#پخت_نان_شكلاتی_و_موز
🍌مواد لازم:
🔸كره ۲ قاشق سوپخوري
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیر و آرد سفيد از هر کدام ۱ پيمانه
🍫روش پخت :
-آرد را در ظرفي بریزید وسط آن را گود کنید شير را كم كم داخل آن بریزید و هم بزنيد بعد تخم مرغ را اضافه کنید و كره آب شده را بریزید و هم بزنيد تا مواد يکنواخت شوند اگر در مواد گلوله اي وجود داشت مي توانيد مايه را از صافي رد كنيد بعد تابه اي كوچك را چرب کنید دو قاشق سوپخوري از مايه را در آن بریزید و مثل كرپ دو طرف نان را سرخ كنيد و بگذاريد تا سرد شود بعد مي توانيد آن را با سس شكلات و حلقه هاي موز تزئين كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دلمه_فلفل ❤️
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
برنج نبم پخت
فیله ی گوجه فرنگی:۱لیوان
پیاز
ترخون مرزه،شوید،نعنا
فلفل رنگی
پیاز و سیر
رب گوجه
ادویه
طرز تهیه:
ابندا فلفل ها رو تمیز کنیبن،بشورین.
داخل قابلمه آب بریزین و بزلربن تا جوش بیاد.
فلفل ها رو۳دقیقه داخل آب جوش بریزین تا تلخیش گرفته بشه،و کمی نرم بشه.برنج رو نیم پخت کنیبن ،نمک فراموش نشه👍🏼
پیاز و خرد کنین،با روغن و ادویه تفت بدین،سیر رو اد کنیبن.گوشت رو اضافه کنیبن.
حسابی تفت بدین.
فیله ی گوجه فرنگی رو اد کنیین .
سبزی خردشده رو اضافه کنیبن،اب سبزی که کشیده شد،برنج نیم پز رو اضافه کنیبن و از روی حرارت بردارین.داخل فلفل ها رو با این مواد پر کنین.کف قابلمه یا ماهیتابه بچنینین.
برای تهیه ی سس این خوراک :
رب و ادویه رو با روغن تفت بدین.بهش آب جوش اضافه کنیین.این سس رو. وی دلمه ها بریزین و اجازه بدین یک و نبم تا دو ساعت بپزه.
از بادمجون قایقی هم می تونیبن بصورت شکم پر استفاده کنیبن.من گوشه سمت راست بادمجون گذاشتم که ترکیبش بی نظیره
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5ccfdb1f61aeb6066ed8e0d5_23534762.jpg
حجم:
145K
#رول_سوخاری_مرغ_و_دوش_کباب🌷
مواد لازم:
فیله ی مرغ
گوشت کوهان
پیاز
زعفران
روغن زیتون
فلفل سیاه و نمک
طرز تهیه:
گوشت کوهان و به اندازه ی یک در یک خرد کنیبن.
پیاز و خلال کنیبن.
با گوشت چنگ بزنیبن.
روغن زیتون و فلفل سیاه بزنیبن و بزارین استراحت کنه.
پیاز و فیله ها و نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفران و با هم مخلوط کنیبن،بزارین بیات بشه.
بعد از ۲ساعت،
حالا فیله ها رو کمی بکوبین،یه لقمه گوشت کوهان مزه دار شده وسط فیله بزارین،
رولش کنیبن،پشت سر هم این کبابها رو به سیخ بکشین،روی منقل کباب کنیبن.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❤️#بلغور_شیر_یاسی_فود
اول بگم که بلغورشیر همون بلغورگندمه که باشیرمیپزن وقتی شیرجذب شد یکم زردچوبه میزنن وتوی سینی پهن میکنن تاخشک بشه
بلغورشیر یک لیوان
عدس نصف لیوان
شیردولیوان
آب دولیوان
زردچوبه
پیازیه عدد
نمک
اول پیازروریزکرده وسرخش میکنیم وبهش زردچوبه میزنیم، بلغور،عدس،شیروآب روبهمراه نمک ریخته ومیذاریم دوساعت تاکاملا بپزه وجابیفته،بهمین راحتی خوشمزگی😋😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_برنجی
گلاب نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر 175 گرم
کره 250 گرم
آرد برنج نیم کیلو
تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین
اول پودر شکر رو با کره نرم شده مخلوط کنید تا کمی یکنواخت شود. تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و مواد را هم بزنید. گلاب را داخل مواد بریزید و با قاشق مواد را خوب به هم بزنید. آرد برنج را که سه بار الک کرده نیمی از آن را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس خمیر را با دست ورز میدهیم و کم کم بقیه آرد را به مواد اضافه میکنیم. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال میگذاریم. فر را از قبل با دمای 150 درجه گرم میکنیم. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه دلخواه گلوله هایی برداشته و بعد با مهر روی آن طرح میزنیم. روی شیرینی ها تخم خرفه یا سیاه دانه پاشیده و سینی را 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار میدهیم. به جای کره از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد. طرح زدن روی خمیر را سریع انجام دهید اگر صبر کنید بعد از چیدن خمیرها روی همه مهر بزنید شیرینی ها ترک میخورد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨بِسْمِاللّٰهِالرَّحْمٰنِالرَّحیٖم✨
یک صبح تازه
یک تولد دوباره
یک زندگی جدید
هر روز آغاز یک زندگیست
آغاز یک تغییر و شروع یک هیجان زندگی ات پر از تلاطم های خوش
سلام صبح زیبای شما بخیر و شادی🌺😊
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لوكوم_پرتقال
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست
كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد
طرزتهيه:
دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد
وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه
سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده
بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه
بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد
داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره
به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_خانگی_تابه ای
🔴مواد لازم برای۱۰ نفر
🔹شیر ۱/۲ پیمانه
🔹ماست ۱/۲ پیمانه
🔹آرد سفید 2.5 پیمانه
🔹روغن مایع ۱/۴ پیمانه
🔹خمیر مایه خشک ۱ قاشق غذا خوری
🔹بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
🔹نمک ۱ پنس
🔹شکر ۱ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه
1️⃣ آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را دو تا سه بار الک کنید.
2️⃣خمیر مایع و یک قاشق شکر را به شیر داغی که انگشت را نمیسوزاد اضافه کنید و ده دقیقه ای کنار بگذارید تا حباب ریز بزند .
3️⃣ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا ماست پف کند.
4️⃣ روغن و مخلوط شیر و خمیر مایع که عمل آمده است را به ماست اضافه کنید.
5️⃣ آرد و نمک را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست بیاید. خمیر آماده شده را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن و چرب کردن دستتان از بین ببیرید . زیرا اضافه کردن زیاد آرد موجب سفت شدن نان میشود
6️⃣خمیر را داخل ظرفی قرار دهید . روی خمیر را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.
7️⃣ بعد از استراحت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود .از خمیر چانه های یکسان درست کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافين_موز
🧁٢٣٠ گرم آرد+ يك ق.چ بكينگ پودر+ يك چهارم ق.چ جوش شيرين+يك هشتم ق.چ نمك+ يك ق.چ دارچين را باهم الك كنيد.🧁
🍥١٢٠ گرم شكر را اضافه كنيد. در ظرف ديگرى دو عدد تخم مرغ+سه عدد موز له شده+١١٥ گرم كره ذوب شده سرد+ يك چهارم پيمانه ماست خامه اى را با مفتول سيمى مخلوط كنيد. در مركز موادِ آردى گودى ايجاد كرده و مخلوط بالا را به همراه ١١٠ گرم گردوى خرد و تست شده اضافه ميكنيم. دقت كنيد با مفتول دستى فقط در حد تركيب تمام مواد هم مى زنيم.دو سوم كپسولهاى مافين كه در قالب قرار داديم را پر كرده. داخل فر از قبل گرم شده با دماى ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ قرار ميدهيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مسقطی_میوه
مواد لازم برای3️⃣ نفر
🔸نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
🔸گلاب ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب میوه ۱ لیوان
🔸شکر ۱/۳ لیوان
طرز تهیه😋😋
✅نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . اب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم بود و مدام هم زدم .
✅میزان شکر رو تا نصف لیوان هم میتونین بریزین ، من کم کم ریختم و چشیدم ، دیدم شیرینی اش به نظرم بسته ، اما خوب ذایقه ها فرق داره ، پس حتما خودتون بچشین .
✅وقتی که رنگ موادمون روی شعله شفاف شد بهش گلاب رو اضافه کرومو مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه .بعد توی قالبی که کمی چرب کردم ریختم و توی یخچال حدود شش ساعت گذاشتم شاید هم بیشتر طول بکشه ببنده . ️بعد از اینکه بست دورش رو با چاقو ازاد کردم و روی دیس برگردوندم .
سایر نکات👇
من خودم بیشتر با آبمیوه انبه درست میکنم و طعم خوبی داره
میتونید این دسر رو برای عصرونه هم درست کنید خیلی خوشمزه میشه
هر نوع مسقطی میوه رو میتونین به این شکل درست کنین ، و آب میوه مورد نظر رو استفاده کنین .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسموتی_طالبی_مخصوص
مواد لازم برای2️⃣نفر
👈شیر۱ لیوان
👈طالبی (کوچک)۱ عدد
👈یخ (خرد شده)۱/۲ لیوان
👈بستنی (ساده یا با طعم طالبی)۷ قاشق غذا خوری
👈شیر خشک۱ قاشق غذا خوری
👈خامه۲ قاشق غذا خوری
👈شکر به مقدار لازم
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣ابتدا طالبی را پوست گرفته و مواد اضافی آن را خارج کنید.
2️⃣طالبی را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل نایلون بریزید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
3️⃣طالبی را به همراه شیر،شیر خشک،خامه و شکر داخل میکسر ریخته و وقتی یکنواخت شد یخ خرد شده را به آن اضافه کنید و آن قدر مخلوط کنید تا اثری از خرده های یخ نماند.
4️⃣بستنی را به اسموتی اضافه کرده و تنها ۲بار مواد را مخلوط کنید و بعد نوشیدنی را برای سرو آماده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اوشی_پلو
مواد لازم برای7️⃣ نفر
🔹گوشت ۷۵۰ گرم
🔹هـویج خلالی شده ۶۰۰ گرم
🔹برنج ۹۰۰ گرم
🔹روغن حیوانی یا کره ۳۰۰ گرم
🔹پیاز بزرگ ۳ عدد
🔹فلفل قرمز تند ۱ قاشق چای خوری
🔹سیر رنده شده ۳ حبه
🔹نمک ۱ قاشق چای خوری
🔹ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
🔹زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه👇👇
✅ ابتدا در ظرف مناسبی مقداری كره ریخته و پیازها را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم.
✅گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد كرده و اضافه میكنیم و به قدری تفت میدهیم كه تغییر رنگ دهد و كاملا سفید شود.
✅ حالا هویج ها را هم اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بیشتر كره به جز مقداری كه میخواهیم روی برنج دهیم را به آن اضافه میكنیم و سپس ادویه ها و زعفران را به همراه سیر رنده شده اضافه میكنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر ادویه كاملا به مشام بیاید.
✅حالا یك پیمانه آب به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد و اب آن كاملا تبخیر شود.
✅ در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و از مواد به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕