#_خورشت_کنگر😍🌹👇
🔻مواد لازم :
▫️کنگر پاک شده ۳ لیوان
▫️سبزی قورمه سرخ شده ۲ ق غ
▫️جعفری خرد شده ۲ لیوان
▫️نعنا خرد شده نصف لیوان
▫️آبغوره نصف لیوان
▫️گوشت خرد شده ۱ لیوان
▫️نمک ۳ ق چ
▫️پیاز ۱ عدد
✍ابتدا پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم بعد سبزی قورمه و آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه یک ساعت که ازپخت گذشت نعنا وجعفری و کنگر رو کمی تفت میدیم و به خورشت اضافه میکنیم و میزاریم دو ساعت دیگه بپزه و در آخر نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم .
🍋 @ashpazzkhooneh
#_خورش_کاری_و_نخود😍🌹
مواد لازم
نخود پخته شده يك پيمانه، گوشت خورشى ٢٠٠ گرم، پوره گوجه فرنگى ٢ پيمانه، سير ٤ حبه، زنجبيل تازه نصف بند انگشت، پياز يك عدد، ادويه كارى دو قاشق غذا خورى، ادويه شامل زيره، تخم گشنيز، فلفل سياه، زردچوبه، برگ بو، چوب دارچين
✍طرزتهیه:
اول پياز و ريز كنيد و با روغن كمى تفت بديد، زيره و تخم گشنيز ، برگ بو و يك تكه كوچيك چوب دارچين و اضافه كرده و كمى تفت بديد سير و زنجبيل رو بكوبيد و به تابه اضافه كنيد و كمى تفت بديد.بعد گوشت رو اضافه كرده تفت بدين تا آبش كشيده بشه، بعد پوره گوجه رو اضافه كنيد و دوقاشق غذاخورى كارى رو با كمى آب مخلوط كرده اضافه كنيد و اجازه بديد گوجه با مواد جوش بخوره و آبش تبخير بشه. بعد كمى آب اضافه كنيد تا گوشت بپزه، يك ربع آخر نخود پخته و نمك رو اضافه كنيد و بذاريد تا آب غذا تقريبا خشك بشه. چوب دارچين و برگ بو رو موقع سرو دور بريزيد. واقعا غذاى خوشبو و لذيذى ميشه..
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.01M
#دلمه_كدو_با_ماست
مواد لازم:
▫️نيم كيلو گوشت چرخی مخلوط
▫️پياز دو عدد متوسط نگينی خورد شده
▫️سير ٤ حبه رنده شده
▫️كدو ١/٥ تا ٢ كيلو
▫️نمك به ميزان لازم
▫️پودر فلفل سياه ١ ق چايی خوری
▫️پودر فلفل قرمز نصف قاشق
▫️ادويه
▫️دو عدد عصاره( گالي بلانكا )
▫️نشاسته ذرت ٢ الي ٣ ق غذا خ
▫️ماست پر چرب حدودا ١ ليوان الي ١/٥ ليوان
▫️آب ١ ليوان
▫️نعناخشك ٢ ق غذا خ
▫️صنوبر(دانه كاج)تفت داده در كمی روغن مقداری
▫️پودر دارچين ١ ق چايی خ
طرز تهيه:
كدوها را شسته و روی سر آن بريده و توی آن را خالی كرده ، خيلی مغز آن را خالی نمی كنيم.
در ظرفی روی حرارت پياز با گوشت چرخی مخلوط وخوب تفت ميدهيم تا رنگ آن تغيير كند وبعد سير را به مواد گوشتی اضافه كرده وزرد چوبه وپودر دارچين ميزنيم وخوب تفت داده وبعد ادويه و پودر فلفل وگالي بلانكا زده وآخر كار دانه كاج اضافه كرده واز روی حرارت برداشته تا سرد شود.
كدو ها را در كمی روغن سرخ می كنيم ، خيلی نبايد سرخ شوند كه تغيير رنگ بدهند.
در ظرفی آب ريخته وروی حرارت گذاشته تا به جوش بيايد ، كدوها را در آب جوش ريخته تا روغن اضافی آن ها گرفته شود ، فقط در حد يك جوش خوردن، آبكش كرده وميزاريم تا سرد شوند.
كدوها را با مواد گوشتی پر كرده ودر ظرف ماست و نعنا خشک می گذاریم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
749.6K
#خوراک_بادمجان
طرز تهیه:
1ـ بادمجان
2ـ سیب زمینی خرد شده
3ـ فلفل دلمه ای رنگی
4ـ فلفل سبز تند
5ـ گوجه نصف شده
6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
7ـ پیاز نگینی خرد شده
8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
بادمجان و سیب زمینی را جدا جدا سرخ کنید، بعد پیاز را سرخ کنید و گوجه و ادویه ها را اضافه کنید .
فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بریزید و کمی تفت بدهید و بادمجان را اضافه کنید.
سیب زمینی را برای تزئین کنار بگذارید، اجازه بدهید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفتد،
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.09M
#_لوبیا_پلو_شیرازی
مواد لازم :
▫️پیاز ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️برنج ۴ پیمانه
▫️لوبیا سبز ۳ پیمانه
▫️گوجه فرنگی ۲ عدد
▫️روغن مایع به اندازه کافی
▫️گوشت ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز وگوجه فرنگی ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وروی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم و روی شعله کم میگزاریم سپس پیاز وسیررا در تابه ریخته و تفت می دهیم ،بعد گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند بعد گوجه های خرد شده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود.
آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم .
برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است و در کف قابلمه نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم و کمی از برنج را می ریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا، همین طور ادامه می دهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود.
بعد در قابلمه را میگذاریم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد . در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1M
#نان_صبحانه_پلنگی
مواد لازم :
خمیر مایه: ۱قاشق غذاخوری
آرد: ۱قاشق غذاخوری
شکر: ۱قاشق غذاخوری
شیر: ولرم۱/۲پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: ۸قاشق
پودر کاکائو: ۲قاشق
کره آب شده: ۱/۴پیمانه
وانیل: کمی
نمک:کمی
آرد: حدود۳۵۰گرم
طرز تهیه:
اول آرد و شکر و مایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید و بگذارید ۱۰دقیقه بمونه تا عمل بیاد.
بعد تخم مرغ و وانیل و کره و شکر رو با نمک با هم بزنید و به مایع خمیر اضافه کنید.
کم کم آرد رو داخل مواد بریزید. مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید.
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفرون و هر سه خمیر رو در سه ظرف جدا گانه روش سلفون بکشید و بگذارید ۱ ساعت استراحت کنه.
حالا از خمیر سفید ۶ تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم ۶ تا چونه و از خمیر زعفرونی هم ۶ تا چونه درست کنید.
بعد از خمیر شکلاتی بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرونی رو بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار بدید و خمیر شکلاتی رو دورش رول کنید.
بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفرون رو وسطش بزارید و خمیر سفید را دورش رول کنید.
این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید.
کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید و خمیرها رو ردیف اول ۳ تا ، ردیف دوم ۲ تا و ردیف سوم ۱ عدد خمیر رو بزارید تو قالب.
روش رو زرده و زعفرون بمالید و کمی کنجد و سیاه دونه بپاشید .
بگذارید در فر با حرارت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا روی نون طلایی و پخته بشه . حتما کاسه آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نون حفظ بشه.
@ashpazzkhooneh
#سالاد_آمریکایی
مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته
4 عدد هویج آبپز
4 عدد سیب زمینی آبپز
10 عدد خیارشور 2 حبه سیر اگه دوست داشتید بریزید نصف لیوان ماست
نصف لیوان مایونز
نمک و فلفل
ذرت مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
هویج و سیب زمینی بگذارید بپزد
بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود.
خیارشور هویج و سیب زمینی را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم
2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم
به مدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم میشود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
615.2K
#بستنی_سرخ_شده
موادلازم:
بستنی وانیلی: 2 پيمانه
کورن فلکس: 1 پيمانه
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل: 1/3 پيمانه
شیر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
عسل: مقداری
طرز تهیه:
کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، بستنی ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند ( برای هر بستنی 20 ثانیه زمان کافیست ) ، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل ، خامه ، سس شکلاتی و … سرو کنید
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.37M
#شيرينی_رسپيری
مواد لازم:
▫️كره گياهی ٢٢٥ گرم به دمای محيط رسيده
▫️پودر قند ٥٠ گرم
▫️قهوه نستله فوری ١ قاشق سوپ خ
▫️آب جوش ١ قاشق سوپ خ
▫️ارد سفيد الك شده ٢٠٠ گرم
▫️نشاسته ذرت ٥٠ گرم
▫️پودر قند به ميزان لازم براي تزيين
▫️خلال پسته يا پودر پسته برای تزيين
▫️مارمالاد يا بريليو برای تزيين
روش تهيه:
كره و پودر قند الك شده را با همزن برقی زده تا سبك و كرم رنگ شود وسپس قهوه فوري را با يك قاشق اب جوش حل كرده وبه مواد اضافه كنيد وبا همزن بهم بزنيد.
در اخر كار ارد الك شده ونشاسته را اضافه كرده وبا ليسك بهم بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند ودر قيف ماسوره دار ريخته وداخل سيني فرم دهيد.
سيني را در فر با حرارت ١٦٠ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
تقريبا ١٥ تا ٢٠ دقيقه زمان پخت لازم داره.
بعد از پخت وخنك شدن روی بيسكويت ها پودر قند الك كرده وبا سس بريلو يا مارمالاد روی آنها را تزيين كرده وپودر پسته می ريزيم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
127.6K
مواد لازم برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
شیرنصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
آرد سفیدبه میزان لازم
طرز تهیه گوشفیل :
ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
@ashpazzkhooneh