#کوکیز
٢٢٠گرم كره نرم شده در محيط
١٣٠گرم پودر قند
تخم مرغ يك عدد
وانيل ١/٤ق چ
بيكين پودر ١/٤ق چ
ارد حدودا سه ليوان يا ٣٧٠گرم،مارمالاد
ابتداكره وپودر قند رو خوب با همزن بزنيد ٧-٨دقيقه تا كاملا كرم رنگ وپوك بشه بعد يك عدد تخم مرغ و وانيل رو اضافه ٣-٤دقيقه ديگه بزنيد اردتون كه حدود٣ ليوان فرانسوي ميشه كنار دستتون بذاريد به يك ليوان بيكين پودر بزنيد وكم كم روي مواد الك كنيد وبا ليستك يا قاشق هم بزنيد ديگه به همزن نيازي نيست ليوان سوم رو كم كم اضافه كنيد تا جايي كه به دست نچسبه حواستون باشه زيادي ارد اضافه نكنيد خمير نرم وپوكي بايد بشه اين خمير رو داخل كيسه فريزر گذاشته وبراي دوساعت ميذاريم يخچال بعد از دوساعت بياريد بيرون يه كم ورز بديد تا نرم بشه با وردنه روي كاغذ روغني به قطر ٢-٣ميل باز كنيد زيرش هم يه كم ارد پاچي كنيد فرتون هم حتما از قبل با دماي١٨٠درجه گرم كنيد داخل سيني فر كاغذ روغني بذاريد با قالبهاتون طرح ميزنيد روي خمير يه كم سرعت عمل داشته باشيد وهواي محيط هم سرد باشه خيلي بهتره اگر خميرتون كار كردن باهاش سخت شد يك ربع دوباره بذاريد يخچال کوکیهارو روي كاغذ چيده وداخل فر براي ١٥-٢٠دقيقه بسته به فرتون داره
براي تزيين از ايسينگ و فوندانت ميتونيد استفاده كنيد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_نارگیلی_با_روکش_شکلات🌸
پودر نارگیل
شیر عسلی
شکلات تخته ای
🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره
بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال
بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_کنجدی_ (بدون فر)🌸
🍴مواد لازم:
دو لیوان کنجد پوست کنده خام
یک لیوان گردو یا بادام یا پودر نارگیل
۳ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما
۲ قاشق غذاخوری ارده کنجد
گردو یا پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:🍩🍩🍩
کنجد ها را داخل ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت ملایم ۳ تا ۵ دقیقه به آرامی تفت میدهیم تا بوی خوبی از آن بلند شود و برشته شوند مراقب باشید نسوزند چون تلخ می شوند
شعله را خاموش کرده و گردوی خرد شده یا بادام خرد شده یا نارگیل را اضافه می کنیم
وقتی سرد شد ارده و شیره و عسل را اضافه کرده و خیلی خوب مخلوط می کنیم
میتوانید مقدار کمی شیره یا ارده یا عسل را بیشتر اضافه کنید.
کف و دیواره های قالب دیواره داری را روغن یا ارده می زنیم و مواد اسلایس را داخل آن می ریزیم و به خوبی فشرده می کنیم.
وقتی سطح مواد یکدست شد روی آن را با پودر نارگیل یا گردوی خرد شده و پودر پسته تزیین می کنیم
فشار میدهیم تا فیکس شوند و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم وقتی کامل منسجم شدن آنها را به ابعاد دلخواه برش زده و داخل یخچال نگهداری میکنیم این شیرینی مقوی و خوشمزه ماندگاری طولانی دارد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاندکیک
این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست.
مواد لازم برای پاندکیک:
۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط
۵۵گ عسل
۸۵ گ شکر
۸۵ گ آرد
۵ گ بیکینگ پودر
۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده
۸۵ گ خامه صبحانه گرم
۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده
۶۵ گ کره ذوب شده
دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰درجه سانتی گراد
مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون.
مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫:
۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده
۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪
۵۰ گ روغن هسته انگور
🟠 شکلات رو بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم 🤤
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم
شکلات تلخ
شکلات شیری
شکلات سفید
مواد پایه:
1 1/2 بسته بیسکوئیت پتی بور
1/3 پیمانه شیر
50گرم کره
50گرم شکلات سفید
1 1/2قاشق چایخوری پودر کاکائو
1قاشق چایخوری شکر
1بسته وانیل شکری
طرز تهیه:
تا نصف قالب سیلیکونی شکلات تلخ،شیری و سفید ذوب شده بریزید و با قلمو دیواره های قالب را به شکلات آغشته کرده و در یخچال قرار دهید.
کره را ذوب کنید، شیر، شکر،شکلات سفید و کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید.بیسکوئیت را کاملا آسیاب کرده و به مواد فوق اضافه کنید.
مواد را داخل قالب سلیکونی روی شکلات بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز😋
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خرما #بدون_آرد 🥮 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
#کیک
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛