eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋 آغا یلدا تموم شده 😁 ولی شما میتونید هر رنگی که دوس داشتید درستش کنید😘 با کمترین هزینه کلییییی باسلوق ژله ای رنگی رنگی و خوشمزه درست کنید🥰 🌸 مواد لازم: _یک بسته پودر ژله _نصف لیوان نشاسته گل _یک و نیم لیوان آب _دو سوم لیوان شکر _دو قاشق غذاخوری روغن مایع _آرد یا پودر نارگیل 🌸 طرز تهیه: نشاسته‌ و اب رو ترکیب کنید تا نشاسته باز بشه بعد پودر ژله و شکر رو اضافه کنید بذارید رو حرارت خیلییییی کم شروع کنید هم زدن تا به غلیظت برسه هر چی ماهیتابه بزرگ تر باشه زودتر آماده میشه حدودا بیست الی سی دقیقه زمان می بره اما اصلا اصلا حرارت رو زیاد نکنید تا خامی نشاسته از بین بره، وقتی شفاف و غلیظ غلیظ شد در آخر روغن هم اضافه کنید و تو ظرفی که چرب کردید بریزید،اجازه بدید خودش رو بگیره بعد لایه بعدی هم به این روش آماده کنید و روش بریزید چند ساعت تو یخچال بمونه بعد برش بزنید🥰 آرد پاشی یا نارگیل پاشی هم یادتون نره😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🎂🍫 کپشن مهمه بچه ها. 👇😍 مواد کیک پایه شکلاتی👇 به ازای هر یک عدد تخم مرغ 25 گرم آرد 30 گرم شکر 5گرم پودر کاکائو 10 گرم آب جوش 1گرم بکینگ پودر ( معادل یک هشتم ق مربا خوری ) 1گرم وانیل ( معادل یک هشتم ق مرباخوری ) اینجوری هر چنتا تخم مرغه که دوس داشتید میتونید درست کنید 😍 دمای فرتون رو همون دمایی بزارید که همیشه کیک میپزید البته اگه مث من دو تخم مرغی درست کردید پنج درجه کمترش کنید. زمان پخت هم برا این کیک ۵ دقیقه کمتر بزارید چون یه کم زودتر میپزه البته بعد پخت با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کامل پخته به طور معمول دمای پخت بیشتر کیکها تو فرای برقی و توستر ها ۱۶۰ درجست و تو فر گازی ۱۸۰. دستور اجرا شده در فیلم ۲ تخم مرغه در قالب ۱۰ سانتی با ارتفاع 10 سانته. برای کیک وانیلی جایگزین پودر کاکائو آرد اضافه کنید. فاطمه عباسی هستم☺️ تو این کانال در کنارتونم تا بتونیم کلی تکنیک جذاب کیک پزی با هم یاد بگیریم👌 اگر به کیک و شیرینی علاقه دارید، کانال ما رو دنبال داشته باشید چون میتونه تو این حرفه بهتون کمک کنه😍👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥧🥧🥧😋😍 توی روغن ولی بدون‌ جذب روغن 😍😍😍 مواد لازم ارد🍪 1و یک سوم لیوان تخم مرغ🍪1عدد شکر🍪نصف لیوان ماست🍪3چهارم لیوان وانیل🍪نصف ق چ ه بکینگ پودر🍪2ق م خ نکته ها حتما روغن داغ باشه بعداز اینکه مواد رو ریختین داغ روغن داغ بریزید روشون تا هم پف کنن هم مغز پخت بشن از تابه کوجیک استفاده کنید این کیک ماندگاری بالایی نداره میتونید با هرچی دوست داشتید تزیینش کنید نوش جاااان😍😍😍😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍👌👌👌👌 این شیرین عسل خونگی و خوشمزه رو میتونی خیلی راحت و بدون فر تو خونه درستش کنی مواد لازم 👇 پودر ژله ۱بسته آب جوش ۱/۳ لیوان بیسکوییت ساده یا ساقه طلایی ۲بسته شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم روغن مایع(۳ ق غ) طرز تهیه👇 پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کااملا حل بشه سپس با دور تند همزن آنقدر هم بزنید تا مواد به غلظت کافی برسه🥰 حالا بین دو بیسکوییت موادتونو (بهش میگیم مارشمالو) پایپ کنید و بذارید نیم ساعت بمونه . شکلات تخته ای رو بن ماری کنید و با روغن مایع ترکیب کنید و سپس شیرین عسل هارو داخلش بغلتونید و بذارید خشک بشه و نوش جان کنید.😋 نکته 👈 درصورت دلخواه میتونید ۲ق غ شکر یا عسل به پودر ژله تون در اول کار اضافه کنید.👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 🍞😍😍😍👌👌 از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. مواد لازم: آرد 750-800 گرم (حدود 5 تا6 لیوان ) آب ولرم 250 میلی لیتر (1لیوان ) شیر ولرم 250 میلی لیتر ( 1 ليوان ) نمک 1/2 قاشق چایخوری شکر 1/2 قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک فوری 7 تا 8 گرم(1قاشق غذاخوری )یا خمیر مایه تازه 20-25 گرم روغن 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: همه مواد بجز آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید و کم کم وبا کنترل آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود و خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس کمی ورز بدید تا خمیر هوا گیری شود و برای مرحله دوم در همان تابه که میخواید نان پخته شود خمیر را گذاشته و 20 دقیقه دیگر استراحت بدید و بعد بزارید روی حرارت ملایم با درب بسته حدود نیم ساعت(بستگی به حرارت دارد) تا یک طرف خمیر پخته شود و طبق ویدئو خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته شود ، بعد پخت نان را به مدت نیم ساعت در یک حوله بپیچید تا خشک نشود . ✅از تابه یا قابلمه ای استفاده کنید که کف آن ضخیم باشد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉😍😍😍😍👌👌👌 یه ایده ی راحت و دم دستی👌 مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی : ۱ بسته کره : ۵۰ گرم ژله ی طالبی : ۱ بسته ژله ی آلوورا : ۱ بسته شیر : یک و یک سوم لیوان برای ژله ی آلوورا ژله ی هندوانه : ۱ بسته آب : برای هر بسته ژله یک و یک سوم لیوان ۱- اول بیسکوییت ساقه طلایی رو له کنید و با کره مخلوط کنید و بزارید توی یخچال تا خوب خنک و سفت بشه ۲-ژله ی سبز رو با یک و یک سوم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف بشه ، بعد بزارین کنار تا به دمای محیط برسه ( اصلا نباید گرم باشه ) چون باعث میشه کره ی بیسکوییت شل بشه و با هم قاطی بشن ، حالا لایه ی اول رو مثل ویدیو نازک روی بیسکوییت بریزین و سریع تو یخچال بزارین تا خنک بشه و خودشو ببنده . ۳- برای لایه ی بعد یک بسته ژله ی آلوورارو با یک و یک سوم لیوان شیر گرم مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارین تا کاملا حل بشه و بعد از اینکه به دمای محیط رسید روی لایه ی قبل بریزین .( یا میتونید اول ژله رو توی مقدار کمی آب حل کنید تا کاملا شفاف بشه و وقتی از داغی افتاد بعدش کمتر از یک لیوان شیر بهش اضافه کنید ) ۴-لایه ی آخرم با آب درست کنید و روی لایه های قبلی بریزین . نکته : بیسکوییت هارو وقتی با کره مخلوط کردین و توی قالب ریختین خوب فشارش بدین که سفت و فشرده بشه و به هم بچسبه . وقتی لایه ی اول ژله رو میریزین ، یه مقدارش به خورد بیسکوییت میره و این طبیعیه . آخرشم با چاقوی خیس برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل تزیین کیک یلدایی هندونمون😍🍉 هر مناسبتی که یه بهونه بشه دور هم جمع بشیم واقعا غنیمته ❤️ دوره همی ها رو گاهی میشه با یه استکان چای هم برگزار کرد اما صمیمی و دلنشین☘ سوالی که زیاد میپرسید اینه که آموزشهای دوره های کیکسازی چه فرقی با آموزشهای رایگان دارن؟ ببینید بچه ها، اموزشای دوره ها چنتا ویژگی مهم دارن که تو اموزشهای رایگان نیست👇 ۱. فیلمها بدون آهنگ و دور کند هست ۲. حین ضبط نکات و قلقهای کیک سازی گفته شده ۳. همزمان هنرجوها وارد گروه رفع اشکال یکساله میشن ۴. آموزشها از زاویه های متفاوت ضبط شده تا حضور در یک کلاس حضوری برای هنرجوها تدائی بشه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🍪😋 خودم بشخصه خیییلی دوسش دارم😍😍 مواد لازم: _کیک اسفنجی شکلاتی: ۲۴۰ گرم (اگر کیک اسفنجی ساده بود _میتونید دو قاشق مربا خوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید) _سفیده تخم مرغ : ۱۸۰ گرم _مغز گردو : ۲۰۰ گرم _روغن مایع : ۱۰۰ گرم _پودر قند : ۴۰۰ گرم _وانیل : نصف قاشق چای خوری _بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری _سرکه سفید یا ( انگور ) : ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا به کیک , نصف سفیده تخم مرغ ، گردو (و پودر کاکائو اگر کیک کاکائویی نیست) اضافه میکنیم و با غذا ساز یا یک دو سه بزنید یا حدود سه بار از چرخ گوشت ردش کنید و بعد باقی سفیده تخم مرغ ،پودر قند, روغن مایع ، وانیل و رو اضافه ترکیب کنید حالا مواد تو قابلمه بریزید و با شعله کم مدام هم میزنیم تا مواد داغ بخوره حدودا ۷ دقیقه طول می‌کشه, زمانی که به مواد انگشت بزنید بتونید تا چند ثانیه نگه دارید حرارت رو خاموش کنید. بذارید کنار تا سرد سرد بشه مواد و سفت بشه. در اخر سرکه و بیکینگ پودر رو اضافه و هم بزنید. کف سینی کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید کاغذ رو. مواد رو تو قیف بریزید و رو کاغذ پایپ کنید. حالا در فر ۱۸۰ درجه از قبل کرد شده حدودا ۲۰ دقیقه بذارید بپزه. به غلظت مواد توجه کنید اگر شل بود میتونید یک ق غ آرد برنج اضافه کنید اگه مواد خیلی سفت بود میتونید کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید. اما اگر با ترازو دقیق وزن کنید اصولا مشکلی پیش نمیاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛