eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوشمزه😋😍🥞👌 بریم با هم دیگه این پنکیک های بی نظیر رو درست کنیم بهترین گزینه برای عصرانه ی بچه ها تازه به عنوان خوراکی میتونید بزارید برای بچه ها که ببرن مدرسه مواد لازم: 🌹تخم مرغ ۲ عدد 🌹شکر نصف لیوان 🌹روغن نصف لیوان 🌹شیر نصف لیوان 🌹ارد یک لیوان 🌹وانیل نصف ق چ 🌹بکینگ پودر ۱ ق چ 🌹زعفران ۱ ق غ 🌹پودر کاکائو ۱ ق غ طرزتهیه: تخم مرغ رو با وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد شکر ❤️شیر ❤️روغن❤️ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد بهش ارد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط کردیم و الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا مواد کامل باهم مخلوط بشن بعد مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت زعفران غلیظ میزنیم و ساندویچ ساز رو چرب میکنیم و مواد رو طبق فیلم روی ساندویچ ساز میریزیم ( وقتی تمام مواد رو تو ساندویچ ساز ریختید بعد روشن‌کنید چون اینجوری اولی ها میپزه بعدی ها خام )و درشو میبندیم تا پف کنه و بپزه توی تابه هم میتونید بپزید درستش کنید حتما🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 این حلوا خیلی لطیف و خوش طعمه حتما امتحانش کنید...😍😊 آب 2 و 1/2 پیمانه شکر 2 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه زعفران آبکرده به میزان لازم آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه) آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه) آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر) روغن 1 پیمانه ◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا ( نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید) ◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه 😇مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده 🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه 🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم 🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید 🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید 🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه 🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋 😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋 آغا یلدا تموم شده 😁 ولی شما میتونید هر رنگی که دوس داشتید درستش کنید😘 با کمترین هزینه کلییییی باسلوق ژله ای رنگی رنگی و خوشمزه درست کنید🥰 🌸 مواد لازم: _یک بسته پودر ژله _نصف لیوان نشاسته گل _یک و نیم لیوان آب _دو سوم لیوان شکر _دو قاشق غذاخوری روغن مایع _آرد یا پودر نارگیل 🌸 طرز تهیه: نشاسته‌ و اب رو ترکیب کنید تا نشاسته باز بشه بعد پودر ژله و شکر رو اضافه کنید بذارید رو حرارت خیلییییی کم شروع کنید هم زدن تا به غلیظت برسه هر چی ماهیتابه بزرگ تر باشه زودتر آماده میشه حدودا بیست الی سی دقیقه زمان می بره اما اصلا اصلا حرارت رو زیاد نکنید تا خامی نشاسته از بین بره، وقتی شفاف و غلیظ غلیظ شد در آخر روغن هم اضافه کنید و تو ظرفی که چرب کردید بریزید،اجازه بدید خودش رو بگیره بعد لایه بعدی هم به این روش آماده کنید و روش بریزید چند ساعت تو یخچال بمونه بعد برش بزنید🥰 آرد پاشی یا نارگیل پاشی هم یادتون نره😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🎂🍫 کپشن مهمه بچه ها. 👇😍 مواد کیک پایه شکلاتی👇 به ازای هر یک عدد تخم مرغ 25 گرم آرد 30 گرم شکر 5گرم پودر کاکائو 10 گرم آب جوش 1گرم بکینگ پودر ( معادل یک هشتم ق مربا خوری ) 1گرم وانیل ( معادل یک هشتم ق مرباخوری ) اینجوری هر چنتا تخم مرغه که دوس داشتید میتونید درست کنید 😍 دمای فرتون رو همون دمایی بزارید که همیشه کیک میپزید البته اگه مث من دو تخم مرغی درست کردید پنج درجه کمترش کنید. زمان پخت هم برا این کیک ۵ دقیقه کمتر بزارید چون یه کم زودتر میپزه البته بعد پخت با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کامل پخته به طور معمول دمای پخت بیشتر کیکها تو فرای برقی و توستر ها ۱۶۰ درجست و تو فر گازی ۱۸۰. دستور اجرا شده در فیلم ۲ تخم مرغه در قالب ۱۰ سانتی با ارتفاع 10 سانته. برای کیک وانیلی جایگزین پودر کاکائو آرد اضافه کنید. فاطمه عباسی هستم☺️ تو این کانال در کنارتونم تا بتونیم کلی تکنیک جذاب کیک پزی با هم یاد بگیریم👌 اگر به کیک و شیرینی علاقه دارید، کانال ما رو دنبال داشته باشید چون میتونه تو این حرفه بهتون کمک کنه😍👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥧🥧🥧😋😍 توی روغن ولی بدون‌ جذب روغن 😍😍😍 مواد لازم ارد🍪 1و یک سوم لیوان تخم مرغ🍪1عدد شکر🍪نصف لیوان ماست🍪3چهارم لیوان وانیل🍪نصف ق چ ه بکینگ پودر🍪2ق م خ نکته ها حتما روغن داغ باشه بعداز اینکه مواد رو ریختین داغ روغن داغ بریزید روشون تا هم پف کنن هم مغز پخت بشن از تابه کوجیک استفاده کنید این کیک ماندگاری بالایی نداره میتونید با هرچی دوست داشتید تزیینش کنید نوش جاااان😍😍😍😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍👌👌👌👌 این شیرین عسل خونگی و خوشمزه رو میتونی خیلی راحت و بدون فر تو خونه درستش کنی مواد لازم 👇 پودر ژله ۱بسته آب جوش ۱/۳ لیوان بیسکوییت ساده یا ساقه طلایی ۲بسته شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم روغن مایع(۳ ق غ) طرز تهیه👇 پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کااملا حل بشه سپس با دور تند همزن آنقدر هم بزنید تا مواد به غلظت کافی برسه🥰 حالا بین دو بیسکوییت موادتونو (بهش میگیم مارشمالو) پایپ کنید و بذارید نیم ساعت بمونه . شکلات تخته ای رو بن ماری کنید و با روغن مایع ترکیب کنید و سپس شیرین عسل هارو داخلش بغلتونید و بذارید خشک بشه و نوش جان کنید.😋 نکته 👈 درصورت دلخواه میتونید ۲ق غ شکر یا عسل به پودر ژله تون در اول کار اضافه کنید.👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 🍞😍😍😍👌👌 از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. مواد لازم: آرد 750-800 گرم (حدود 5 تا6 لیوان ) آب ولرم 250 میلی لیتر (1لیوان ) شیر ولرم 250 میلی لیتر ( 1 ليوان ) نمک 1/2 قاشق چایخوری شکر 1/2 قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک فوری 7 تا 8 گرم(1قاشق غذاخوری )یا خمیر مایه تازه 20-25 گرم روغن 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: همه مواد بجز آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید و کم کم وبا کنترل آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود و خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس کمی ورز بدید تا خمیر هوا گیری شود و برای مرحله دوم در همان تابه که میخواید نان پخته شود خمیر را گذاشته و 20 دقیقه دیگر استراحت بدید و بعد بزارید روی حرارت ملایم با درب بسته حدود نیم ساعت(بستگی به حرارت دارد) تا یک طرف خمیر پخته شود و طبق ویدئو خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته شود ، بعد پخت نان را به مدت نیم ساعت در یک حوله بپیچید تا خشک نشود . ✅از تابه یا قابلمه ای استفاده کنید که کف آن ضخیم باشد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉😍😍😍😍👌👌👌 یه ایده ی راحت و دم دستی👌 مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی : ۱ بسته کره : ۵۰ گرم ژله ی طالبی : ۱ بسته ژله ی آلوورا : ۱ بسته شیر : یک و یک سوم لیوان برای ژله ی آلوورا ژله ی هندوانه : ۱ بسته آب : برای هر بسته ژله یک و یک سوم لیوان ۱- اول بیسکوییت ساقه طلایی رو له کنید و با کره مخلوط کنید و بزارید توی یخچال تا خوب خنک و سفت بشه ۲-ژله ی سبز رو با یک و یک سوم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف بشه ، بعد بزارین کنار تا به دمای محیط برسه ( اصلا نباید گرم باشه ) چون باعث میشه کره ی بیسکوییت شل بشه و با هم قاطی بشن ، حالا لایه ی اول رو مثل ویدیو نازک روی بیسکوییت بریزین و سریع تو یخچال بزارین تا خنک بشه و خودشو ببنده . ۳- برای لایه ی بعد یک بسته ژله ی آلوورارو با یک و یک سوم لیوان شیر گرم مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارین تا کاملا حل بشه و بعد از اینکه به دمای محیط رسید روی لایه ی قبل بریزین .( یا میتونید اول ژله رو توی مقدار کمی آب حل کنید تا کاملا شفاف بشه و وقتی از داغی افتاد بعدش کمتر از یک لیوان شیر بهش اضافه کنید ) ۴-لایه ی آخرم با آب درست کنید و روی لایه های قبلی بریزین . نکته : بیسکوییت هارو وقتی با کره مخلوط کردین و توی قالب ریختین خوب فشارش بدین که سفت و فشرده بشه و به هم بچسبه . وقتی لایه ی اول ژله رو میریزین ، یه مقدارش به خورد بیسکوییت میره و این طبیعیه . آخرشم با چاقوی خیس برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌