eitaa logo
آشپزخونه
211.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🍊🍊 ▢4 عدد فیله مرغ ▢2 عدد فیله پرتقال ▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا ▢2 قاشق سوپ خوری عسل ▢1/2 پیمانه آب پرتقال ▢1 حبه سیر (له کرده) ▢200 گرم قارچ (ورقه ای خرد شده) ▢1 بوته کاهو (خرد کرده و کوچک) 🥗مواد سس ▢2 قاشق سوپ خوری عسل ▢2 قاشق سوپ خوری سویا سس ▢1/2 پیمانه آب پرتقال 🥙دستور تهیه🥙 عسل، آب پرتقال، سس سويا، سير و فيله‌های مرغ رو توی ظرف مناسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم. روی ظرف رو می پوشونیم و يك شب توی يخچال نگه می داریم. برای سس، عسل، آب پرتقال و سس سويا رو خوب با هم مخلوط می کنیم. فيله‌های مرغ رو روی صفحه مشبك فر قرار میدیم و اون رو گريل می کنیم تا برشته بشه. قارچ رو با 2 قاشق سوپخوری روغن توی تابه مناسبی روي اجاق تفت میدیم. توی ظرف مناسبی قارچ، فیله پرتقال، كاهو و فيله‌های برشته شده و خرد كرده مرغ رو مخلوط می کنیم و از سس آماده كرده روی سالاد می ریزیم و اون رو سرو می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌱تهیه لیموناد نعنایی به این صورت است که در ابتدا باید آب و شکر را بجوشانیم و وقتی که از روی حرارت برداشتیم قبل از خنک شدن آن باید برگ‌های نعنای تازه را به آن اضافه کنیم و دوباره این ترکیب را بجوشانیم و در مرحله بعد باید آن را از صافی عبور دهیم و در یخچال قرار دهیم تا خنک شود.بعد از آن باید آب لیمو ترش تازه را به ترکیب‌مان بیفزاییم و بعد آن را همراه با تکه‌های یخ سرو کنیم.برای دیزاین این لیموناد، از برگ نعنای تازه، خرده های نعنا، لیمو و رنده پوست لیمو استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
۵۰۰ گرم اسفناج پاک و خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۳۰ گرم پنیر پارمسان ۲ عدد تخم مرغ ۳۰ گرم پودر سوخاری نمک و فلفل به میزان لازم ۳۰ گرم جعفری آرد یا نشاسته ذرت به میزان لازم ۳ عدد تخم مرغ هم زده پودر سوخاری 🍀طرز تهیه توپک اسفناج🍀 یک تابه متوسط را روی گاز قرار دهید و اسفناج را درون آن بریزید و بدون روغن مرتب آن را هم بزنید تا برگ‌های اسفناج نرم و آب آن کشیده شود. سپس اسفناج را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. در صورت لزوم اسفناج‌ها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. اسفناج را به همراه پنیر چدار و پارمسان رنده شده، تخم مرغ، سیر، جعفری و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه آن‌ها را با هم مخلوط کنید و پودر سوخاری را به تدریج به مایه اضافه کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند. در نهایت آن‌ها را به صورت توپ‌های کوچک یک اندازه فرم دهید. توپک‌های آماده شده را ابتدا درون آرد یا نشاسته ذرت بغلتانید، سپس آن را درون تخم مرغ فرو ببرید و سپس دوباره آن را درون پودر سوخاری بغلتانید تا توپک‌ها کاملا پوشیده شوند و آن‌ها را در روغن داغ شده سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘این کوکو برای مجالس و مهمانیها بسیار زیبا و مناسب است. برای تهیه این کوکو مایه سه کوکوی سبزی و گوشت و سیب زمینی را آماده کنید؛ درون ظرفی و بعد از ریختن روغن، مایه کوکوی سیب زمینی را بریزید و درب ماهیتابه رابگذارید. وقتی این کوکو کمی خودش را گرفت، مایه کوکوی گوشت را بریزید و سطح آنرا صاف کنید و در ظرف را گذاشته و بعد از مدت کمی مایه کوکوی سبزی را بریزید. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥛مواد لازم: 🔸 شیر کم چرب=۱ لیوان 🔸نسکافه= یک قاشق مربا خوری 🔸یخ=۵ قطعه 🔸 شکر= کمی ☕️طرز تهیه: ۱٫شیر و نسکافه و شکر را با تکه های یخ در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. ۲٫حال آنرا درون یک لیوان بلند بریزید . با یک نی نوشیدنی رنگی زیبا و کمی ترافل آنرا تزیین کنید . نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌱مواد لازم ▫️باقالای تازه و سبز بدون پوست١٠٠گرم ▫️ذرت (بلال) ٤ عدد ▫️روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ▫️سیر خرد شده۲ حبه ▫️سرکه یک تا ۲ قاشق چایخوری ▫️فلفل قرمز تازهیک عدد ▫️ریحان و نعنا خرد شدهبه اندازه لازم ▫️نمک به اندازه لازم 🥗طرزتهیه: روغن زیتون، سیر خرد شده و دانه‌های ذرت را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید.ترکیب ذرت، سیر و روغن زیتون را حدود ۵ دقیقه، تفت بدهید.در این مرحله باقالای سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزد.بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعنا، سرکه و نمک را به آن، اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
دوستان عزیز، محمدیاسین ۳ ساله،به دلیل مشکلات جسمی در تهران تحت معالجه هست و مادرش برا کمک به تامین هزینه هاش،عسل درجه۱ میفروشه.مشتری های پیج شون تو اینستاگرام رو از دست دادن.لطفا شما حمایت و خرید کنین تا دوباره به درآمد برسن🙏 @Mohammad_yasin98
مواد لازم : ▪️ چند برگ ریحان برای تزئین ▪️ ده عدد برگ کاهوی کوچک ▪️ نمک و فلفل به اندازه نیاز ▪️ ۱ قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪️ ۱ قاشق مرباخوری سس مایونز ▪️ ۱ بوته سیر ▪️ ۲ عدد آواکادو ▪️ ۶ عدد تخم مرغ 🍱طرز تهیه تخم مرغ ها را شسته و در ظرف آبی قرار دهید تا کاملاً سفت شود بعد پوست آنها را بکنید و از وسط نصف کنید، زرده ها را در مخلوط کن بریزید و بعد سیر خرد شده، سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل، کاهوی خرد شده و آواکادوهای ریزشده را به آن اضافه کنید ، مواد را تا حدامکان مخلوط کنید تا یکنواخت شود. از این مواد باید داخل تخم مرغ ها را پر کنید و روی آن را با برگ ریحان تزئین نمایید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍩مواد لازم : 🍫 پودر کاکائو : نصف پیمانه 🍫 نمک : به اندازه نوک قاشق مرباخوری 🍫 شکر : نصف پیمانه 🍫 سفیده تخم مرغ : ۳عدد درشت 🍫 کرم تاتار : یک هشتم قاشق مرباخوری 🍫وانیل :کمی 🍫پودر قند : یک قاشق غذاخوری 🍒طرز تهیه 🍒 فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید. در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید. در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد. سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود. پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید. اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت ۲۵ دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خواص تربچه قرمز چیست؟😇 🎈تربچه های نقلی نه تنها دارای خواص بالایی هستند، بلکه در کنار سبزی خوردن جلوه ای تازه به سفره شما می دهند. 🎈جالب است بدانید تربچه در حقیقت ریشه ای خوراکی است که هر فنجان آن معادل یک سوم نیاز روزانه فرد به ویتامین C را برطرف می کند، در حالی که انرژی موجود در آن کمتر از 25 کالری است. 🎈بهترین تربچه ها، دارای رنگ تیره تر و ریشه ای محکم تر هستند. از تربچه و برگ های مخملی اش می توانید برای تهیه سالاد و تزئین غذاهای خود نیز کمک بگیرید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫒برنج آبکش شده : 1 لیوان ، 🫒گوشت چرخ کرده : به مقدار لازم، 🫒جعفری : 4 قاشق غذاخوری ، 🫒پیازچه : 4 قاشق غذاخوری ، 🫒رب: 3 قاشق غذاخوری ، 🧆طرز تهیه: قسمت انتهایی کلم برگ کامل را در می آوریم ؛ داخل کلم را خالی می کنیم .پیازچه را خرد و سرخ کرده و به همراه جعفری ، زعفران و نمک در ظرف برنج می ریزیم مواد را مخلوط کرده و داخل کلم را پر از مواد میکنیم با استفاده از یک برگ کلم و قسمت جدا شده فوقانی از بیرون پاشیدن مواد به هنگام پخت جلوگیری می کنیم . آن را درون قابلمه استیل حاوی سس قرار می دهیم و روی قابلمه را با آلومینیوم می پوشانیم تا به مدت 2 ساعت بپزد . 🍀طرز تهیه سس: رب را با روغن مایع سرخ می کنیم خاموش که کردیم دو قاشق روغن مایع به آن اضافه می کنیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃🌸صبح زیبـاتـون بخیر و شـادی 🍃🌸دلتــون آروم در کنـار عـزیـزان 🍃🌸زندگیتون شیرین و لبریز از مـهر 🍃🌸دنیاتـون غرق در شـادی و آرامـش 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕