eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 بدون روغن🥧🥧🥧🥧 🍰این کیک مخصوص خامه کشی و فیلینگ و هرچی که بخواین هست. خیلی سبک بافت خیلی نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸 🎥 توانمندیِ سامانه‌های پدافندی در دفاع از حریم آسمان کشور 🍃🌹🍃 ┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرانچی ۲ عدد سینه مرغ ۱ عدد پنیر ورقه‌ای ۲ عدد نان تست ۲ عدد فلفل تند ۱ عدد سیر ۳ حبه پنیر پیتزا ادویجات : فلفل سیاه پودر پیاز پاپریکا
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکون موکا 🍪😋 ❤مواد لازم: آرد 2پیمانه 250گرم نمک قاشق 1/4چایخوری بیکینگ پودر قاشق 1چایخوری کره سرد مکعبی 90گرم شکر 3 قاشق چایخوری تخم مرغ 1عدد وانیل 1قاشق چایخوری شکلات بن ماری شده 2 قاشق غذاخوری شیر 118گرم قهوه فوری 1قاشق چایخوری شکلات چیپسی150گرم 📌طرز تهیه: آرد نمک و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید کره رو بهش‌اضافه کنید. 🔻تخم مرغ ، شکر ،وانیل و شکلات بن ماری شده رو به مواد اضافه و کمی مخلوط کنید قهوه فوری رو با شیر خوب ترکیب کنید و به مواد اضافه کنید. 🔻 در آخر شکلات چیپسی رو اضافه کنید و مواد رو کمی ترکیب کنید تا شکلات خوب با خمیر مخلوط شه. رو سطح کار یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید و خمیر رو روی سطح انتقال بدید. 🔻کمی روی خمیر و دستتون هم آرد بزنید خمیر رو به قطر 20تا22 سانت پهن کنید یه مقدار خیلی خیلی کم شکر بپاشید و با دست کمی فشار بدید. 🔻 و مثل کیک 8تا برش بدید . خمیر رو بپزید و بذارید بعد از پخت خنک شه . با شیر بخورید حتما عاشقش میشید نوش جووووون❤️❤️ 🔻دمای فر 190درجه سانتی گراد 🔻مدت زمان پخت 16تا 20دقیقه 𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘۰
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و آموزش این خوشمزمون 😋😍 حلوا ارده که فقط با سه قلم مواد درست میشه امتحانش کنی دیگه از بیرون نمی خری😃 ~❤️موادلازم: پودر شیر خشک یک لیوان پودر قند یک لیوان‌ ارده کنجد یک لیوان 🔸طرز تهیه : پودر شیر خشک و پودر قند الک کنید ارده اضافه کنید هم بزنید تا منسجم بشن اگر دیدید منسجم نشد کمی ارده اضافه کنید داخل ظرفی مشما بزارید مغزیجات بریزید مواد داخلش بریزید صافش کنید بزارید یخچال بمدت ۳ تا ۴ساعت بهمین راحتی . پودرشیر خشک تو عطاری‌ها و لوازم قنادیها دارن .
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر کادایف نیاز به تعریف نداره 🤤🥐 مواد لازم : رشته کادایف :۲۰۰ گرم کره: ۸۰ گرم پودرهل: ١ق غ گردوی خردشده دلبخواهي زعفران دلبخواهی شکر: ۴ ق غ برای محلبی: شیر:۳پیمانه شکر:۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت:۵ ق غ خامه صبانه :نصف پیمانه گلاب:۲ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ساندویچ گوشت رو درست کن قطعا بچه‌ها عاشقش میشن مواد خمیر: 🔹نمک ½ ق چ 🔹شیر تقریبا ½ لیوان 🔹خمیر مایه ۱ ق غ سر خالی 🔹آرد نان فانتزی ۲ لیوان 🔹شکر تقریبا ½ ق غ خ 🔹ماست ۱ ق غ سر پر 🔹روغن مایع ۴ ق غ 🔹آویشن
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیاهدانه آرد 700 گرم🥡 - شیر گرم 400 میلی لیتر🥛 - شکر 80 گرم🍚 - خمیر مایه 10 گرم - 4 قاشق غذاخوری روغن - تخم مرغ 1 عدد🥚 - وانیل مواد داخل خمیر: - سیاه دانه 5 قاشق غذاخوری - شکر 5 قاشق غذاخوری🍚
تخم مرغ 4عدد شکر 1پیمانه روغن یا کره نصف پیمانه آرد 3پیمانه شیر نصف پیمانه بکینگ پودر 3 ق م لبوی خام رنده شده نصف پیمانه وانیل بمقدار لازم تخم مرغها رو خوب با همزن میزنیم بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم تا کرم رنگ و کش دار شود بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم ارد رو که دو بار با بکینگ پودر الک کردم رو آرام آرام به مواد اضافه کردم و با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم سپس لبوی رنده شده رو اضافه میکنیم مواد رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه میزاریم. نصف لیوان شکر و ۳ق.غ نشاسته ذرت را درنصف لیوان اب لبو حل کرده میزاریم روی اجاق و مرتب هم میزنیم تا مواد غلظت فرنی داشته باشد بعد از سرد شدن روی کیک را باان پوشش میدهیم.
🧇 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شه
تخم مرغ ۳عدد شکر. ۱۵۰گرم وانیل. یک چهارم ق چ آب جوش ۱ق س روغن مایع. ۱۵۰ گرم پودر کاکائو. ۳ق س آرد ۲۳۰گرم بکینگ پودر. ۲ق م شیر یک دوم پیمانه اول زرده و سفید رو جدا کنید سفیده رو کاملا با هم زن برقی بزنید تا سبک بشه و از ظرف بر نگرده و بعد شروع کنید به زدن زرده تو یه ظرف دیگه وانیل و شکر و آب جوش رو بهش اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا کاملا کرم رنگ و کش دار بشه و بعد روغن رو اضافه کنید ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو چند بار الک کنید ...کمی از ارد رو به زرده و بعد کمی از شیر رو اضافه کنید و دوباره این کارو انجام بدید وقتی موادو کاملا باهم مخلوط کردید سفیده رو که از قبل زدید و کم کم به کمک لیسک به مواد اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید تا پف کیک از بین نره و بعد کف قالبو کاغذ روغنی بزارید و موادو داخلش بریزد...دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بستگی به نوع فر هم داره و بعد از پخت با خلال چوبی چک کنید ازاین کیک بخاطر داشتن بافت اسفنجی میتونید برای خامه کشی هم استفاده کنید
آرد: 250 گرم پودر شکر: 220 گرم کره: 150 گرم تخم مرغ: 2 تا کشمش: 100 گرم وانیل: 1 ق چایخوری برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. مواد رو بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم...فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرم رنگ بشه .بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکستم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم... آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا می کنیم. ***بهتره به جای 220 گرم پودرشکر 180 گرم ریخته بشه. و به جای 150 گرم کره 100 گرم کره و 50 گرم روغن مایع استفاده بشه.شیرینی ها با کیفیت تر