eitaa logo
آشپزخونه
209.7هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
7.7هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد_مرغ 🍲 🔸مرغ آب پز شده،کلم برگ،خیارشور را خرد کنید.وبا ذرت و گردو مخلوط کنید. سپس با سس سالاد را سرو کنید 🍓 @ashpazzkhooneh
#ساندویچ_مرغ_ترخون 🔸١/٤لیوان مایونز+٢ ق آب مرغ+سه ق ساقه ی کرفس+دو ق ترخون+یک ق جعفری+دو ق پیاز +نمک و فلفل+یک ق آبلیموی تازه ارو مخلوط کنید و بعد فیله مرغ پخته رو اضافه کنید 🍓 @ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نکات_ریز_خانه_داری #بوزدائی 🔸ذغال بهترین بوگیر برای یخچاله😳 کافیه یک تکه ذغال توی یخچال بذارین و از شر بوی بدی که گاهی توی بخچال به وجود میاد خلاص بشین😍 🍓 @ashpazzkhooneh
#لیمو_عمانی موجود در غذا را نخورید❗️ لیمو عمانی در زمان طبخ ، مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنـــج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود !! 🍓 @ashpazzkhooneh
مزاياى استفاده از مايه در ور آمدن خمير و افزايش حجم نان به خاطر توليد CO2 جذب آهن تا ٥ برابردر بدن به دليل هدروايز اسيد فيتيك موجود در سبوس استحكام بافت خمير به دليل توليد اسيداستيك بهبود طعم و آروماى نان به دليل توليد اسيد لاكتيك تأخير در بيات شدن نان مايه خمير منبعى غنى از ويتامين هاى گروه B مايه خمير منبع بسيارى از عناصر معدنى و غير معدنى مورد نياز بدن مانند سديم،پتاسيم،كلسيم،آهن،روى و... 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#خمیرمایه 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
💕وقتی "مهربونی" با وجود کسی عجین شده باشه.. 💕هیچوقت نمیتونه ترکش کنه... حتی اگه هزار بارم به خاطرش 💕دست بی نمک شو داغ کرده باشه.. تقدیم به تو شما عزیزان روزتون پر از عشق‌💝 💕 @ashpazzkhooneh 💕
😍 1397/2/13🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1خرما(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + +یک عدد نان باگت کوچک +۹۰ گرم سینه مرغ آبپز+خیار شور ( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۱تیکه کباب تابه ای(۱۰*۱۰)+دو کف دست نان لواش ( 250کالری) ❣بعدازشام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 مواد لازم📝 ميگو پاك كرده ٥٠٠گرم بروكلى٤٠٠گرم فلفل دلمه اى سبز يا قرمز١عدد هويج بزرگ١عدد كدو بزرگ١عدد قارچ(دلخواه)٢٠٠گرم سير٤حبه پودركارى١ق غ رزمارى١ ق م پودرآويشن١ ق م آبليمو٣ق غ نمك و فلفل قرمز كره٥٠گرم و روغن مايع پودرپاپريكا١ق م طرزتهيه📝 هويج و كدو را بصورت أريب حلقه حلقه مى كنيم ساقه هاى بلند كلم بروكلى را جداكرده و بصورت گلهاى كوچك جدا مى كنيم فلفل دلمه اى را بصورت خلالى بلند خرد مى كنيم قارچ را بصورت حلقه اى در مى آوريم هر كدام از سبزيجات را در روغن با كمى نمك سرخ مى كنيم در همان تابه سير خردشده را با كره تفت داده ميگو را افزوده وقتى صورتى شد ادويه هاى گفته شده را اضافه مى كنيم بعد از كمى تفت دادن سبزيجات سرخ شده را اضافه مى كنيم آبليمو را افزوده بعد از ٥دقيقه شعله گاز را خاموش مى كنيم خوراك ميگو غذاى سالمى است كه مى توانيد با پلو و يا سالاد مورد علاقه تان ميل كنيد 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️پوره توت فرنگی ۱ و ۱/۲ لیوان ▫️پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته ▫️آب جوش ۱ لیوان سر خالی ▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری ▫️آب سرد ۱/۴ لیوان ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه 🍧 پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و شکر مخلوط کرده و هم میزنیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا دانه های ژله کاملاً حل شود. بعد کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود. بعد از اینکه ژله سردِ سرد شد خامه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. میتونین مواد را داخل میکسر هم مخلوط کنین. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه میدیم اسفنجی شود. سپس روی کتری در حال جوش قرار داده و بن ماری میکنیم. پوره توت فرنگی را به مخلوط ژله و خامه اضافه کرده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم. مخلوط رو خوب هم میزنیم و داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهیم. بعد از اینکه کاملاً خودش رو گرفت از یخچال خارج کرده و دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه به حال خودش میزاریم. قالب را در ظرف سرو برگردانده و روش یک دور سشوار میگیریم و اجازه میدیم کمی بمونه تا از قالب جدا بشه. 💕 @ashpazzkhooneh