eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا ها رو (۲۴ عدد پاستا استفاده کردم) داخل آب جوش همراه با روغن و نمک جوشوندم حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه لازمه . برای رنگی کردنشون هم جداگانه داخل قابلمه رنگ خوراکی داخل آب جوش ریختم و یه سری عادی هست و دو سری با رنگ خوراکی رنگ شده . با رنگ لبو و زعفران و ... رنگ نمیشه خوب و خوش رنگ نمیشه . مواد داخلش حالا به صورت سرد خواستم سرو بشه . اگه گرم بخواین مواد مایه ماکارونی و به همراه پنیر پیتزا بریزین . اما به این شکل من از نصف عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده ، یک عدد خیارشور خرده شده ،۳ ق غ ذرت ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، یک عدد هویج رنده شده به همراه یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی سس فرانسوی (به دلخواه) استفاده کردم . مواد کاملا سلیقه ای هستش . 👨‍🍳
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🤗 مواد لازم کدو ۳ عدد سینه مرغ یک عدد گوجه فرنگی دو عدد پیاز رنده شده یک عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک ،فلفل،پودرپاپریکا قالب مافین کدو هامون رو حلقه حله میکنیم،نمک میزنیم و روغن مال میکنیم و سرخشون میکنیم طبق ویدیو توی قالب مافین هامون میچینیم سینه مرع رو چرخ کنید یا ریط خردشون کنیدو بهش پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر پاپریکا بزنید و باهم مخلوطشون کنید بریزید وسط کدو هاتون تو قالب روش یه ورق گوجه بزارید و روش پنیر پیتزا رنده شده بریزید بفرستد داخل فر 180 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه. 👨‍🍳
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر شيري يا پنبه اي😋• هرچي كه هست بچه ها عاشقش ميشن و سالمه🥰 ~❤️موادلازم: شير ٥٠٠ميلي ليتر ٣قاشق نشاسته ذرت ٤قاشق شكر وانيل كمي پودر نارگيل براي تزئين ~❤️حتما روي گاز مدام هم بزن تا گوله نشه اما اگر شد از صافي رد كن. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول بادمجون ❌جعفری باید استفاده بشه من اشتباها گفتم گشنیز 🫣اخه چرا؟🥴 ❌بادمجانها رو ورقه ای نازک با چاقو یا ماندولین یا رنده المانی برش بزنید.. ❌اگر از بادمجانهای قلمی استفاده کنید خیلی بهتره من چون نتونستم گیر بیارم از نوع دیگه استفاده کردم ❌گوشت رو با ادویه ها و سبزیجات خوب ورز بدین ۴ الی ۵ عدد بادمجان یا بیشتر ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل کبابی ( میتونید از سس پولبیر هم استفاده کنید بجای فلفل کبابی ) ۱ عدد فلفل سبز تند ۳الی ۴ حبه سیر جعفری کمی ادویه ها ( ، فلفل سیاه ،پولبیبر ، پودر سیر ، پودر پیاز، ادویه گوشت نداشتید حذفش کنید ، پودر تخم گشنیز ) سس ؛ لبنه وسیر و کمی روغن زیتون مخلوط کنید بریزید داخل بشقاب و بعد بادمجان ها رو روش سرو کنید 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•توپک سیب زمینی سوخاری😍• یه گزینه خوشمزه و شیک واسه میز مهمونیاس که از خوردنش سیر نمیشی!😋 ~❤️چیا لازم داریم: ۴ عدد سیب زمینی ۳۰ گرم کره ۱ عدد زرده تخم مرغ و ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر به مقدار لازم نشاسته ذرت ۱ ق غ نون باگت بزرگ یک عدد روغن زیتون ۱ ق غ روغن سرخ کردنی به مقدار لازم 👨‍🍳
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•واویشکای دل😋• ~❤️چیا میخواد: دل مرغ ۳۰۰ گرم دنبه کف دست رب گوجه ۱ ق.غ پیاز ۲ عدد سیر ۳ حبه گوجه ۴ عدد فلفل دلمه دو عدد نمک و فلفل فراوووون زردچوبه ۱ ق.چ آب یه چیکه 👨‍🍳
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته‌چین مرغ و بادمجون🤤 مواد لازم : کره ۵۰ گرم زرشک ۲۰۰ گرم خلال پسته و بادام دارچین و چوب دارچین بادمجان متوسط ۳ عدد مرغ ریش شده ۲ پیمانه برنج خشک ۳ پیمانه پیاز داغ ½ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد روغن ¾ پیمانه ماست ۱ پیمانه زعفران 👨‍🍳
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻 مرغ آلو شمالی😋 📜مواد لازم: •مرغ...............................2 تکه •زرشک............................1/5 پیمانه •پیاز................................2 عدد •شکر...............................1 ق غ خ •آلو..................................1 پیمانه •رب گوجه......................1 ق غ خ •زردچوبه........................نصف ق چ خ •زعفران...........................به مقدار لازم . . 🫙پیمانه=لیوان فرانسوی . . . . . . 🥘طرز تهیه: •ابتدا دو طرف مرغ رو سرخ کنید و از روغن جدا کنید، پیاز رو داخل همون روغن تفت بدید •تفت که خورد زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدید، رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید •زرشک و شکر رو هم اضافه و مخلوط کنید •مرغ ها رو روی مواد قرار بدید و آب جوش رو اضافه کنید، به مدت 1:40 تا 2 ساعت رو حرارت بذارید تا کاملا بپزه و جا بیوفته •30 دقیقه آخر آلو ها رو اضافه کنید و دوباره بذارید بپزه •بعد از این مدت هم نوش جان کنید از طعم فوق‌العادشم که نگم براتون😍 👨‍🍳
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصل هویج پلو تبریزی همینه😍به قدری خوشمزست که یکبار درستش کنی عاشق طعمش میشی ____ مواد لازم: گوشت ماهیچه:۲۵۰ گرم هویج:۳ عدد بزرگ پیاز:۱ عدد آلو خورشتی ادویه ها:زردچوبه و ادویه کاری:نصف ق.چ رب:۱ق.غ زعفرون آبلیمو آبغوره پارت اول 👨‍🍳
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم اصل هویج پلو تبریزی همینه😍به قدری خوشمزست که یکبار درستش کنی عاشق طعمش میشی ____ مواد لازم: گوشت ماهیچه:۲۵۰ گرم هویج:۳ عدد بزرگ پیاز:۱ عدد آلو خورشتی ادویه ها:زردچوبه و ادویه کاری:نصف ق.چ رب:۱ق.غ زعفرون آبلیمو آبغوره 👨‍🍳
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید 👨‍🍳
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 👨‍🍳