خوری پیاز (سفید و بسیار ریز شده) ۱ عدد جعفری (ساطوری شده) ۵۰ گرم نان تست ۸ عدد طرز تهیه: ابتدا تن ماهی را در آب‌جوش می‌جوشانیم. و پس از باز كردن قوطی آن را در آبكش ریخته تا تمام روغن آن كشیده شود. سپس نان تست ها را برداشته و یك قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده و كنار می‌‌گذاریم. حالا تن ماهی را با چنگال باز كرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط كرده، به صورت خمیر در می‌آوریم. و بعد این مواد را روی یك طرف نان‌ها مالیده و در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می‌بندیم. سپس نان‌ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج كرده و آن را با سس تند سرو می‌كنیم. 👈اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایكروفر طبخ كنید بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود 👈میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده كنید حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
خلال نان تست فرانسوی با دارچین مواد لازم برای۴ نفر: شربت افرا برای سرو کردن به مقدار لازم کره برای سرخ کردن به مقدار لازم عصاره وانیل ۱ قاشق سوپ خوری شکر ۱ قاشق سوپ خوری دارچین 2/5 قاشق چای خوری خامه پر چرب ۱ فنجان تخم مرغ ۴ عدد نان تست ۸ برش طرز تهیه: هر برش نان تست را به چهار خلال برش دهید و کنار بگذارید. بعد در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، خامه پر چرب، دارچین، شکر و وانیل را هم بزنید. هر خلال نان را داخل مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و بچرخانید تا همه ی سمت های آن مواد را به خود جذب کند و آغشته شود. سپس خلال ها را بتکانید تا مواد اضافی آن بریزد سپس آنها را داخل یک بشقاب بزرگ یا ظرف مخصوص فر بچینید. مرحله ی آغشته کردن را برای تمامی خلال ها انجام بدهید. حالا یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و 2 تا 3 قاشق سوپخوری کره اضافه کنید. وقتی کره آب شد تعداد زیادی از خلال ها را به صورت یک لایه داخل تابه بچینید. تابه را بیش از حد پر نکنید. خلال ها را سرخ کنید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی شود سپس برگردانید و به سرخ کردن ادامه بدهید تا همه طرفشان قهوه ای طلایی و کمی برشته شود. بلافاصله به همراه شربت افرا سرو کنید. نکات👇 نان یک روز مانده که کمی خشک شده برای این کار بهتر است چون مقدار بیشتری از مایع را به خود می کشد. نان ضخیم خلال شده که رویه داشته باشد برای این دستور آشپزی عنصر مهمی است چون رویه کمک می کند نان شکل خود را حفظ کند. اگر می خواهید فرنچ تست معمولی داشته باشید نان ها را خلال نکنید یا از یک نان باگت استفاده کنید و آن را به شکل حلقه هایی به ضخامت 2/5 سانتی متر برش دهید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
برنج لقمه ای مواد لازم برای۲ نفر: برنج ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری روغن ۱ قاشق سوپ خوری ماست ۲ قاشق سوپ خوری سیب زمینی آب پز ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد پیاز خلال شده ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی ۱/۲ عدد فیله مرغ ۳ قطعه هویج خلال شده بزرگ ۱ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم آبلیمو به مقدار لازم طرز تهیه: یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد. قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. و درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد. بعد برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید. سپس یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. بعد ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. بعد لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. حالا فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
‌ ✅ فلافل خیلی خوشمزه، خوشمزه جنوبی😋 ✍مواد لازم: 1 200 گرم نخود 2 یک عدد کوچک سیب‌زمینی 3 یک عدد تخم مرغ کوچک 4 یک قاشق غذاخوری سبزیجات خشک معطر همچون مرزه 5 نمک و فلفل سیاه 6 ادویه کاری، فلفل قرمز و زرچوبه 🍳طرز تهیه: نخود ها را حدود 12 ساعت قبل در آب سرد خیس کنید. سیب‌زمینی ها را بپزید. پس از خنک شدن، آنها را همراه با نخود دوبار چرخ کنید. آنها را درون کاسه بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. درون قابلمه کوچکی روغن زیاد بریزید. از مخلوط فلافل با دست کوفته های ریز درست کنید، کمی سطح آنها را با کف دست صاف کنید و درون روغن داغ حدود 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و برشته شوند.😋 دوستان این فلافل تکراریه.اما چون لینک کانال عوض شده مجدد گذاشتم. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
فيله مرغ را با گوشتكوب كمي صاف كنيد تا كمي پهن تر بشه( البته به طوری که زياد نازك نشه ) سپس با توجه به بزرگي آن فيله ها را از طول برش بزنيد وبه دو يا سه قسمت بكنيد بعد فيله ها را با نمك فلفل سياه-كمي پودر پاپريكا-پودر زنجبيل-پودر سير و زعفران مزه دار كنيد وبه آنها دو ساعت استراحت بديد بعد هر نوار فيله را دو يا سه دور رول كنيد وبعد سيخ چوبي را از آن عبور بديد وبعد جعفري ريز شده روي آنها بپاشيدوبعد از نيم ساعت در روغن كه توي ماهیتابه ريخته شده سرخ كنيد هروقت رويهٔ فيله ها رنگش تغيير كرد وخوشرنگ شد آماده است فيله ها رو با شعله متوسط رو به بالا سرخ كنيد ميتونيد از پياز خلال شده وليمو ترش هم براي مزه دار كردن فيله ها استفاده كنيد ولي زمان به سيخ كشيدن پيازها رو جدا کنید. @ashpazzkhooneh