eitaa logo
آشپزخونه
211.9هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
کنیم تا پنیر شور نباشد؟🤔 -نان وپنیر وسبزی پای ثابت سفره‌ها است اما ممکن است پنیر شما کمی شور باشد؛ 🧀🧀 🍥بنابراین پنیر شور را داخل دوغ نگه دارید. هم نمکش کمتر می‌شود و هم سالم تر می‌ماند و هم مزه خوبی خواهد داشت. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
(پنکیک آلمانی) ▢1 قاشق غذا خوری آبلیمو ▢1 قاشق غذا خوری پودر قند ▢1 قاشق غذا خوری کره ▢2/3 پیمانه شیر (در دمای اتاق) ▢1/2 پیمانه آرد چند منظوره ▢3 پیمانه تمشگ ▢1/4 قاشق چای خوری نمک ▢1 قاشق چای خوری عصاره وانیل ▢3 عدد تخم مرغ 🥞دستور تهیه🥞 فر رو با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. تخم مرغ ها، شیر، شکر، آرد، عصاره وانیل و نمک رو داخل مخلوط کن می ریزیم. چند پالس می زنیم تا جایی که تمامی مواد به خوبی مخلوط بشن. پالس زدن رو تا جایی ادامه میدیم که مایع یکدست و روون بشه. کره رو توی ماهیتابه مناسب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار میدیم. وقتی حباب هایی توی کره ظاهر شد خمیر داچ بیبی رو وسط ماهیتابه می ریزیم ولی اون رو توی کره هم نمی زنیم. همین که مواد پخش شد ماهیتابه رو به فر منتقل می کنیم تا کاملا بپزه، پف کنه و طلایی بشه. بعد از حدود 20 دقیقه پنکیک ما حاضره. کره ذوب شده رو با برس آشپزی روی اون میمالیم. آبلیمو تازه رو هم روی پنکیک پخش می کنیم. زمانی که می خواهیم داچ بیبی رو سرو کنیم تمشک رو روی پنکیک قرار میدیم و پودر قند رو روی اون می پاشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم🥪 ▢1 قاشق چای خوری زیره سیاه ▢2 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای خوری زردچوبه ▢2 عدد سینه مرغ (بدون استخوان) ▢1 عدد لیموترش ▢4 قاشق غذا خوری روغن مایع ▢4 قاشق مربا خوری سس سویا ▢به مقدار لازم نمک و فلفل 🌶دستور تهیه🌶 سس سویا، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه و زردچوبه رو داخل یک کاسه می ریزیم و به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم. آب لیموترش رو می گیریم و به مواد بالا اضافه می کنیم. مواد سس رو با هم مخلوط می کنیم و مرغ ها رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا مرغ ها کاملا به سس آغشته بشن. روی کاسه رو با یک سلفون می پوشونیم و مرغ ها رو به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم و بعد از گذشت این زمان مرغ ها رو به سیخ می کشیم. داخل ماهیتابه ای رو کمی چرب می کنیم و روی حرارت قرار میدیم. زمانی که داغ شد، مرغ ها رو داخلش قرار میدیم و در تابه رو می ذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. بعد از اینکه یک طرف مرغ ها پخته شد اون رو برمی گردونیم تا طرف دیگه هم بپزه. می تونیم کباب های خوش طعم رو با نون یا برنج سرو کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
1 کیلو اسفناج پاک شده ▢1 عدد پیاز نگینی خرد شده ▢1 قاشق سوپخوری کره ▢1 قاشق چایخوری سیر له شده ▢1 قاشق چایخوری زنجبیل له شده ▢¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ▢½ قاشق چایخوری تخم زیره ▢½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط ▢1 فنجان ماست ▢1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده ▢½ قاشق چایخوری فلفل سیاه ▢100 گرم پنیر بی نمک ▢به مقدر لازم نمک ▢½ فنجان خامه 🍀🍀دستور تهیه🍃 اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید. کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم🍵🍵🍵 ▢3 عدد چغندر (لبو) ▢2 عدد سیب زمینی ▢1 عدد پیاز ▢400 گرم لوبیا کنسروی ▢2 عدد برگ بو ▢10 فنجان آب ▢6 فنجان آب مرغ یا گوشت ▢1 عدد کنسرو گوجه فرنگی ▢4 قاشق غذاخوری آبلیمو ▢1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه ▢1 قاشق غذاخوری شوید ▢4 قاشق غذاخوری روغن ▢2 عدد هویج ▢1/2 عدد کلم پیچ ▢نمک دستور تهیه🍵 چغندرها رو در یک قابلمه بزرگ بپزین و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار بدین تا چغندرها پخته و لبو بشن. لبوها رو از آب بیرون بیارین، کنار بذارین و آبش رو نگه دارین. سیب زمینی رو پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنین، داخل آب لبو بریزین و بپزین تا نرم بشن. هویج رو پوست گرفته و رنده کنین. پیاز رو هم پوست بگیرین و خرد کنین. سپس اونا رو با روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا نرم بشن. سپس گوجه‌ها رو به ماهیتابه اضافه کنین و دوباره تفت بدین. کلم رو خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزین. لبوها رو به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنین. آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا رو به سوپ اضافه کنین و هم بزنین. هویج و پیاز تفت داده شده و شوید رو داخل سوپ بریزین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای_پلو 🍲مواد لازم: برنج قهوه‌ای 200 گرم روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری هویج خرد کرده و پخته 2 عدد پیاز خرد کرده 1 عدد درشت کره گیاهی 1 قاشق سوپخوری گلچه‌های گل کلم 150 گرم گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد نخود فرنگی پخته 1 پیمانه گشنیز خرد کرده 1 دسته کوچک نمک و ادویه پلوئی به میزان لازم 🍘طرز تهیه: 1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. 2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید. 3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید. 4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید. ➕یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛🍛 🔸پودر سیر: 2 قاشق سوپ‌ خوری 🔸فلفل سیاه: یک قاشق سوپ‌خوری 🔸فلفل قرمز: 6 عدد 🔸تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ‌خوری 🔸زردچوبه: 2 قاشق سوپ‌خوری 🔸زیره سبز: یک قاشق سوپ‌خوری ➕همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅فیله مرغ رو به تکه های باریک وتقریبا دوسانتی برش زدم وبا نمک وفلفل سیاه ،نوک قاشق چایخوری پودرسیر وکمی پودر زنجبیل وروغن مایع مخلوط کردم وکنار گذاشتم تا مزه دار شود. پیاز رو با کمی روغن تفت دادم گوشت چرخ شده گوساله رو‌اضافه کردم ،کمی زردچوبه وفلفل سیاه وپودر زنجبیل ونمک زدم وکنار گذاشتم. اول فر را با دمای ۱۷۵ روشن کردم وبعدروی میز کمی آرد پاشیدم وچونه ایی از خمیر به اندازه ظرف مورد نظر برداشتم با دست کمی باز کردم وبعد با وردنه به شکل ظرف دلخواه درآوردم ودر سینی پهن کردم وبمدت ۵دقیقه با دمای۱۷۵در فر گذاشتم بعد از آن زمان از فر خارج کردم واز سس خوشمزه ایی که درست کرده بودم روی همه قسمتهای خمیر ریختم وپهن کردم بعد مخلوطی از پنیر موزارلا وپروسس روی سس ریختم وبعد قسمتهایی راگوشت وقسمتهایی را فیله مرغ چیدم واز قارچ وزیتون وفلفل دلمه رنگی هم برای روی آنها استفاده کردم واز سوسیس بلغاری هم چند برش استفاده شده قسمتهای تیره گوشته وقسمتهای روشن فیله هستش ودر نهایت خیلی کم پنیر روش پاشیدم ودر فر از قبل گرم‌شده بادمای ۱۸۵درجه گذاشتم که زمان پخت پیتزا بستگی به حرارت فر شما داره . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧄مواد لازم🧄 ▢500 گرم فیله ماهی ▢2/3 پیمانه آبلیمو ▢2 حبه سیر (خرد شده) ▢1 عدد سیب زمینی (متوسط) ▢1 عدد پیاز (برش داده شده) ▢2 عدد فلفل سبز (تند) ▢2 قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده) ▢1 عدد ذرت (آبپز) ▢به میزان لازم نمک 🍋دستور تهیه🍋 آبلیمو، سیر، یك قاشق غذاخوری گشنیز، یك عدد فلفل سبز بدون سر و دانه و نیمی از پیاز رو توی غذاساز پوره كرده و نمك و فلفل روش میپاشیم. بلال و سیب‌زمینی رو 30 دقیقه در آب‌ جوش پخته، سپس سیب‌ زمینی رو نگینی خرد كرده و ذرت رو از ساقه با چاقو جدا می کنیم. ماهی رو با سیر و نمك و فلفل در نیم‌لیتر آب 20 دقیقه میپزیم، سپس آبكش كرده و با دست خرد می کنیم. فلفل سبز رو هم خرد می کنیم. نیم دیگه پیاز رو خلالی كرده و با ذرت، سیب‌زمینی، ماهی و فلفل سبز مخلوط كرده و سس رو روی اون داده و مخلوط می کنیم. این غذا رو میشه با نان یا به تنهایی سرو كرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 🥭1 فنجان بادام 🥭1 فنجان اسفناج 🥭1 عدد انبه خرد شده 🥭3/4 فنجان شیر بادام یا شیر نارگیل 🥭 یخ به دلخواه 🍹طرز تهیه اسموتی اسفناج و انبه اول بادام و شیر بادام را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد، اسموتی شما آماده است 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
بی خبر در بزن و سر زده از راه برس مثل باران بهاری که نمی گوید کی... سلام صبح تان بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧀مواد لازم • ¼ پیمانه مایونز • دو پیمانه اسفناج تازه • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری فلفل • ۸ عدد نان تست • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • ۱۱۰ گرم پنیر بز مزه دار شده با سیر و سبزیجات معطر • یک عدد کدو سبز کوچک، ورقه شده • یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده ۱٫ در غذاساز، مایونز، یک پیمانه اسفناج، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۲٫ یک طرف ۴ نان تست را با روغن زیتون چرب کنید. سمت چرب شده را روی کاغذ روغن بگذارید. پنیر بز مزه دار شده را روی نان ها بمالید. یک لایه کدو سبز، گوجه فرنگی و برگ های اسفناج را روی آن بگذارید. مخلوط مایونز و اسفناج را روی ۴ نان تست دیگر بمالید و هر کدام از آنها را روی سبزیجات داخل لایه های دیگر نان بگذارید. ۳٫ ساندویچ های تهیه شده را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه داخل تابه با حرارت متوسط بپزید تا نان ها طلایی شوند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕