#چیلی_کدو_تنبل_و_بوقلمون
🥗مواد لازم🥗
▢2 فنجان پوره کدو تنبل
▢1/2 فنجان پنیر چدار (خرد شده)
▢1/2 فنجان خامه ترش
▢1/2 فنجان فلفل دلمه ای زرد (خرد شده)
▢1/2 فنجان فلفل دلمه ای سبز (خرد شده)
▢1 فنجان پیاز (خرد شده)
▢1 و 1/2 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
▢1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
▢1 کنسرو گوجه فرنگی
▢1 حبه سیر
▢1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢1 پنس نمک
▢1 عدد سینه بوقلمون
دستور تهیه🧄🧅
ماهی تابه رو روی حرارت قرار داده و روغن داخلش می ریزیم. پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمه ای زرد و سیر رو اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه میدیم.
بوقلمون ها رو که خرد کرده بودیم، اضافه می کنیم و تفت میدیم تا به صورت یکنواخت قهوه ای بشن و داخل یک ظرف تخلیه می کنیم.
گوجه و کدو رو داخل یک ظرف کاملا هم می زنیم و مخلوط می کنیم و مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه رو به بوقلمون ها اضافه می کنیم.
مواد رو ۲۰ دقیقه روی حرارت کم می ذاریم تا ریز جوش بزنه، از حرارت برداشته و پنیر چدار و خامه ترش رو اضافه کرده و سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فینگرفود_کالباس_رولی
🥓مواد لازم
▫️کالباس ورقه ای به تعداد لازم
▫️کاهوبه تعداد لازم
▫️ خیارشور به تعداد لازم
▫️ گوجه گیلاسی به تعداد لازم
🥓دستور تهیه
خیارشورها را بشویید و آنها را از طول برش بزنید.کالباسهای ورقه ای را روی یک ظرف پهن کنید.روی کالباس یک ورق کاهو (به اندازه ابعاد کالباس) پهن کنید.یک برش از خیارشور را روی کاهو بگذارید.اکنون کالباس را رول کنید و یک خلال دندان در آن فرو کنید تا رول باز نشود.روی سر خلال یک گوجه گیلاسی فرو کنید.فینگر فود کالباس شما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_سیب_زمینی_وگوشت
🍵مواد لازم🍵
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢1 و 1/2 فنجان پیاز (خرد شده)
▢3/4 فنجان هویج (خرد شده)
▢3/4 فنجان کرفس
▢1 حبه سیر
▢1 و 1/2 فنجان گوشت بدون چربی (خرد شده)
▢2 عدد برگ بو
▢2 عدد ساقه آویشن
▢900 گرم سیب زمینی
▢نمک و فلفل (به میزان لازم)
▢6 لیوان آب جوش
🍵دستور تهیه🍵
روغن زیتون رو درون تابه ریخته روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید تا داغ بشه. پیاز، هویج و کرفس رو اضافه کرده 7 الی 8 دقیقه تفت بدین.
گوشت، آب جوش، برگ بو و آویشن رو هم اضافه کرده و شعله رو زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس شعله رو کم کرده در ظرف رو بذارید. اجازه بدین 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشه.
سیب زمینی ها رو اضافه کرده 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا کاملا بپزه.
اگر گوشت همراه با استخوان در سوپ ریخته بودید استخوان ها رو جدا کرده و نیمی از تکه های گوشت، سیب زمینی و سبزیجات رو جدا کرده پوره کنید و به سوپ اضافه کنید.
نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم بزنید. مزه ی سوپ رو مناسب ذائقه ی خود تنظیم نموده و میل نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پاته_ماهی
🥪مواد لازم🥪
▢1 کیلو ماهی سفید
▢1 پیمانه سس سفید
▢2 عدد زرده تخم مرغ
▢100 گرم کره
▢1 استکان آبلیمو
▢نیم کیلو خمیر پاته
▢به مقدار لازم نمک و فلفل
▢کمی رنده پوست لیمو یا نارنج
🥘دستور تهیه🥘
ماهی رو پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم. خشک کرده و کنار میزاریم
کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی می زنیم و اون رو توی ظرفی می چینیم.
کره رو ورقه می کنیم و روی ماهی قرار میدیم. آبلیمو رو با رنده پوست لیمو مخلوط می کنیم و روی ماهی می پاشیم.
در ظرف رو بسته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب ماهی کاملا کشیده بشه. ماهی ها رو به قطعه های کوچیک تقسیم می کنیم و تیغ هاش رو جدا می کنیم.
زرده رو با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کمی می زنیم و با سس سفید که کمی داغه مخلوط می کنیم.
ماهی رو توی این سس می ریزیم. خمیر پاته رو آماده می کنیم و توی ظرف نسوزی میندازیم.
مایه رو روی خمیر میریزیم و با بقیه خمیر روی پاته رو می پوشونیم و توی فر طبخ می کنیم.
نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ساندویچ_سبزیجات_و_موزارلا
🍗مواد لازم
🌯۲ برش نان باگت
🌯۱ قاشق غذاخوری کره
🌯۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🌯 ۳۰ گرم پنیر موزارلا
🌯۲ برش گوجه پخته شده
🌯۶ برگ ریحان
🌯نمک
🧆این مواد برای یک ساندویچ قابل استفادهاند. در صورت تمایل آنها را ضربدر تعداد میهمانها کنید.
🍔طرز تهیه
۱. یک قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرما دهید تا حباب بزند. سپس دو برش نان را در آن قرار دهید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا زمانی که زیر آنها قهوهای طلایی شود.
۲. نانها را به یک تخته منتقل کنید، روی تُست شده آنها رو به بالا باشد. نیمی از پنیر را روی یک نان بگذارید. سپس گوجه، ریحان و بقیه پنیر را روی آن قرار دهید. ساندویچ را با نان دیگر ببندید، طوری که طرف برشته هر دوی نانها داخل باشد.
۳. یک قاشق چایخوری از کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و دما را روی متوسط قرار دهید. ساندویچ را در تابه بگذارید تا زمانی که قهوهای شود، این بیش از ۵ دقیقه طول نخواهد کشید. سپس طرف دیگر آن را با باقی مانده کره و روغن زیتون برشته کنید، حالا دیگر پنیر باید کامل آب و جذب نانها شده باشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_تند_و_شیرین_تن_ماهی
🧆مواد لازم🧆
▢180 گرم کنسرو تن ماهی
▢2 عدد پیازچه
▢2 قاشق مرباخوری روغن زیتون
▢⅓ قاشق مرباخوری فلفل قرمز
▢½ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
▢2 قاشق مرباخوری شکر قهوه ای
▢½ قاشق مرباخوری پودر سیر
▢¼ قاشق مرباخوری نمک
▢1.5 قاشق سوپخوری سرکه سیب
▢1 عدد هویج
▢به مقدار لازم فلفل سیاه
🥪دستور تهیه🥪
کنسرو تن ماهی رو بجوشونید و توی صافی بریزید تا روغن یا آبش گرفته بشه. هویج رو رنده کنید، پیازچه را ریز خرد کنید و توی یک کاسه بریزید. شکر، نمک، روغن و سرکه رو توی یک پیاله مخلوط کنید تا شکر حل یشه و سپس توی کاسه بریزید. پودر پاپریکا دودی، پودر سیر و پودر فلفل قرمز رو به باقی مواد اضافه کنید و با یک فلفل ساب مقداری فلفل سیاه تازه روی ظرف آسیاب کنید و تمام مواد رو به آرامی مخلوط کنید تا مواد له نشن.
وقتی مواد را با هم مخلوط کردید برای 5 دقیقه صبر کنید تا طعم ها آزاد شده و ترکیب خوش طعم ما آماده بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_میوه
🥓پیتزای میوه یک دسر بسیار خوشمزه برای میان وعده می تواند باشد. مواد تشکیل دهنده این دسر خوشمزه شامل خمیر پیتزای پخته شده ، پنیر خامه ای ، شکر، برش های میوه به دلخواه ، گردوی خرد شده، مارمالاد یا شکلات سفید یا تلخ آب کرده به عنوان سس پیتزا می باشد.
برای درست کردن خمیر پیتزا می توانید از پودر خمیر آماده استفاده کنید همچنین با اضافه کردن کاکائو به پودر خمیر می توانید یک خمیر پیتزای کاکائویی داشته باشید.
لازم به ذکر است بهتر برای درست کردن این دسر از میوه جات سفت استفاده نشود.
بعد از آماده شدن خمیر پیتزا شکر و پنیر خامه ای را هم زده تا یکدست شود و روی خمیر پهن کنید بعد میوه ها را روی پنیر بچنید و در آخر با کمی شکلات آب شده روی میوه ها را بپوشانید و با گردوی خرد شده تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لواشک_آلو
آلو:3 کیلو🔸
نمک:به مقدار لازم🔸
🍑طرز تهیه لواشک آلو🍑
آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید .
وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.
سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.
البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند.
سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.
بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.
برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.👍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آلوئه_ورای_انرژی_بخش
مواد لازم🥣
🔸اسپیرولینا
🔸یک قاشق چایخوری پودر گندم
🔸آب دو عد پرتغال تازه
🔸یک عدد موز تازه
🔸یک پیمانه برگ اسفناج تازه
🔸یک پیمانه ژل آلوئه ورا
🔸یک پیمانه آب معدنی
طرز تهیه🥣
♦️ تمامی مواد تشکیل دهنده را در مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا هم بزنید.
آن را سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تاکو
🔸وعده های غذایی آسان
🔴بین نانهای تاکو از مرغ، گوشت گاو و یا میگو استفاده کنید و روی آنها را با سبزیجات و پنیر به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه مکزیکی بپوشانید. تنها چیزی که با وجود نان ذرت مکزیکی باید بپزید گوشت است که سرخ کردن آن کمتر از ۱۰ دقیقه طول میکشد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید در حالیکه آن را سرخ میکنید با یک کاردک آن را جدا جدا کنید و به نانهای ذرت مکزیکی خود بمالید سپس کاهو، گوجه فرنگی و پنیر اضافه کنید و در صورت تمایل سس بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍁بر صبحدم قشنگ پاییز سلام
🕊بر نغمهٔ بلبل سحرخیز سلام
🍁بر خندهٔ غنچهای که از فیض سحر
🕊گردیده ز شور و شوق لبریز، سلام
🍁 سـلام صبح زیباتون بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_آمریکایی
🥚مواد لازم:
▫️تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
▫️نمک دانه درشت : قاشق چایخوری
▫️روغن زیتون یا کره : یک قاشق چایخوری
▫️سالسای تازه : ۲ قاشق سوپخوری
▫️گشنیز خرد شده : یک قاشق سوپخوری
▫️پنیر خامه ای تند : ½ پیمانه
🍳در دستور پخت اصلی این املت پنیر جک (Jack) که بافتی خامه ای و تند دارد استفاده می شود. می توانید به جای آن از پنیر خامه ای با طعم تند استفاده کنید یا به پنیر خامه ای ساده به اندازه دلخواهتان فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.پنیر خامه ای تند سالسای تازه و برگ های گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و درون تابه بریزید ۱۰دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.املت آماده شده را برش بزنید و در بشقاب سرو بگذارید و روی آن کمی سس سالسا بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕