eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مزاياى استفاده از مايه در ور آمدن خمير و افزايش حجم نان به خاطر توليد CO2 جذب آهن تا ٥ برابردر بدن به دليل هدروايز اسيد فيتيك موجود در سبوس استحكام بافت خمير به دليل توليد اسيداستيك بهبود طعم و آروماى نان به دليل توليد اسيد لاكتيك تأخير در بيات شدن نان مايه خمير منبعى غنى از ويتامين هاى گروه B مايه خمير منبع بسيارى از عناصر معدنى و غير معدنى مورد نياز بدن مانند سديم،پتاسيم،كلسيم،آهن،روى و... 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#خمیرمایه 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
💕وقتی "مهربونی" با وجود کسی عجین شده باشه.. 💕هیچوقت نمیتونه ترکش کنه... حتی اگه هزار بارم به خاطرش 💕دست بی نمک شو داغ کرده باشه.. تقدیم به تو شما عزیزان روزتون پر از عشق‌💝 💕 @ashpazzkhooneh 💕
😍 1397/2/13🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1خرما(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + +یک عدد نان باگت کوچک +۹۰ گرم سینه مرغ آبپز+خیار شور ( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۱تیکه کباب تابه ای(۱۰*۱۰)+دو کف دست نان لواش ( 250کالری) ❣بعدازشام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 مواد لازم📝 ميگو پاك كرده ٥٠٠گرم بروكلى٤٠٠گرم فلفل دلمه اى سبز يا قرمز١عدد هويج بزرگ١عدد كدو بزرگ١عدد قارچ(دلخواه)٢٠٠گرم سير٤حبه پودركارى١ق غ رزمارى١ ق م پودرآويشن١ ق م آبليمو٣ق غ نمك و فلفل قرمز كره٥٠گرم و روغن مايع پودرپاپريكا١ق م طرزتهيه📝 هويج و كدو را بصورت أريب حلقه حلقه مى كنيم ساقه هاى بلند كلم بروكلى را جداكرده و بصورت گلهاى كوچك جدا مى كنيم فلفل دلمه اى را بصورت خلالى بلند خرد مى كنيم قارچ را بصورت حلقه اى در مى آوريم هر كدام از سبزيجات را در روغن با كمى نمك سرخ مى كنيم در همان تابه سير خردشده را با كره تفت داده ميگو را افزوده وقتى صورتى شد ادويه هاى گفته شده را اضافه مى كنيم بعد از كمى تفت دادن سبزيجات سرخ شده را اضافه مى كنيم آبليمو را افزوده بعد از ٥دقيقه شعله گاز را خاموش مى كنيم خوراك ميگو غذاى سالمى است كه مى توانيد با پلو و يا سالاد مورد علاقه تان ميل كنيد 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️پوره توت فرنگی ۱ و ۱/۲ لیوان ▫️پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته ▫️آب جوش ۱ لیوان سر خالی ▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری ▫️آب سرد ۱/۴ لیوان ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه 🍧 پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و شکر مخلوط کرده و هم میزنیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا دانه های ژله کاملاً حل شود. بعد کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود. بعد از اینکه ژله سردِ سرد شد خامه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. میتونین مواد را داخل میکسر هم مخلوط کنین. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه میدیم اسفنجی شود. سپس روی کتری در حال جوش قرار داده و بن ماری میکنیم. پوره توت فرنگی را به مخلوط ژله و خامه اضافه کرده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم. مخلوط رو خوب هم میزنیم و داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهیم. بعد از اینکه کاملاً خودش رو گرفت از یخچال خارج کرده و دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه به حال خودش میزاریم. قالب را در ظرف سرو برگردانده و روش یک دور سشوار میگیریم و اجازه میدیم کمی بمونه تا از قالب جدا بشه. 💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #کرم_توت_فرنگی 💕 @ashpazzkhooneh
شیر کم چرب مصرف کنید جذب كلسيم از شير كم چرب بيشتر است با مصرف شير كم چرب شما به ازاء هر ليوان شير، كالری دريافتی را 65كيلو كالری كاهش می دهيد و جذب کلسیم افزایش پیدا می‌کند 💕 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️سينه مرغ ٢ عدد( درشت) ▪️ماست چكيده ٣ قاشق غذاخوري ▪️ادویه گرام ماسالا ١ قاشق غذاخوري ▪️آبلیمو نصف فنجان ▪️پودر زیره سبز ١ قاشق چای خوري ▪️دارچین ١ قاشق چای خوري ▪️پودر فلفل قرمز تند ١ قاشق چای خوري ▪️پودر فلفل سیاه ١ قاشق چای خوري ▪️زنجفيل تازه (بصورت رنده شده) ١ قاشق غذاخوری ▪️نمك به مقدار لازم ▪️پیاز متوسط ١ عدد ▪️گوجه فرنگی متوسط (بصورت پوره) ٣ عدد ▪️سیر ٢ حبه ▪️خامه (از شیر پر چرب هم میتونين استفاده كنين) ٣/٤ ليوان طرز تهيه اول از همه سينه مرغ رو به ابعاد ٢*٢ برش میديم ، تو یه کاسه بزرگ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (ماست ،ادویه گرام ماسالا ،آبلیمو،پودر زیره،دارچین،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجفیل تازه،يك حبه سير ،نمک و مرغ ) تو یخچال ميذاريم( حدودا ٤ ساعت) و بعد مرغ رو گريل كنيد برای تهيه سس پیاز رو خلالي كنين و تو ماهیتابه تفت بدين، يك حبه سیر و كمي فلفل اضافه كنين و بعد از اینکه پیاز طلایی شد گوجه های پوره شده و یا در صورت تمایل رب گوجه رو به مواد اضافه کنين و هم بزنين تا بوی خامی گوجه گرفته بشه حالا خامه رو اضافه کنين و به مدت ١٠ دقیقه اجازه بدين که بجوشه و غلیظ بشه مرغهای گریل شده رو به سس اضافه کنین و به مدت ٥ الي ١٠ دقيقه بذارين جا بیفته دقت داشته باشین که این غذا نباید آب داشته باشه 💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #خوراک_مرغ_هندی 💕 @ashpazzkhooneh
باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است باقلا سبز را با کیفیت بیان شده خریداری کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و کاملاً شستشو دهید. آن گاه در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و باقلا را وارد آن کرده سپس به مدت 3 دقیقه بجوشانید. مقدار آب باید با مقدار باقلا سبز متناسب باشد تا پس از ورود باقلا سبز به آب در حال جوش، جوشیدن آن متوقف نشود 2- باقلا سبز : پس از اتمام 3 دقیقه جوش دادن باقلا سبز، آن را در آبکش ریخته سرد و سپس خشک کنید. د: بسته بندی بعد از مرحله سرد کردن، باقلا سبز را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید. هـ : مدت نگه داری در فریزرهای خانگی مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق 12- 8 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد. تذکر: با توجه به تغییرات انجام شده در طی نگهداری ( فریز کردن )، برای آن که باقلا سبز و نخود فرنگی، تازگی و کیفیت خوب خود را حفظ کنند، دمای 10- درجه سانتی گراد ( اگر چه دمای فریزرهای خانگی پایین تر از 10- درجه سانتی گراد ) مناسب می باشد. ولی به علت باز و بسته شدن فریزرها در منازل و سرد و گرم شدن هوای داخل آنها مدت نگهداری در این دما ، 3 ماه اعلام شده است. 💕 @ashpazzkhooneh