#لوكوم_پرتقال
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست
كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد
طرزتهيه:
دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد
وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه
سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده
بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه
بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد
داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره
به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_خانگی_تابه ای
🔴مواد لازم برای۱۰ نفر
🔹شیر ۱/۲ پیمانه
🔹ماست ۱/۲ پیمانه
🔹آرد سفید 2.5 پیمانه
🔹روغن مایع ۱/۴ پیمانه
🔹خمیر مایه خشک ۱ قاشق غذا خوری
🔹بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
🔹نمک ۱ پنس
🔹شکر ۱ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه
1️⃣ آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را دو تا سه بار الک کنید.
2️⃣خمیر مایع و یک قاشق شکر را به شیر داغی که انگشت را نمیسوزاد اضافه کنید و ده دقیقه ای کنار بگذارید تا حباب ریز بزند .
3️⃣ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا ماست پف کند.
4️⃣ روغن و مخلوط شیر و خمیر مایع که عمل آمده است را به ماست اضافه کنید.
5️⃣ آرد و نمک را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست بیاید. خمیر آماده شده را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن و چرب کردن دستتان از بین ببیرید . زیرا اضافه کردن زیاد آرد موجب سفت شدن نان میشود
6️⃣خمیر را داخل ظرفی قرار دهید . روی خمیر را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.
7️⃣ بعد از استراحت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود .از خمیر چانه های یکسان درست کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافين_موز
🧁٢٣٠ گرم آرد+ يك ق.چ بكينگ پودر+ يك چهارم ق.چ جوش شيرين+يك هشتم ق.چ نمك+ يك ق.چ دارچين را باهم الك كنيد.🧁
🍥١٢٠ گرم شكر را اضافه كنيد. در ظرف ديگرى دو عدد تخم مرغ+سه عدد موز له شده+١١٥ گرم كره ذوب شده سرد+ يك چهارم پيمانه ماست خامه اى را با مفتول سيمى مخلوط كنيد. در مركز موادِ آردى گودى ايجاد كرده و مخلوط بالا را به همراه ١١٠ گرم گردوى خرد و تست شده اضافه ميكنيم. دقت كنيد با مفتول دستى فقط در حد تركيب تمام مواد هم مى زنيم.دو سوم كپسولهاى مافين كه در قالب قرار داديم را پر كرده. داخل فر از قبل گرم شده با دماى ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ قرار ميدهيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مسقطی_میوه
مواد لازم برای3️⃣ نفر
🔸نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
🔸گلاب ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب میوه ۱ لیوان
🔸شکر ۱/۳ لیوان
طرز تهیه😋😋
✅نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . اب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم بود و مدام هم زدم .
✅میزان شکر رو تا نصف لیوان هم میتونین بریزین ، من کم کم ریختم و چشیدم ، دیدم شیرینی اش به نظرم بسته ، اما خوب ذایقه ها فرق داره ، پس حتما خودتون بچشین .
✅وقتی که رنگ موادمون روی شعله شفاف شد بهش گلاب رو اضافه کرومو مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه .بعد توی قالبی که کمی چرب کردم ریختم و توی یخچال حدود شش ساعت گذاشتم شاید هم بیشتر طول بکشه ببنده . ️بعد از اینکه بست دورش رو با چاقو ازاد کردم و روی دیس برگردوندم .
سایر نکات👇
من خودم بیشتر با آبمیوه انبه درست میکنم و طعم خوبی داره
میتونید این دسر رو برای عصرونه هم درست کنید خیلی خوشمزه میشه
هر نوع مسقطی میوه رو میتونین به این شکل درست کنین ، و آب میوه مورد نظر رو استفاده کنین .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسموتی_طالبی_مخصوص
مواد لازم برای2️⃣نفر
👈شیر۱ لیوان
👈طالبی (کوچک)۱ عدد
👈یخ (خرد شده)۱/۲ لیوان
👈بستنی (ساده یا با طعم طالبی)۷ قاشق غذا خوری
👈شیر خشک۱ قاشق غذا خوری
👈خامه۲ قاشق غذا خوری
👈شکر به مقدار لازم
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣ابتدا طالبی را پوست گرفته و مواد اضافی آن را خارج کنید.
2️⃣طالبی را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل نایلون بریزید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
3️⃣طالبی را به همراه شیر،شیر خشک،خامه و شکر داخل میکسر ریخته و وقتی یکنواخت شد یخ خرد شده را به آن اضافه کنید و آن قدر مخلوط کنید تا اثری از خرده های یخ نماند.
4️⃣بستنی را به اسموتی اضافه کرده و تنها ۲بار مواد را مخلوط کنید و بعد نوشیدنی را برای سرو آماده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اوشی_پلو
مواد لازم برای7️⃣ نفر
🔹گوشت ۷۵۰ گرم
🔹هـویج خلالی شده ۶۰۰ گرم
🔹برنج ۹۰۰ گرم
🔹روغن حیوانی یا کره ۳۰۰ گرم
🔹پیاز بزرگ ۳ عدد
🔹فلفل قرمز تند ۱ قاشق چای خوری
🔹سیر رنده شده ۳ حبه
🔹نمک ۱ قاشق چای خوری
🔹ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
🔹زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه👇👇
✅ ابتدا در ظرف مناسبی مقداری كره ریخته و پیازها را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم.
✅گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد كرده و اضافه میكنیم و به قدری تفت میدهیم كه تغییر رنگ دهد و كاملا سفید شود.
✅ حالا هویج ها را هم اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بیشتر كره به جز مقداری كه میخواهیم روی برنج دهیم را به آن اضافه میكنیم و سپس ادویه ها و زعفران را به همراه سیر رنده شده اضافه میكنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر ادویه كاملا به مشام بیاید.
✅حالا یك پیمانه آب به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد و اب آن كاملا تبخیر شود.
✅ در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و از مواد به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکی_ردولوت_مغزدار
🍪🍪
مواد لازم
#آرد 2.5 پیمانه
#کره آب شده ۱ پیمانه
#شکر قهوه ای 1.5 پیمانه
#شکر سفید ۱/۲ پیمانه
#تخم مرغ ۱ عدد
#تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
#ماست ۱ قاشق غ
#جوش شیرین ۱,۱/۴ قاشق چ
#نمک ۱/۲ قاشق چ
#وانیل ۱/۲ قاشق چ
#رنگ خوراکی قرمز(مایع) ۱ قاشق غ
#شکلات چیپسی ۱ پیمانه
#شکلات صبحانه به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣شکلات صبحانه رو با قاشق یا قیف تو یه سینی روی کاغذ روغنی به صورت گلوله های کوچک بریزید. داخل یخچال بذارید تا سفت شه.
2️⃣ مواد خشک شامل آرد نمک و جوش شیرین رو تو یه کاسه بریزید و مخلوط کنید.
3️⃣ بقیه ی مواد شامل شکر قهوه ای و شکر ساده، کره آب شده، رنگ خوراکی، وانیل، تخم مرغ و ماست رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید تا مخلوط شه.
4️⃣ حالا شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط کنید. خمیر آماده شده رو سلفون بپیچید و دوساعت توی یچخال استراحت بدید.
5️⃣ خمیر رو که از یخچال درآوردید فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شه.
6️⃣ از خمیر به اندازه های یه قاشق غذاخوری جدا کنید توی دست به شکل یه توپ درآرید و بعد پهنش کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لیموناد_خیار
مواد لازم برای8️⃣نفر
👈برگ نعنا (تازه)به مقدار لازم
👈آب گازدار (سودا)۱ بطری
👈ماءالشعیر لیمو۱ بطری
👈عسل ۱/۴ پیمانه
👈آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه
👈برگ نعنا (تازه)۱۲ برگ
👈لیمو ترش۱ عدد
👈خیار خرد شده۱ عدد
👈طالبی کوچک۱ عدد
⏱زمان تهیه ۲۰دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣طالبی را از وسط دونیم کنید. تخمهها را جدا کنید و طالبی را به لایههای باریک برش دهید.
2️⃣در یک پارچ بزرگ، طالبی، خیار، قاچهای لیموترش و ۱۲ عدد برگ نعنا را با یکدیگر مخلوط کنید.
3️⃣در یک کاسه کوچک، آب لیموترش و عسل را با هم مخلوط کنید و داخل پارچ طالبی بریزید. ماءالشعیر را اضافه کنید و آنها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
4️⃣هنگام سرو، آب گازدار را داخل پارچ بریزید. هنگام ریختن در لیوان، آنها را با برگهای تازه نعنا تزئین کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوای_کاسه (شیرازی)
مواد اصلی
👈آرد برنج ۱ پیمانه
👈شکر ۲ پیمانه
👈آب ۲ پیمانه
👈گلاب ۱ پیمانه
👈روغن ۱/۲ پیمانه
👈هل ۱/۴ قاشق چای خوری
👈زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
2️⃣ سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد. در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
3️⃣ ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
4️⃣ وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
5️⃣ برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم. اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
6️⃣ به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه. طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوسیس_و_قارچ_تنوری چگونه
🥘با این روش تنوری دیگه از سوسیس سرخ شده استفاده نمی کنید .
در ابتدا فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سوسیس ها و قارچ های خرد شده رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد.سپس در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي یک طرفشون برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و در انتها سس تند و کمی دیگر پارمزان اضافه کنید بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#توپ_قلقلی_موزی
مواد لازم برای ۳۰نفر
👈روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری
👈آرد قنادی ۱.۵ پیمانه
👈بیکینگ پودر ۲قاشق چای خوری
👈نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
👈پودر دارچین ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
👈شکر ۱/۳ پیمانه
👈تخم مرغ درشت ۱ عدد
👈شیر ۱/۲ پیمانه
👈موز له شده ۱/۲ پیمانه
👈شکر برای تزئین ۱/۲ پیمانه
👈عصاره موز (اختیاری) ۱/۴ قاشق چای خوری
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
⏱زمان پخت ۱۰دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣روغن گیاهی را داخل یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
2️⃣آرد، بیکینگ پودر، نمک، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱/۳ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
3️⃣تخم مرغ، شیر، موز له شده و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. عصاره موز را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر هم پودر دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4️⃣مخلوط موز را داخل مخلوط بیکینگ پودر بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. داخل قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. یک قاشق گرد از خمیر را داخل روغن بریزید تا طلایی شود. آنها را از روغن خارج کنید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسموتی_خرما 🧉 😋
🔸برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
♦️این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و عالیه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕