6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_وانیلی_مغزی_شکلات 😍
حتی اگر هیچ وقت کیک نپخته باشی به راحتی میتونی این کیک جذاب با مغز شکلاتی رو درست کنی.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱+۱/۴ ل
وانیل: سر ق چ
شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
بیکینگ پودر: ۲ ق م
آرد: ۲/۵ ل
مواد میانی:
شیر: ۲ق
پودر کاکائو: ۱ ق غ سرپر
مقداری از مواد
زمان پخت: حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه دمای ۱۸۰درجه
دستور به طور کامل در کلیپ هست🌷
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عصرانه
#آشپزی
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پاستیل_خونگی 😋😍
پاستیل از اوندسته خوراکیهاست که کوچیکو بزرگ عاشقشن دقیقا مث چیپس وپفکمیمونه😍. از این به بعد خودت براحتی میتونی توی خونه با هزینه خیلی کمتر کلی پاستیل خوشمزه درست کنی با هر طعموشکلی که دوست داری🤌🏻
.
این پاستیل با سه قلممواد درست شده که تومیتونی با دوقلمهم درست کنی چون استفاده از گلوکز اختیاریه🤌🏻🤩
.
مواد لازم:
پودر ژله با طعمدلخواه
۲ ق غ پودر ژلاتین
نصف لیوان آب جوش
۱ ق غ گلوکز
.
🌸طرز تهیه
🌼 پودر ژله وژلاتین و ابجوش رو مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا ذرات حل بشه
🌼 حالا برای براق شدن که تویفیلمکاملا مشخصه وکشدارتر شدن پاستیل بهش یه ق گلوکز هم اضافه میکنیم و کف رویسطحش رومیگیریم تا پاستیلها شفاف بشه.
🌼 اونها روداخل قالب دلخواه میریزیم اگر قالب نداشتین از هر ظرفی میتونین استفاده کنین.
.
بعد از چند ساعت پاستیلها امادست برای اینکه چسبندگیش از بین بره بهتره هفت هشت ساعتی داخل یخچال باشه.
اونها روداخل ظرف در بسته داخل یخچال میتونین نگهداری کنین😊
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کوکی_اسمارتیزی 😍😋
این کوکی شکلاتی فوقالعاده خوشمزست و کسایی که طعم کره رو دوست ندارن این کوکی بهترین گزینه هستش چون با روغن مایع درست شده 👌
مواد لازم 👇
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ پیمانه
اسمارتیز به میزان لازم
طرز تهیه 👇
تخم مرغها ، وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.( دور گیری فراموش نشه )
روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کاکائو و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنین و آرد را به تدریج اضافه کنید تا مواد به صورت خمیر درآمده جمع شود و بدون ترک گلوله شود.
از خمیر گلوله بردارید و با فاصله در سینی بچینید و اسمارتیز ها را روی خمیر بچینید.
در فر گرم شده به دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود.
نکته👈 آرد رو به تدریج بریزید بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه...در اینجا 1 قاشق کمتر مصرف شد
نکته 👈با این مواد حدود 28 تا 30 عدد کوکی خواهید داشت
نکته 👈 میتونید توی تابه روی گاز کوکی رو بپزید
نکته 👈 دمای فر برقی یا توستر یا مایکروفر رو روی 160 تنظیم کنید
نکته 👈 مدام کنار فر باشید حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه طول میکشه تا کوکی بپزه با خلال دندان چک کنید هر وقت تمیز خارج شد فر رو خاموش کنید...اگر زیاد توی فر بمونه کوکی خشک میشه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━
#شیرینی
#عصرانه
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_کدوحلوایی 😍🍰😋
با این رسپی کیک کدو حلوایی درست کن مطمئناً عاشقش میشی 😍
این کیک اصلا طعم کدو نمیده پس اونایی هم که کدو دوس ندارن ، حتما امتحانش کنن👌
🍬موادلازم🍬
🌟پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ)
🌟تخم مرغ ۳ عدد
🌟آرد ۲۱۰ گرم ( ۱ و نیم پیمانه )
🌟شکر ۱۷۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ )
🌟شیر ۴۰ گرم ( ۴ و نیم ق غذاخوری )
🌟روغن مایع ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ )
🌟بیکینگ پودر ۲ ق چ
🌟وانیل ۱/۴ق چ
🎀آرد و بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک بشن
‼️‼️فر حتما ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن بشه و باید کاملا داغ باشه
🎀تمام مواد هم دمای محیط باشن
☢️ دمای فر برقی : ۱۸۰ درجه المنت بالا و پایین با فن روشن
☣️دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه
☢️دمای توستر : ۱۶۵ درجه
مدت پخت : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دستور به طور کامل در ویدیو هست👌
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمورش #کلوچه_تابه ای 😍
حتما که نباید عصرونه هامون آنچنانی باشه ، با چندتا قلم مواد ساده و در دسترس ، میتونی یه عصرونه دلچسب کنار خانوادت نوش جان کنی🥰
این کلوچه با یه لیوان شیر هم معرکه میشه ،که همه عاشقشن❤️
🌼موادی که میخوای🌼
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱/۵_۲ لیوان فرانسوی
شیر یک سوم لیوان ف
روغن یک سوم لیوان ف
شکر. نصف لیوان ف
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ ۱ ق چ
زعفران دلخواه
پودر کاکائو. در صورت دلخواه ۱ ق غ
🌼حتما برای ماهی تابه رژیمی ، واشر قرمز رنگ دورشو بردارید
🌼برای ماهی تابه معمولی ، حتما از دمکنی استفاده بشه و در هر دو صورت از شعله پخشکن استفاده بشه
🌼اگر دوست داشتید میتونید. مواد و به دو قسمت یا سه قسمت تقسیم کنید و کاکائو زعفران و ساده درست کنید❤️
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوشمزه
#عصرانه
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_نسکافه_گردو
یه کیک آوردیم براتون فوقالعاده خوشمزه 😋
حتما امتحان کنین و از خوردنش کلی لذت ببرین 🤩
مواد لازم 👇
نسکافه ۲ ق غ
آب جوش ۲ ق غ
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ و نیم ق چ
گردو نگینی ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه 👇
نسکافه رو با اب جوش مخلوط کرده بعد یکدست شدن به شیر اضافه میکنیم.
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با دور تند همزن انقدری میزنیم تا کرمی و روشن بشه ( بین کار کاسه دور گیری میکنیم تا تمام مواد یکدست مخلوط بشن و بعد پخت کیک بوی تخم مرغ نگیره ) مخلوط شیر و نسکافه و روغن مایع اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ارد و بکینگ پودر که قبلا سه مرتبه الک شده طی دو تا سه مرحله اضافه میکنیم در مرحله اخر روی ارد گردو ریخته و آروم و دورانی مخلوط میکنیم . مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزه .
امیدوارم از اين آموزش خوشتون اومده باشه 😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #ترافل_شکلاتی 😍
سفره هاتون پربرکت و کامتون عسل
مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده
حتما از شکلات سکه ای تلخ کارات یا سوربُن استفاده کنید
اسمش تلخه ولی اصلا تلخ نیست پس نگران نباشید☺
با این مقدار مواد حدود 22 تا 25 عدد ترافل خواهید داشت
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پنکیک_دورنگ خوشمزه😋😍🥞👌
بریم با هم دیگه این پنکیک های بی نظیر رو درست کنیم بهترین گزینه برای عصرانه ی بچه ها تازه به عنوان خوراکی میتونید بزارید برای بچه ها که ببرن مدرسه
مواد لازم:
🌹تخم مرغ ۲ عدد
🌹شکر نصف لیوان
🌹روغن نصف لیوان
🌹شیر نصف لیوان
🌹ارد یک لیوان
🌹وانیل نصف ق چ
🌹بکینگ پودر ۱ ق چ
🌹زعفران ۱ ق غ
🌹پودر کاکائو ۱ ق غ
طرزتهیه:
تخم مرغ رو با وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد
بعد شکر ❤️شیر ❤️روغن❤️ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد بهش ارد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط کردیم و الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا مواد کامل باهم مخلوط بشن بعد مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت زعفران غلیظ میزنیم
و ساندویچ ساز رو چرب میکنیم و مواد رو طبق فیلم روی ساندویچ ساز میریزیم ( وقتی تمام مواد رو تو ساندویچ ساز ریختید بعد روشنکنید چون اینجوری اولی ها میپزه بعدی ها خام )و درشو میبندیم تا پف کنه و بپزه
توی تابه هم میتونید بپزید
درستش کنید حتما🤩
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #حلوا_سه_آرد 😋😍
این حلوا خیلی لطیف و خوش طعمه حتما امتحانش کنید...😍😊
#حلوا_سه_آرد_سوزان
آب 2 و 1/2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
زعفران آبکرده به میزان لازم
آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه)
آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه)
آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر)
روغن 1 پیمانه
◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا ( نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید)
◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه
😇مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده
🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه
🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم
🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم
در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید
🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید
🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه
🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋
😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #باسلوق_ژله_ای😋 آغا یلدا تموم شده 😁 ولی شما میتونید هر رنگی که دوس داشتید درستش کنید😘
با کمترین هزینه کلییییی باسلوق ژله ای رنگی رنگی و خوشمزه درست کنید🥰
🌸
مواد لازم:
_یک بسته پودر ژله
_نصف لیوان نشاسته گل
_یک و نیم لیوان آب
_دو سوم لیوان شکر
_دو قاشق غذاخوری روغن مایع
_آرد یا پودر نارگیل
🌸
طرز تهیه:
نشاسته و اب رو ترکیب کنید تا نشاسته باز
بشه بعد پودر ژله و شکر رو اضافه کنید بذارید رو حرارت خیلییییی کم شروع کنید هم زدن تا به غلیظت برسه
هر چی ماهیتابه بزرگ تر باشه زودتر آماده میشه
حدودا بیست الی سی دقیقه زمان می بره
اما اصلا اصلا حرارت رو زیاد نکنید تا خامی نشاسته از بین بره،
وقتی شفاف و غلیظ غلیظ شد در آخر روغن هم اضافه کنید و تو ظرفی که چرب کردید بریزید،اجازه بدید خودش رو بگیره بعد لایه بعدی هم به این روش آماده کنید و روش بریزید چند ساعت تو یخچال بمونه بعد برش بزنید🥰 آرد پاشی یا نارگیل پاشی هم یادتون نره😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛