سلام صبح زیباتون بخیر
آرزو میکنم
نه حسرت گذشته
غمگینتون کنه
و نه غم آینده نگرانتون
در حال زندگی کنید
و لحظه هایتان
پر از آرامش باشه ♥️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسلایس_کنجد
مواد لازم🍘
🧈کره نرم شده 125 گرم
🧈شکر قهوهای 140 گرم
🧈تخم مرغ 2عدد
🧈آرد 125 گرم
🧈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🧈دارچین یک دوم قاشق چایخوری
🧈پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
🧈کنجد 50 گرم
🍪کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایه فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.
حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.اکنون مایه به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیمانده کنجد را رویش بپاشید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
میتوانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_مرغ_حلزونی
مواد لازم برای3️⃣ نفر
▫️فیله مرغ ۶ عدد
▫️پیاز رنده شده ۱ عدد
▫️زعفران دم کرده به مقدار لازم
▫️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
▫️روغن ۱ قاشق غذا خوری
▫️لیمو ترش ۱ عدد
▫️سیخ چوبی تعدادی
طرز تهیه👇
✅فیله ها به ترجیحا به دو قسمت و یا نوارهای باریک برش بزنید
✅در ظرفی روی نوارهای مرغ پیاز رنده شده،ادویه،نمک،فلفل،زعفران آب کرده را بریزید ،وسپس آب یک عدد لیمو ترش را روی آن بچکانید وبیست دقیقه بگذارید تا چاشنی به خورد مرغمان برود.
✅ مرغ را از مواد خارج کرده و بصورت حلزونی رول میکنیم وسیخ چوبی را از انتهای رول پیچیده شده فرو میکنیم تا فیکس شود در هر سیخ سه تا پنج رول به دلخواه قرار میدهیم.
✅کف ماهیتابه نسوز را چرب کرده و سیخها رو در آن قرار میدهیم تا بپزد
✅ در طول کار سیخها را مرتب برمیگردانیم تا مرغ مغز پخت شود.نوش جان
سایر نکات👇
میتوانید در طول پخته و سرخ شدن کباب روی ان کره و زعفران دم کرده بزنید تا خوشرنگتر شود.
این غذا هم با نان و هم با برنج سرو میشود.🔻
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#برشتوک_فندق
🧁روغن۳۵۰ گرم
🧁پودر قند۵۰۰ گرم
🧁مغز فندق۴۰۰ گرم
🧁آرد سفید۵۰۰ گرم
🧁هل۱ قاشق مربا خوری
🍮روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود.
مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم بزنید
سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید.
ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود.
پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسموتی_سبز_بهاری
🍹🍹🍹🍹🍹🍹
مواد لازم4️⃣ نفر
👈قالب یخ ۳/4 پیمانه
👈آب انگور سفید ۱/۲ پیمانه
👈کیوی رسیده خرد شده ۲ عدد
👈انگور سبز بی دانه ۱ پیمانه
👈برگ اسفناج (برگ جوان و تازه) ۳ پیمانه
👈مارچوبه تازه خرد شده ۱۱۰ گرم
طرز تهیه
1️⃣در یک قابلمه کوچک، مارچوبه ها را با کمی آبجوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
2️⃣در مخلوطکن، مارچوبه، اسفناج، انگور، کیوی و آب انگور را با یکدیگر مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که همه مواد ریز و یکدست شوند.
3️⃣سپس قالبهای یخ را به آن بیفزایید و دوباره هم بزنید تا همه یخها خرد شوند.
4️⃣اسموتی را درون لیوان بلند بریزید و فورا سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_سوپ
🥯 تهية نان برشتة پنيري
نان را به تكههاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد. آنگاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود. سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجة سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود. حالا جعفري را روي نانها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.
مواد لازم 🥖
🫕نان باگت................ 1 عدد
🫕پنير پارمسان رنده كرده ............... يكدوم پيمانه
🫕كرة نرم شده ...............60 گرم
🫕جعفري ريز خرد كرده ............ 1 قاشق چايخوري
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_سوپ
🥯 تهية نان برشتة پنيري
نان را به تكههاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد. آنگاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود. سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجة سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود. حالا جعفري را روي نانها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.
مواد لازم 🥖
🫕نان باگت................ 1 عدد
🫕پنير پارمسان رنده كرده ............... يكدوم پيمانه
🫕كرة نرم شده ...............60 گرم
🫕جعفري ريز خرد كرده ............ 1 قاشق چايخوري
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آش_کرفس_و_گردو
✅مواد لازم:🫕
ساقهی کرفس جوان با برگ: 4 ساقه
برگ چغندر: 250 گرم
برنج: 1 پیمانه
مغز گردوی نگینی شده: نصف پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
ماست ترش: نصف پیمانه
نعنا داغ: 3 قاشق سرخالی
پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل، زردچوبه و گلپر: به میزان دلخواه
🍃طرز تهیه🍲🍲🍲🍲
ابتدا ساقههای کرفس خرد شده را کمی تفت داده و به برگ چغندر و برگ کرفس خرد شده اضافه کنید، برنج را هم به سبزیجات اضافه کرده و اجازه دهید تا همهی مواد با هم به طور کامل بپزند. در این مرحله پیاز داغ و زرشک را به همراه گردوی تفت داده شده به آش اضافه کرده و ادویههای آش را بچشید.اجازه دهید تا آش جا بیافتد و در آخر ماست را اضافه کرده و پس از خوردن چند جوش، با نعنا داغ، پیاز داغ و کمی زرشک آن را تزیین کنید. از این آش میتوانید در میهمانی ها به عنوان افطار و یا برای نذری استفاده کنید.
نکته: برای اضافه کردن ماست به آش، ابتدا کمی از آش را به ماست زده شده اضافه کنید، وقتی هم دما شدند بتدریج به آش اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش صاف و یکدست شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کاناپس_قارچ
🌭چی لازم دارم:
🧆قارچ 250 گرم
🧆کره 50 گرم
🧆گشنیز خرد شده دوقاشق غذاخوری
🧆آرد یک قاشق غذاخوری
🧆شیر یک فنجان
🧆پیازچه پنج ساقه
🧆پنیر پیتزا 250 گرم
🧆نمک و فلفل به میزان لازم
🍲چطوری درست کنم:اول کره رو درماهیتابه گرم میکنیم بعد پیازچه های ریزخرد شده رو باهاش تفت میدیم قارچهای خردشده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خوردن یک قاشق آرد و شیر رو اضافه میکنیم وقتی شیر غلیظ شد نمک و فلفلو اضافه میکنیم و دست آخرم گشنیز خرد شده و از رو حرارت برش میداریم
میتونین از نون تست استفاده کنین ولی من از نون باگت سبوس دار استفاده کردم ( بدلیل فیبر زیادش ) برش های اریب زدم یک قاشق از مایه رو روش ریختم و پهنش کردم حالا نوبت پنیرهای کشدار پیتزاس ( از هرنوع ) که روش بزارین و با دمای فر 180 که از قبل یکم گرمش کردین طبقه وسط بزارین تا جایی که پنیر آب بشه یک دقیقه آخرهم برای طلایی شدن پنیر گریل رو روشن کنین
موقع سرو هم اسلایس های خشک شده گوجه فرنگی روشون بزارین ( گوجه خشک جزو طرز تهیه نیست اگه دوست داشتین بزارین )
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#برانی_باتر_اسكاچ
🍮آرد 300 گرم
🍮شكر قهوهای 250 گرم
🍮بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
🍮كره آبكرده 100 گرم
🍮تخممرغ 2 عدد
🍮اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
🍮شكلات خرد كرده 200-250 گرم
🧁🧁
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوهای و بیكینگپودر را مخلوط كنید و كره، تخممرغها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد، شكر قهوهای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و به اندازه دلخواهتان برش دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#زیتون_سوخاری
🥦پیش غذایی خوشمزه، لذیذ و مقوی است که به سادگی تهیه میشود و برای طرفداران زیتون انتخابی عالی است. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این پیش غذای خوشمزه و سالم را تهیه و نوش جان کنید.
🫒مواد لازم
🍲زیتون بدون هسته 200 گرم
🍲پیاز 1 عدد
🍲سیر 1 حبه
🍲آرد 1/2 پیمانه
🍲تخم مرغ هم زده 2 عدد
🍲پودر سوخاری 1 لیوان
🍲روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
🍲فلفل 1 قاشق چایخوری
🍈طرز تهیه
1- پیاز، سیر، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
2- مواد را داخل قیف بریزید و با یک ماسوره اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتونها را پر کنید.
3- آرد را در یک کاسه و پودر سوخاری را در کاسهای دیگر بریزید.
4- در یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
5- زیتونها را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
6- وقتی روغن داغ شد زیتونها را داخل روغن بیندازید و هنگامی که طلایی شد از روغن دربیاورید و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🙏الهی
امروزمان آغازی باشد
برای شکر بیکران از نعمتهای الهی
قلبمان جایگاه فقط مهربانی
زندگیمان سر شار از آرامش
و روحمان غرق از محبت الهی
🌹سلام صبح تون بخیر🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕